Ordinary Player
Iskusan
- Poruka
- 6.038
iz odredjenih razloga na ovoj ceni podvlacim crtu,a i mora biti nova sa garancijom,uzeo sam skoro polovnu za "male" pare i ispustila je dusu posle 7 dana
sta ima pametno za te pare a da izvucem maksimum ,da bude za pci-e slot,vecina njih je na zalost 64bitna,da ima 512mb , i da ima cooler da joj ja ne bi montirao,dosta mi je pasivnih
ne igram nesto igre al da nije ni krs,imao sam pre 8500gt,sasvim sam bio zadovoljan,ono sto vidim da ima sada to su 8400gs,4350,4550,gt210....kada odaberem model videcu koji proizvodjac daje najvise performanse,cene variraju od jednog do drugog
pomozite,sutra idem da je uzmem
,10 dana sam bez kompa
sta ima pametno za te pare a da izvucem maksimum ,da bude za pci-e slot,vecina njih je na zalost 64bitna,da ima 512mb , i da ima cooler da joj ja ne bi montirao,dosta mi je pasivnih
ne igram nesto igre al da nije ni krs,imao sam pre 8500gt,sasvim sam bio zadovoljan,ono sto vidim da ima sada to su 8400gs,4350,4550,gt210....kada odaberem model videcu koji proizvodjac daje najvise performanse,cene variraju od jednog do drugog
pomozite,sutra idem da je uzmem
,10 dana sam bez kompa
sto imam. 200kinti nije preblem,ako 5450 stvarno ima 512MB,a i specifikacije su ok,neke graf. su imale tu memoriju pa koristile + 256MB iz rama tako da su prakticno imale oko 700MB,al meni to nista ne znaci