thedar
Aktivan član
- Poruka
- 1.254
Grana jorgovana (Riada T., Darko Č.)
Poslednja izmena:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako znaš da smo rođaciTabićka, znala sam da je Tabova rodica
Ja sam spojio teme.Moderator, koji je prestavio temu može li se javiti ovde, da znam koji je to bio?
Ovakvi komentari se obično kažnjavaju. Zato što si relativno novi član, ovaj put neka bude samo usmena opomena. Nemoj da dovedeš sebe u situaciju da ti bude zabranjen pristup forumu.Alo moderatoru tema koji si sad prestavio ne Nije još POSTOJALA u oblicu koju sam drugu napravio.
Baš si BARABA moderator
1.Ako ovakve komentare obično kažnjavate onda zaista možda nešto nije u redu. Jer ako se sa vaše strane nešto uradi i napiše razlog onda stojte za tim a ne da se krijete to je fer.Ovakvi komentari se obično kažnjavaju. Zato što si relativno novi član, ovaj put neka bude samo usmena opomena. Nemoj da dovedeš sebe u situaciju da ti bude zabranjen pristup forumu.
Ti zloupotrebljavaš ovaj forum da bi reklamirao svoje pesme. Otvaraš nove teme za svaku novu pesmu i to neće više da se toleriše.
Teme gde pitaš za savet u vezi jezika su u redu, ali i tu treba da imaš samo jednu temu u koju ćeš da se vraćaš sa novim pitanjima.
"Baš si BARABA moderator" se u Srbiji smatra uvredljivim i po pravilniku krstarice je kažnjivo.1.Ako ovakve komentare obično kažnjavate onda zaista možda nešto nije u redu.
Član ne mora da zna ko je od moderatora cenzurisao poruku/temu. Ali, dobio si obaveštenje šta i zašto je to uradjeno.2.Sad si se javio to je fer, a prije nije bilo poznato, ko je brisao temu.
Nije problem da lepo pitaš. Problem je da otvaraš pojedinačne teme za svaku pesmu. Ako nisi znao ranije, sada si saznao.3. Čitao sam pravila i ne vidim gde piše ili sam promašio, da čovjek ne smije ljudi na sajtu nešto da pita sa lijepim rečima.
Promocija isključivo radi lične dobiti je zabranjena na krstarici. Poziv na raspravu je u redu. Tretiranje foruma kao lični blog nije u redu.6. Tema nova iako sliči na isti sadržaj to nije bila zato jer je bila njena SVRHA potpuno nešto drugo.
7. Tema nije bila otvorena , da predstavlja novu pjesmu nego da se zamoli ljude da daju podršku iako su slušali iako ne. Jer poanta je podrška, sa konkretnim postupanjem.
9. Ali kad ja objavim novu pjesmu u novoj temi jer se u praksi nove teme više gledaju nego stare onda dobijem od tebe to što sam dobio.
NIJE FER
Cijenim pa to, da si se javio i kazao zašto i šta ti se po mislima motalo.
Još bi ti reako to, da reklama se odnosi na KOMERCIALNO i ne na MOLBU.
Vrlo dobro čitaj jer moja profesionalnost nije u moji glazbi.
KOMERCIALA - reklama čovjeka ne moli
-----------ČOVJEK zamoli drugog ČOVJEKA ili Boga nešto a ja sam napisao "Pa sad od vas sa molbom tražim"--------------
Tako, da kad si več rekao da meni kao novom članu nešto dozvoljavate samo zbog toga, daj upitaj se onda šta u biti ZABRANJAVAŠ i brišeš.
Hvala
Ja ne želim,da se ponavljam bez smisla. Mogu se ponavljat sa pjesmama ali to ti ne odgovara pa se i sa argumentima ne mislim mnogo."Baš si BARABA moderator" se u Srbiji smatra uvredljivim i po pravilniku krstarice je kažnjivo.
Član ne mora da zna ko je od moderatora cenzurisao poruku/temu. Ali, dobio si obaveštenje šta i zašto je to uradjeno.
Nije problem da lepo pitaš. Problem je da otvaraš pojedinačne teme za svaku pesmu. Ako nisi znao ranije, sada si saznao.
Promocija isključivo radi lične dobiti je zabranjena na krstarici. Poziv na raspravu je u redu. Tretiranje foruma kao lični blog nije u redu.
Koristi jednu svoju temu da nam prikažeš novi rad ili tražiš kritiku/savet, recimo ovu
Snimio sam amatersku muziku i bih pitao za vaše mišljenje
i eventualno ovu dodatnu temu za zajednički rad sa članovima
Naša muzika