Grafička bez ventilatora?

srebro

Primećen član
Banovan
Poruka
681
Hm,uzeo sam nešto polovno pre par dana (GeForce 4) i vidim da kartica ima samo hladnjak na sebi...Ne znam da li je ventilator skinut (a ni ne čeznem za dodatnom bukom) ali me zanima da li će sve to raditi ili se zapaliti..Ne postoji ni automatska zaštita od pregrevanja kao kod ploče..Šta mislite?

sonne:
Pa molim te MX nekada nije bio slab a postoje modeli konima je aktivno hladjenje neophodno.
U pravu si.
Moj pokojni ASUS MX 440 je bio punokrvna 128-bitna kartica na kojoj sam posle izvesnih modifikacija(ugradnja ventilatora preko pasivnog hladnjaka i lepljenje bakarnih hladnjaka preko memorijskih modula),lagano igrao FAR CRY,CALL OF DUTY,VIETCONG......

father:
sonne:
Pa molim te MX nekada nije bio slab a postoje modeli konima je aktivno hladjenje neophodno.
U pravu si.
Moj pokojni ASUS MX 440 je bio punokrvna 128-bitna kartica na kojoj sam posle izvesnih modifikacija(ugradnja ventilatora preko pasivnog hladnjaka i lepljenje bakarnih hladnjaka preko memorijskih modula),lagano igrao FAR CRY,CALL OF DUTY,VIETCONG......
Zato i jeste pokojna! :twisted: :twisted: :twisted:
Vidi da li ti je hladnjak ravan ili je sa udubljenjem za ventilator?Ako se iz aviona vidi da fali ventilator,onda je stvarno skinut.Imash da kupish kompletne kulere za te namene i nisu bash skupi. :idea:

jozza:
Zato i jeste pokojna! :twisted: :twisted: :twisted:
Vidi da li ti je hladnjak ravan ili je sa udubljenjem za ventilator?Ako se iz aviona vidi da fali ventilator,onda je stvarno skinut.Imash da kupish kompletne kulere za te namene i nisu bash skupi. :idea:
Nije crkla ako si to mislio.
Prodao sam je ali ne mogu da je prežalim,toliko je bila dobra a za sitne pare sam je pazario. :(

Back