Poz,na kompu imam PCI 2.3 slot a graficka mi je PCI 3.0 i nedaje mi sliku dali je moguce da je zbog toga sto je slot 2.3 a ne 3.0?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Maticna Lenovo M91pkoja grafička kartica , koja matična ploča?
Drugu graficku oce da primi ali ovu nece zbog neceg ,odneo u servis rekli mi zbog neceg ne prima ovu graficku..Mozda treba da updejtujes Bios, na MB.
Tebi graficka trewba da ide u PCIE x16 koji i imash na ploci-PCI-ExpressPoz,na kompu imam PCI 2.3 slot a graficka mi je PCI 3.0 i nedaje mi sliku dali je moguce da je zbog toga sto je slot 2.3 a ne 3.0?
Napajanje je 500w ,na drugom kompu radi graficka ,u servisu su proverili i samo su mi toliko rekli da zbog necega nece da ucita graficku nije kompatibilna sa maticnom,jer druge graficke ucitava.Tebi graficka trewba da ide u PCIE x16 koji i imash na ploci-PCI-Express
Vrlo moguce da nije dovoljnio snazno napajanje//KOJA graficka, konkretno..?
I ne samo to! Izmislili su i memorijske module koji rade samo na AMD, samo na Intel ili svejedno! Stigli su do vrhunca svojih sposobnosti, na dalje je haos i rasulo!Kod tih firmiranih racunara nikad ne znas da li ce da prihvati graficku. To je jednostavno tako