granice Beogradskih opstina

Jel nastala opstina Dunavski venac? Stoji bilbord na uglu ulica Zrenjaninski put i Branka Momirova - Dobro dosli na novu opstinu Dunavski venac.

Ne još. Kao što je Platin već rekao potrebni su infrastrukturni objekti kojih nema ni u planu. Mada bitnije je da završe projekte koje su započeli - most,magistralu...Kad se završi most biće mogućnosti za otvaranje 50 do 70 hiljada radnih mesta...
 
Jel nastala opstina Dunavski venac? Stoji bilbord na uglu ulica Zrenjaninski put i Branka Momirova - Dobro dosli na novu opstinu Dunavski venac.

Ma to je kampanja kao sto na Rakovickom putu stoji dobro dosli u novu opstinu Resnik zato sto tuda prolazi dosta ljudi iz Resnika kolima...
Posledica te kampanje,ja mislim Dinkica, je da meni komsija kaze e jesi cuo da su produzili Resnik,Kaludjericu i smanjili Vozdovac?!?!
 
Neke Beogradske opstine su zasle duboko na teritoriju VOJVODINE a to uopste nije dobro .Oteto prokleto.

A sta je to pa oteto? Ova 'prekosavska' strana je imala Zemun, staru Bezaniju i... mocvaru. Slazem se da je Zemun bezveze utopljen u Beograd ali sta je tu je. 'Prekodunavska' strana je isto porasla, ali to i danas deluje kao poseban deo. Mozda se nesto promeni kad naprave kineski most...

Inace, mozda se malo preteruje sa Vojvodinom... Koliko se ja secam, to je najvise zajednicko ime za Srem, Banat i Backu.
 
Vojvodina_gradovi.jpg
Nisam za podele i cepanja drzave ali ako je pokrenuta tema bar da se zna
koliko su nam dvorista velika.
 
Jeste, zvanicno se i zvalo Uprava grada Beograda, Zemuna i Panceva. Ali obuhvatala je samo uza gradska jezgra ova tri grada, medjuprostor izmedju i prva sela oko njih. Vec su npr. Umka i Surcin bili zasebni srezovi nad kojima beogradska gradska uprava nije imala nikakve nadleznosti, o Grockoj i Lazarevcu i da ne pricamo.
 

Back
Top