Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo sam i ja inače ranije isto primećivao. Više puta mi se desilo da me iskuliraju za kartu, pogotovo žene kontrolori.

Pretpostavljam da je razlog jer se muškaraca više plaše.
Pa, na kraju krajeva, muško je bilo to koje je reklo ženi kontroloru "Da li ste svesni da mogu da vas iznabadam glavom?" :lol:

Čisto iz radoznalosti, koliko često nalećeš na kontrolu?

Ja za zadnjih 10-15 godina kontrolu srećem prosečno 0,7 puta godišnje. Ali kada naletim, bogami me ne iskuliraju. Viđao sam, doduše, da neko prekontroliše samo, tipa, polovinu vozila, ili čak samo od prvih do drugih vrata i izađe. Ali nije mi se dešavalo da baš mene iskulira a posle da traži kartu osobi iza mene.

Pa, na kraju krajeva, muško je bilo to koje je reklo ženi kontroloru "Da li ste svesni da mogu da vas iznabadam glavom?" :lol:

Čisto iz radoznalosti, koliko često nalećeš na kontrolu?

Ja za zadnjih 10-15 godina kontrolu srećem prosečno 0,7 puta godišnje. Ali kada naletim, bogami me ne iskuliraju. Viđao sam, doduše, da neko prekontroliše samo, tipa, polovinu vozila, ili čak samo od prvih do drugih vrata i izađe. Ali nije mi se dešavalo da baš mene iskulira a posle da traži kartu osobi iza mene.

Pa šta znam... ako recimo koristim prevoz svakog radnog dana u nedelji, naleteću na kontrolu bar 2-3 puta. Pretpostavljam da to i zavisi od dela grada. Ja sam eto na Žarkovu i nikad nisam video kontrolu da uđe na stajalištima u Žarkovu. Nikad nisam video kontrolu na delu trase pedesetice ili 37-ice od Žarkova do Rakovice i dalje Miljakovca, Kanarevog i Banjice npr. Nikad nisam video kontrolu u 52-ci od Žarkova do Ceraka. Nikad nisam video kontrolu na Čukaričkoj padini.

Ali zato u Požeškoj vise redovno. Tamo ekipe cirkulišu non stop, jer je prometno, najviše linija prolaze ulicom... pa sam ih viđao da uđu recimo kod Siti Hola, siđu kod Doma zdravlja ili škole, pređu ulicu i ponove to isto u kontra smeru.

Video sam ih više puta da se kod škole Josif Pančić okupljaju oko 6 ujutru njih desetak, valjda pre nego što krenu u smenu, stanu onde da se valjda iskupe, malo ispričaju, popuše koju pljugu...
Na B.Brdu,kontrole ima uvek
Ulaze u Zarkovu,stajaliste ka Petlovom Brdu.
Na C.Padini ulaze kod pumpe.
Imam osecaj da imaju omiljena stajalista.
Dosta cirkulisem po gradu,i vec znam gde da ih ocekujem.
U jutarnjem i popodnevnom spicu izgleda ne ulaze u prevoz.
Posle 10 ima ih svuda po gradu

Naleteh i na prvu gužvu otkako je prevoz proradio posle pandemije. Uhvatio bus 79 u Dimitrijali koji se kretao ka Mirijevu. Poprilična gužva i sva mesta zauzeta. Malo se razredilo tek u Matice srpske. Valjda sam ubo period kad se većina ljudi vraća s posla, ko će ga znati. Ali zato, kad sam se vraćao istim putem, broj putnika koji je ušao od početka pa do Cvetkove pijace je mogao da se izbroji na prste jedne ruke.

50ica

IMG_20200528_121849.png

Poslednja izmena:
https://nova.rs/biznis/gsp-beograd-...entexchange.me&utm_term=ug.contentexchange.me

Bog te mazo. Jos malo pa milion dolara za slaninu.

Juce totalni kolaps u gradu. Putovao 5 kilometara 2 sata busom.
Кажу да су многи јуче брже стигли пешке... Протест је био на Тргу Николе Пашића.
Понекад се питам, зашто полиција дозвољава све и свашта, само ако је пријављено...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back