Granule za pse da ili ne?

Da li hranite psa granulama,koliko su zdrave za njih,i koje preporucujete?
dobre su jer imaju u sebi sve sto je psima potrebno, samo treba dobre i proverene granule
ove su odlicne ..ima za papije i odrasle ..ja psa hranim kombinovano granule jer regulisu stolicu i meso
1696002668777.png

Odivek je granula rasla na drvetu i pojedine vrste poput doge su evolicijski razvile duge noge i vratove ko zirafa da ubere granulu sa drveta, druge vrste su vezbale skok uvis jer ne mogu da skacu poput pit bula

Naravno da nije prirodno i da nije zdravo hraniti ih samo granulama. Moj meda je ziveo 17 god, a na internetu pise da psi zive do 15 god. Stalno pisem o mom medi. On je sa mnom prosao periode kada je jeo pola hleba dnevno a poslednjih desetak petnaestak godina jeo je bolje od vecine forumasa. Nemacke granule i salame, grickalice za pse, 20 jaja dnevno. Meda je imao bolji krevet od mene, 30.000 nov, ja u bg pod kiriju na nekom znj kaucu, nije simpo 🤣

Ko hoce da vidi medu, imam snimak jao... 😭

Pojedine vrste pasa ne smeju da jedu hranu koja nije predviđena za njih.Imam francuskog buldoga koji jede uz granule i kuvano meso, ali mu dajem i poneko sveže povrće kao što je šargarepa, kupus, od voća, lubenicu i sve to u manjim količinama. Ostalo ne bi smeo da jede zbog nemogućnosti njegovog želuca da svari tu hranu.

Koristim ih nekada. Gledam da mu kuvam meso, iznutrice, povrće a granule dajem kada sam lenja. Plus neke vitamine, ulja.

Koristim od granula Brit, obično lamb.

Mnogi hvale Royal Canin i Acanu. Ovaj Brit je nešto malo jeftiniji od njih a pošto nije glavna hrana služi svrsi.

Back