hoooolagirl
Početnik
- Poruka
- 9
Ko je po vama naj faca na grbavici? 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hoooolagirl:Ko je po vama naj faca na grbavici? 8)
bas se pitam... 8)hoooolagirl:Ko je po vama naj faca na grbavici? 8)
hoooolagirl:Ok, nemoras odmah biti sav nadrndan...
pa nismo mi ostale bas tolko ruzne...nsbee:ja kad odem tamo 8)![]()
![]()
DOKONI UM:Vauuu koje glupo pitanje i adekvatan odgovor na njega
Niko nije kriv dok se ne dokaze suprotno. :wink:hoooolagirl:pa nismo mi ostale bas tolko ruzne...nsbee:ja kad odem tamo 8)![]()
![]()
![]()
Pera_Zdera:Niko nije kriv dok se ne dokaze suprotno. :wink:hoooolagirl:pa nismo mi ostale bas tolko ruzne...nsbee:ja kad odem tamo 8)![]()
![]()
![]()
tzv. prezumpcija nevinostiPera_Zdera:Niko nije kriv dok se ne dokaze suprotno. :wink:hoooolagirl:pa nismo mi ostale bas tolko ruzne...nsbee:ja kad odem tamo 8)![]()
![]()
![]()
tzv. prezumpcija nevinostiPera_Zdera:Niko nije kriv dok se ne dokaze suprotno. :wink:hoooolagirl:pa nismo mi ostale bas tolko ruzne...nsbee:ja kad odem tamo 8)![]()
![]()
![]()
DOKONI UM:tzv. prezumpcija nevinostiPera_Zdera:Niko nije kriv dok se ne dokaze suprotno. :wink:hoooolagirl:pa nismo mi ostale bas tolko ruzne...nsbee:ja kad odem tamo 8)![]()
![]()
![]()
Tzv. se ti opet igraš sa kompjuterom sabajle, umesto da radiš za šta si UNAJMLJEN, tj. isprazniš pepeljare, povadiš fascikle sa spisima, središ poštu i taxene marke, kao pravi ćata, a ne da glumiš, može biti čak i PRIPRAVNIKA ?!?
Aj sad! :shock: Ovo nisu moje reci! :? Petre, ne izvrci moje reci i ne okreci citav komsiluk protiv mene!Pera_Zdera:Al nesto mi losa ta grbavica, izgleda tamo nema ni jedne dobre ribe. Mozda je B i u pravu. :wink:
![]()
Otkad si ti na grbavici????nsbee:Aj sad! :shock: Ovo nisu moje reci! :? Petre, ne izvrci moje reci i ne okreci citav komsiluk protiv mene!Pera_Zdera:Al nesto mi losa ta grbavica, izgleda tamo nema ni jedne dobre ribe. Mozda je B i u pravu. :wink:
![]()