Grcevi u nogama nocu zbog kreveta?

Ја спавам на неком најјефтинијем неудобном каучу и имам често грчеве у ногама. Купио сам и Дормео простирку за преко, али опет исто. Мислим да је чак тај кауч могао бити и један од узрока дубоке венске тромбозе коју сам имао пре пар година, претежно биљна исхрана, недовољно физичке активности, и грчеви у ногама због неудобног кауча. Већ сам се навикао, чим осетим да ћу добити грч, одмах у сну истегнем ногу док не прође. И те ноћи када сам добио тромб, мислио сам само да је уобичајени грч. Можда би твоја жена требало да оде на преглед код неког доброг вариколога да јој скенира вене на ногама ултразвуком, чисто превентивно, да се предупреди евентуални тромб.

Nedostatak magnezijuma.
Samo kupi Mg tablete

Jamieson - Magnesum Ultra strenght
još bolje u kombinaciji sa Jamieson UC-II Collagen Glusosamine complex

Tako sam ja rešio svoj veliki problem.
Ovo gore je za 3 meseca i košta oko 20€.

A drastično sam popravio svoju zdravstnenu situaciju
jer već drugi mesec uzimam Herbalife šejkove.
To je već malo skuplje zadovoljstvo,
ali kako kažu:
Zdrav čovek ima 1,000 problčema, bolestan samo jedann ...

Ovaj Jamieson UC-II Collagen Glusosamine complex
je odličan jer mi "podmazivanje" kolena nije bilo dobro
pa sam vrlo otežano hodao.

Poslednja izmena:
Nedostatak magnezijuma.
Samo kupi Mg tablete

Jamieson - Magnesum Ultra strenght
još bolje u kombinaciji sa Jamieson UC-II Collagen Glusosamine complex

Tako sam ja rešio svoj veliki problem.
Ovo gore je za 3 meseca i košta oko 20€.

A drastično sam popravio svoju zdravstnenu situaciju
jer već drugi mesec uzimam Herbalife šejkove.
To je već malo skuplje zadovoljstvo,
ali kako kažu:
Zdrav čovek ima 1,000 problčema, bolestan samo jedann ...

Ovaj Jamieson UC-II Collagen Glusosamine complex
je odličan jer mi "podmazivanje" kolena nije bilo dobro
pa sam vrlo otežano hodao.

Gde ove tablete mogu da nabavim, u apoteci ili u zdravoj hrani?

Znao sam ja da je ovo apotekarska zajebancija
Ali ako će organizam da funkcioniše normalno samo zbog kupovine tableta onda menjaj ženu za ispravnu!
Apotekarima samo da se ratosiljaju onog što im slabo ide.
Što niko ne otvori temu o... ma nije nego... Kao krevet kriv pa ajmo na tablete?
Ja tebi kažem da ta žena ne valja i da to treba rekamirati kod familije!
Oni su tebi zemljače UVALILI BOFL!
Kako ti ne ponudiše onu drugu? E nju čuvaju za boljeg... Pazi Boga ti...
Uostalom sam si glup!
Ja kad god sam sa nekom ženskom slušam manje romantične priče kad zvrnda sa familijom.
Tada saznaš u kojoj meri su bolesni, koja im falinka zajednička i dal da to uzimaš uopšte.
Ja kad tako napravim zdravstveni karton njene familije izgubim svaku želju.
U mojoj familiji postoji jedan hroničan, nasledan problem - samo nam fale pare.
Ti treba, zbog genetike, da uzmeš ženu koja ima osobine koje tebi nedostaju zbog poroda.
Recimo ona ima zdrave zube a ti imaš jači imunitet, to se uzima zbog ukrštanja.
Ja eto samo da nedjem neku sa parama isto zbog genetike.
Valjda apotekari imaju rešenje i za ovaj genetski problem?

samo dobar dusek.

osnova mogu biti i palete , ma i na zemlju tj patos

ali dobar dusek je nezamenljiv.

dok nisam uzeo dobar dusek svako jutro sam se budio ukocen , gde ne treba.

trecinu zivota provedemo spavajuci , daj na 5 god ono sto na hranu das za mesec

samo dobar dusek.

osnova mogu biti i palete , ma i na zemlju tj patos

ali dobar dusek je nezamenljiv.

dok nisam uzeo dobar dusek svako jutro sam se budio ukocen , gde ne treba.

trecinu zivota provedemo spavajuci , daj na 5 god ono sto na hranu das za mesec
Dobar dušek (od memorijske pene) je nezamenljiv za učinak dobrog odmora i kičme i svih mišića. Međutim, grčevi u nogama nemaju nikakve veze sa dušekom. Grčevi mogu biti izazvani krtim i bolesnim krvnim sudovima, naravno i trombima u venama, što je veoma opasno. Tako da, dobar dušek je rešenje za sve nas, a za njegovu ženu možda hiperbarična komora... :heart2: :bye:

Sa mg smo probali bila na svim zivim i neziviim pregledima i nije joj nista. Znaci krevet, pogotovo sto sad na Zlatiboru nije imala nikakve probleme.
Pokusacemo sa decjim krevetom, nek promeni pa ako ne bude bilo problema onda je to to.

Ja nisam tvoja zena, ali i ja vec godinama imam isti sindrom, simptom.
Grceve imam samo kod kuce u sopstvenom krevetu, a cesto sam i nedeljama odsutna,
spavam u neudobnim krevetima i nemam grceve. Moj je krevet jako udoban, na svakih
7-8 godina menjam madrace, kupujem kao najbolje ( to najbolji sa cenom nema nikakve veze),
ali su grcevi prisutni. Neurolog mi je objasnio da ziv covek ne zna zasto i kako dolaze i sta bi
bio lek. Za neke je to jabukovo sirce uvece, pomesano sa vodom, za neke neke vezbe,
ali pravilo ne postoji. Ja sam kupila neki jastuk, kao zbog vena ( znaci za noge, ne za glavu)
i to mi uglavnom pomaze. Cak i ne mora da bude ovaj tvrd jastuk, moze da se stavi i obican jastuk
jer mi je i to bilo od pomoci dok nisam kupila ovaj tvrd.

Prilozi

• 21661_01.jpg
    21661_01.jpg
    1,8 KB · Pregleda: 6
Hvala na ideji za jastuk!

Pazi ovako:

ja sam ( pre nego sto sam kupila ovaj jako tvrd jastuk za noge/vene) i sama primetila da ako stavim
jastuk ispod kolena ( malo veci i tvrdji) odmah osetim pobosljanje, ali sam verovatno to i citala pre nego
sto sam pocela da stavljam jastuk na to m mestu. Ovaj jastuk ciju sam malu sliku postavila zapravo je
jastuk za vene, ali meni stvarno pomaze protiv grceva.

Neurolog mi je objasnio da ziv covek ne zna razlog za pojavu grceva, preporucio mi je
da pijem uvece jabukovo sirce, ali meni to nije pomoglo kao sto mi ni magnezijum nikada nije
pomogao. Dobro je da se ovi grcevi javljaju sporadicno, onda nestaju, pa se ponovo tu i tamo jave.

Back