- Poruka
- 28.793
joj, da nije moja drugarica, ona je blaga kao kontrolorMladjim muskarcima retko traze karte na uvid
Samo ih pitala:'Jel imate kartu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
joj, da nije moja drugarica, ona je blaga kao kontrolorMladjim muskarcima retko traze karte na uvid
Samo ih pitala:'Jel imate kartu?

Жене малтретирају, мушкарце ређе.

pravu ili komunalnu?da znate, kontrola je dobila milicijsku pratnju! locirani su u blizini i odmah dolaze
Nem pojma, ali imaju pratnju patrole koja dolazi po pozivu, a locirana je u blizini....a kad pisu kazne putnicima, direktno su povezani sa policijom, mislim komunalnom koja verifikuje kaznepravu ili komunalnu?
Pa, na kraju krajeva, muško je bilo to koje je reklo ženi kontroloru "Da li ste svesni da mogu da vas iznabadam glavom?"Ovo sam i ja inače ranije isto primećivao. Više puta mi se desilo da me iskuliraju za kartu, pogotovo žene kontrolori.
Pretpostavljam da je razlog jer se muškaraca više plaše.

Pa, na kraju krajeva, muško je bilo to koje je reklo ženi kontroloru "Da li ste svesni da mogu da vas iznabadam glavom?"
Čisto iz radoznalosti, koliko često nalećeš na kontrolu?
Ja za zadnjih 10-15 godina kontrolu srećem prosečno 0,7 puta godišnje. Ali kada naletim, bogami me ne iskuliraju. Viđao sam, doduše, da neko prekontroliše samo, tipa, polovinu vozila, ili čak samo od prvih do drugih vrata i izađe. Ali nije mi se dešavalo da baš mene iskulira a posle da traži kartu osobi iza mene.
Na B.Brdu,kontrole ima uvekVideo sam ih više puta da se kod škole Josif Pančić okupljaju oko 6 ujutru njih desetak, valjda pre nego što krenu u smenu, stanu onde da se valjda iskupe, malo ispričaju, popuše koju pljugu...
uvek dobiju naredbu gde su duzni da se okupe....inace, u toku smene imaju i pauzu, nisam sigurna ali mislim 1hVideo sam ih više puta da se kod škole Josif Pančić okupljaju oko 6 ujutru njih desetak, valjda pre nego što krenu u smenu, stanu onde da se valjda iskupe, malo ispričaju, popuše koju pljugu...

a kad su u pitanju cigani?Ovo sam i ja inače ranije isto primećivao. Više puta mi se desilo da me iskuliraju za kartu, pogotovo žene kontrolori.
Pretpostavljam da je razlog jer se muškaraca više plaše.
a kad su u pitanju cigani?
onda je ravnopravnost na snazi. kuliraju ih sve
a kad su u pitanju cigani?
onda je ravnopravnost na snazi. kuliraju ih sve

Кажу да су многи јуче брже стигли пешке... Протест је био на Тргу Николе Пашића.https://nova.rs/biznis/gsp-beograd-...entexchange.me&utm_term=ug.contentexchange.me
Bog te mazo. Jos malo pa milion dolara za slaninu.
Juce totalni kolaps u gradu. Putovao 5 kilometara 2 sata busom.
Kad mogu razne svinje mogu valjda i koze