gost 124731
Legenda
- Poruka
- 63.526
који свеци живота ти лол
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I kakve su to gluposti poljubac znaci emocije pff pa kad sam i momka upoznala svog prvi sastanak smo se poljubili o kakvim to emocijama pricamo.... blah
Jel se samo ljubila ili je bilo malp 'opa cupa
- - - - - - - - - -
Al' šta mu je ljubila nije rekla? Ili jeste, nisam baš čitao
Jeste li nekad sanjali kao ljubite se u snu sa nekim nepoznatim a onda se u sred poljupca setite da imate momka i kao "sta se ovo desilo" e taj osecaj.
Bas je suprotno.
Pa nisam a i ovo je vec duga duuuga veza.
Nisam i necu reci. To je moja odluka. Citajuci sve ovo shvatih da sam ja najzrelija ovde ili valjda veza za mene je nesto mnogo dublje od toga da li se neko jednom poljubio sa nekim. Naravno da poljubac ne mora znaciti emocije, naravno da sam ljudsko bice i pogresila sam i naravno da radi toga ne zelim da ucinim da beko preispituje i naglasava znacaj necega sto apsolutno nema nikakav znacaj. Sem toga jedno je greska deugo obrazac ponasanja.
Ni ja ne bih rekla. A ne bih se ni sekirala. Uf, čudna mi čuda, malo si se ljubila sa nekim... Veliki greh, nema šta
Hah, nije iz ličnog iskustva.... ali stvarno mislim da ljubljenje sa nekim nije neka strašna prevara, nego eto lep trenutak opuštenosti/nepažnje... pa ako si u vezi nisi robinja, valjda imaš pravo na neku slatku epizodu, malu tajnu i podsetnik da si svoja i da postoje i drugi ljudi...Želim u idućem životu ovako da razmišljam .
Hah, nije iz ličnog iskustva.... ali stvarno mislim da ljubljenje sa nekim nije neka strašna prevara, nego eto lep trenutak opuštenosti/nepažnje... pa ako si u vezi nisi robinja, valjda imaš pravo na neku slatku epizodu, malu tajnu i podsetnik da si svoja i da postoje i drugi ljudi...
Ja sam veze zaboravila...prošli vek
odmah sam se prešaltala na brak
Sta ti fali super ti je Jenni.
Zamisli da si sama razvedena, samohrana, pijana i neupotrebljiva.
E za to se stavlja ovaj smajli
Kao sto vidite, uclanila sam se na forum da bih postavila pitanje koje je licno naravno i cula misljenja iskusnijih i pametnijih, nadam se.
U dugoj sam vezi i skorije se desilo nesto sto me je nateralo da se osecam lose a i uzasnuto cinjenicom da sam ja to uradila. Naime desilo se da upoznam momka (vidim ga drugi, treci put u zivotu) i da prevarim momka. E sad desilo se "samo" ljubljenje pod uticajem alkohola i neke privlacnosti i apsolutno nemam nikakav osecaj prema toj osobi i ne poznajem ga da bih imala. Apsolutno sam hladna prema tom dogadjaju ali me muci naravno osecaj da bi trebalo da uradim ispravno i kazem to. Sad vagam- nisam kukavica spremna sam na posledice kakve god bile, volim decka ali bih prihvatila sve sto treba kao posledicu svoje prevare ali ne zelim i ne znam da li je neophodno povrediti nekoga... Cula sam mnoge komentare da to i nije prevara ali nisam delila to misljenje pre ovog dogadjaja.
Kao sto vidite, uclanila sam se na forum da bih postavila pitanje koje je licno naravno i cula misljenja iskusnijih i pametnijih, nadam se.
U dugoj sam vezi i skorije se desilo nesto sto me je nateralo da se osecam lose a i uzasnuto cinjenicom da sam ja to uradila. Naime desilo se da upoznam momka (vidim ga drugi, treci put u zivotu) i da prevarim momka. E sad desilo se "samo" ljubljenje pod uticajem alkohola i neke privlacnosti i apsolutno nemam nikakav osecaj prema toj osobi i ne poznajem ga da bih imala. Apsolutno sam hladna prema tom dogadjaju ali me muci naravno osecaj da bi trebalo da uradim ispravno i kazem to. Sad vagam- nisam kukavica spremna sam na posledice kakve god bile, volim decka ali bih prihvatila sve sto treba kao posledicu svoje prevare ali ne zelim i ne znam da li je neophodno povrediti nekoga... Cula sam mnoge komentare da to i nije prevara ali nisam delila to misljenje pre ovog dogadjaja.
Hah, nije iz ličnog iskustva.... ali stvarno mislim da ljubljenje sa nekim nije neka strašna prevara, nego eto lep trenutak opuštenosti/nepažnje... pa ako si u vezi nisi robinja, valjda imaš pravo na neku slatku epizodu, malu tajnu i podsetnik da si svoja i da postoje i drugi ljudi...
"što trezan misli pijan kaže", rekoše neki pametni
kako li će da bude u braku mog misliti