Grana jorgovana (Forumaši stvorili novu pjesmu)

Vidjeo sam skup na videou gde je Vučić imao govor i mnogo ljudi je bilo i pričao je o tome kako ljudi trebaju da drže skupa.
Pa ako su tamo na ulici mogli biti ljudi podrška drug drugima zašto i na forumu ne bi bili?
Pa sad od vas sa molbom tražim, ako si možete uzeti vreme nekoliko sekundi ili minutu, da lajkujete video NA YOU TUBE i sa time podržite dva forumaša, mene i Riadu T. sa kojom smo napravili tu pjesmu skupa.

YouTube algoritam zahtjeva, da video ima više lajkova, da ga može progurat, da ga više ljudi čuje.
Ako ti nije teško, daj uzmi ono malo vremena i podrži SOforumaše kako bi i ti želeo, da se te podrži u tvom radu.
Hvala
Sad video ima samo 3 lajka. Kanal je malen, nemam šta da uradim a para za reklamu nema.

Moderator, koji je prestavio temu može li se javiti ovde, da znam koji je to bio?
Ja sam spojio teme.

Ne možemo da otvaramo nove teme za svaki novi post.

Ti si kao novi član dobio privilegiju da ti puštamo pojedinačne teme za skoro svaku novu pesmu koju postaviš ali ni to neće dugo moći.
Već postoji tema za autorsku muziku
https://forum.krstarica.com/threads/vasa-autorska-muzika-predstavite-se.328765/

Koristi jednu svoju temu gde ćeš da nam prikazuješ nove radove.

Poslednja izmena:
Alo moderatoru tema koji si sad prestavio ne Nije još POSTOJALA u oblicu koju sam drugu napravio.
Baš si BARABA moderator
Ovakvi komentari se obično kažnjavaju. Zato što si relativno novi član, ovaj put neka bude samo usmena opomena. Nemoj da dovedeš sebe u situaciju da ti bude zabranjen pristup forumu.

Ti zloupotrebljavaš ovaj forum da bi reklamirao svoje pesme. Otvaraš nove teme za svaku novu pesmu i to neće više da se toleriše.

Teme gde pitaš za savet u vezi jezika su u redu, ali i tu treba da imaš samo jednu temu u koju ćeš da se vraćaš sa novim pitanjima.

Ovakvi komentari se obično kažnjavaju. Zato što si relativno novi član, ovaj put neka bude samo usmena opomena. Nemoj da dovedeš sebe u situaciju da ti bude zabranjen pristup forumu.

Ti zloupotrebljavaš ovaj forum da bi reklamirao svoje pesme. Otvaraš nove teme za svaku novu pesmu i to neće više da se toleriše.

Teme gde pitaš za savet u vezi jezika su u redu, ali i tu treba da imaš samo jednu temu u koju ćeš da se vraćaš sa novim pitanjima.
1.Ako ovakve komentare obično kažnjavate onda zaista možda nešto nije u redu. Jer ako se sa vaše strane nešto uradi i napiše razlog onda stojte za tim a ne da se krijete to je fer.

2.Sad si se javio to je fer, a prije nije bilo poznato, ko je brisao temu.
3. Čitao sam pravila i ne vidim gde piše ili sam promašio, da čovjek ne smije ljudi na sajtu nešto da pita sa lijepim rečima.
4. Takođe se ne ide za promociju komericalnog sadržaja, tako da tvoje obtužbe do mene u tom su ispod pasa.
5. Teme, koje su više osobne ljudi u PRAKSI ne čitaju mnogo i ako čovjeku treba brza pomoč onda ako ne otvori teme te pomoči po praksi u suštini neče bit
6. Tema nova iako sliči na isti sadržaj to nije bila zato jer je bila njena SVRHA potpuno nešto drugo.
7. Tema nije bila otvorena , da predstavlja novu pjesmu nego da se zamoli ljude da daju podršku iako su slušali iako ne. Jer poanta je podrška, sa konkretnim postupanjem.
8.Čitam forum i vidim i verske pregovore o nekim stihovima iz BIBLIJE. (svaki dan nove teme iz iste knjige samo se pita po drugim pitanjima i stihovima)
Zašto onda za ono nije sve jedna tema jer se ide za ništa drugo nego pitanja o stihovima iz iste knjige?
9. Ali kad ja objavim novu pjesmu u novoj temi jer se u praksi nove teme više gledaju nego stare onda dobijem od tebe to što sam dobio.
NIJE FER
Cijenim pa to, da si se javio i kazao zašto i šta ti se po mislima motalo.

Još bi ti reako to, da reklama se odnosi na KOMERCIALNO i ne na MOLBU.
Vrlo dobro čitaj jer moja profesionalnost nije u moji glazbi.
KOMERCIALA - reklama čovjeka ne moli

-----------ČOVJEK zamoli drugog ČOVJEKA ili Boga nešto a ja sam napisao "Pa sad od vas sa molbom tražim"--------------

Tako, da kad si več rekao da meni kao novom članu nešto dozvoljavate samo zbog toga, daj upitaj se onda šta u biti ZABRANJAVAŠ i brišeš.
Hvala

1.Ako ovakve komentare obično kažnjavate onda zaista možda nešto nije u redu.
"Baš si BARABA moderator" se u Srbiji smatra uvredljivim i po pravilniku krstarice je kažnjivo.
2.Sad si se javio to je fer, a prije nije bilo poznato, ko je brisao temu.
Član ne mora da zna ko je od moderatora cenzurisao poruku/temu. Ali, dobio si obaveštenje šta i zašto je to uradjeno.
3. Čitao sam pravila i ne vidim gde piše ili sam promašio, da čovjek ne smije ljudi na sajtu nešto da pita sa lijepim rečima.
Nije problem da lepo pitaš. Problem je da otvaraš pojedinačne teme za svaku pesmu. Ako nisi znao ranije, sada si saznao.
6. Tema nova iako sliči na isti sadržaj to nije bila zato jer je bila njena SVRHA potpuno nešto drugo.
7. Tema nije bila otvorena , da predstavlja novu pjesmu nego da se zamoli ljude da daju podršku iako su slušali iako ne. Jer poanta je podrška, sa konkretnim postupanjem.
9. Ali kad ja objavim novu pjesmu u novoj temi jer se u praksi nove teme više gledaju nego stare onda dobijem od tebe to što sam dobio.
NIJE FER
Cijenim pa to, da si se javio i kazao zašto i šta ti se po mislima motalo.

Još bi ti reako to, da reklama se odnosi na KOMERCIALNO i ne na MOLBU.
Vrlo dobro čitaj jer moja profesionalnost nije u moji glazbi.
KOMERCIALA - reklama čovjeka ne moli

-----------ČOVJEK zamoli drugog ČOVJEKA ili Boga nešto a ja sam napisao "Pa sad od vas sa molbom tražim"--------------

Tako, da kad si več rekao da meni kao novom članu nešto dozvoljavate samo zbog toga, daj upitaj se onda šta u biti ZABRANJAVAŠ i brišeš.
Hvala
Promocija isključivo radi lične dobiti je zabranjena na krstarici. Poziv na raspravu je u redu. Tretiranje foruma kao lični blog nije u redu.

Koristi jednu svoju temu da nam prikažeš novi rad ili tražiš kritiku/savet, recimo ovu

Snimio sam amatersku muziku i bih pitao za vaše mišljenje

i eventualno ovu dodatnu temu za zajednički rad sa članovima

Naša muzika

"Baš si BARABA moderator" se u Srbiji smatra uvredljivim i po pravilniku krstarice je kažnjivo.

Član ne mora da zna ko je od moderatora cenzurisao poruku/temu. Ali, dobio si obaveštenje šta i zašto je to uradjeno.

Nije problem da lepo pitaš. Problem je da otvaraš pojedinačne teme za svaku pesmu. Ako nisi znao ranije, sada si saznao.

Promocija isključivo radi lične dobiti je zabranjena na krstarici. Poziv na raspravu je u redu. Tretiranje foruma kao lični blog nije u redu.

Koristi jednu svoju temu da nam prikažeš novi rad ili tražiš kritiku/savet, recimo ovu

Snimio sam amatersku muziku i bih pitao za vaše mišljenje

i eventualno ovu dodatnu temu za zajednički rad sa članovima

Naša muzika
Ja ne želim,da se ponavljam bez smisla. Mogu se ponavljat sa pjesmama ali to ti ne odgovara pa se i sa argumentima ne mislim mnogo.
Takva teme koju sam otvorio prije NIJE BILO. I blond cure može da liče jedna na drugu ali nisu ISTE. Tako da onu poruku zašto je tema promijenjena ne možem da vidim ok. Al šta je je. To je vaš rad ne moj.

Šta se tiče onoga lična dobit. Gle, SVI forumaši pa i ti imamo nešto LIČNO od foruma. To je da ga možemo upotrebljavati. Ko? Pa mi, ti ja, oni I to lično.
A promocija opet se ozire i ističe na REKLAMU, reklama pa na komercialu,tako, da zaista nemojte sa tim PROMOCIJAMA. Može da izgleda ali NIJE.
U podforum fotke forumaša sam stavio i svoje fotke , JEL SI BRISAO JER SU MOJE LIČNE I PO TVOJE PROMOCIJA SAMOG SEBE?
Pa i drugima ne samo meni?
Tako, da razmisli o tome ako hočeš biti fer a možeš se praviti fašista kao mnogi na kojim od drugih foruma.

Ja imam vrlo preciznu logiku u svemu pa tako i kod tih stvari.
Nemam firmu, nemam monetizaciju, nemam reklama ili proizvod kojeg bi tržio i preko foruma PROMOVISAO zato birajte prave reči. Jer kad mi ovako staviš pod pasom kao što sam več rekao praviš me pred ljudima ono što nisam.

Spomenuo si kritiku, savjet, da ako bi se za to išlo ali se nije. Razumijem te ali razumi ti, da ja sam čovjek i mogu preko foruma ljudi nešto zamolit i to o bilo čemu i ako na nešto liči ali nije, pa da je ljudski prihvatljivo pa i po pravilima foruma.
Ako molba , lepe reči nisu prihvatljive onda bih savjetovao, da promijenite pravila.
Sad šta je je.
Ali svakako dao si mi na znanje, da toga više neču radit a šta mislim da je ok to je druga priča.
Ajd bok, nema panike.

Poslednja izmena:

Back