graficka kartica do 3000-3200din

Ordinary Player

Iskusan
Poruka
6.038
iz odredjenih razloga na ovoj ceni podvlacim crtu,a i mora biti nova sa garancijom,uzeo sam skoro polovnu za "male" pare i ispustila je dusu posle 7 dana

sta ima pametno za te pare a da izvucem maksimum ,da bude za pci-e slot,vecina njih je na zalost 64bitna,da ima 512mb , i da ima cooler da joj ja ne bi montirao,dosta mi je pasivnih

ne igram nesto igre al da nije ni krs,imao sam pre 8500gt,sasvim sam bio zadovoljan,ono sto vidim da ima sada to su 8400gs,4350,4550,gt210....kada odaberem model videcu koji proizvodjac daje najvise performanse,cene variraju od jednog do drugog

pomozite,sutra idem da je uzmem :worth:,10 dana sam bez kompa

ma jos mi i to treba ,da mi krade od ovo malo rama :) sto imam. 200kinti nije preblem,ako 5450 stvarno ima 512MB,a i specifikacije su ok,neke graf. su imale tu memoriju pa koristile + 256MB iz rama tako da su prakticno imale oko 700MB,al meni to nista ne znaci

jel imas mozda ovu graficku ili.... ?

hvala u svakom slucaju za preporuku,sacekacu jos koji odgovor,mozda se neko ne slozi sa tobom ;)

misoni potpuno se slazem
evo price pa vi zakljucite sami:

izvadio sam 8500gt iz racunara,vratio kad ono pojavise se linije,sve gore i gore i na kraju nista od nje. serviser kaze da ne treba dirati graficke dok su "tople" pri vadjenju se prekine neki kontakt na mem modulu i td.

ja lepo za 1200din kupim na limundu 8400gs (inace je nova oko 3000),pitam decka jel bi dosao do mene da je ubodem i da znam da je 100% ispravna on kaze bi,graficka je radila 7 dana i nije htela jedno jutro da baci sliku,nekako sam uspeo posle 300 restarta da je pokrenem ali zabaguje pri ucitavanju wina i xp-a i sedmice,zatim je ja malo "zagrejem" u safe modu gde je naravno radila pa predjem u normal al kad udjem imam i sta da vidim,pasivno hladjenje 85stepeni,popalim ventilatore po kucistu i cim joj je spala temperatura na 70c ona zakoci,da bi opet upalio komp morao sam da je grejem fenom i jovo na novo. otisla graficka u servis i covek kaze da su kodenzatori (bili su malcice nabubreli) ,on ih zameni,proba kod sebe i radi,ja donesem kuci kad ono nece,vratim njemu ,zadrzi je 7 dana da bi mi na kraju rekao kod nekih ploca radi kod nekih ne

e sad,kupio bih ja opet polovnu,ali zbog 2 otkaza (za 1 sam ja mozda kriv ali nije dokazano,a drugi je kriva graficka al ni to nije dokazano) ne zelim da rizikujem,posumnjao sam i na napajanje ,na homemade kontrolor ventilatora sto sam napravio,da je sve to nekako uzrokovalo kvar grafickih,e sad lepo ako uzmam pod garancijom i ona otkaze,dobijem novu i znacu da mi neka komponenta u pc ubija graficke i lepo menjam sve,a ovako ako uzmem polovnu i crkne jb******

znam da je suludo da nesto udari na graficku a ne osteti ni plocu,ni memoriju,napajanje ,al ko ce ga znati,zato je taj budzet i mora da bude nova sa garancijom

znam da je suludo da nesto udari na graficku a ne osteti ni plocu,ni memoriju,napajanje ,al ko ce ga znati,zato je taj budzet i mora da bude nova sa garancijom

Није сулудо.Меморије на графичким картицама одавно се не одрађују како треба,па почињу да рикњавају још у гарантном року.

MSI Radeon GF 7300 LE 256 MB Video Card Features

GeForce 7300LE Chipset Features
NVIDIA TurboCache technology
Full Microsoft DirectX 9.0 Shader Model 3.0 Support
Ture High Dynamic-Range (HDR) Rendering Support
NVIDIA CineFX 4.0 Engine
PCI Express Certified
NVIDIA PureVideo Technology
Adaptable Programmable Video Processor
High-Definition MPEG-2 and WMV Hardware Acceleration
Advanced Motion Adaptive De-Interlacing
Video Scaling and Filtering
Video Color Correction
NVIDIA ForceWare Unified Driver Architecture (UDA)
NVIDIA nView Multi-Display Technology
NVIDIA Digital Vibrance Control 3.0 Technology
OpenGL 2.0 Optimizations and Support
Single-Link DVI Support

Greška.To je 7300gt.A taj njegov 3d mark je izgleda 2003.

svakim danom me sve vise iznenadjujes ,svaka cast misoni,jeste 7300gt i jeste 3dmark2003 (samo sam taj imao)
ako kazem da ide u pci-e onda ide u pci-e nisam glup pkt znam sta pricam,imao sam vec uslikan test pa evo

nisam stigao danas da obrnem ovu u 3dmarku posto se borim sa nekim bolesnim virusima na kompu koji sredjujem,samo sam video da je kartica dobila ocenu 5,0/aero a 6,2/game u sedmici a ona pre nje 8400gs je imala bednih 3,5
i da ,uzeo sam ovu od 64bita,neznam koliko je bas bolja ova od 128 ali ova ima cooler,hladna je ko led i besumna,muka mi je od budzenja coolera na pasivne
za zainteresovane ova 5450 ima 512MB i koristi iz rama jos 256 po potrebi :)

zanima me jedna stvar,jel se bodovi u 3dm-u razlikuju od rezolucije do rezolucije i onih drugih opcija koje se ukljuce tipa cpu test
koju rezoluciju treba postavljati prilikom testa,maksimalnu za monitor na kome je ili...?

Poslednja izmena:

Back