Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
стварно ми није јасно како се њима самима не смучи тако штрокаво радно место :)
Ма они то ни не виде. Кога год да сам видео од других возача, напенали се код возача, код предњих врата и разговарају, док овај који стоји не изађе где му треба.
Не би приметили ни да су седишта скинута...

Ма они то ни не виде. Кога год да сам видео од других возача, напенали се код возача, код предњих врата и разговарају, док овај који стоји не изађе где му треба.
Не би приметили ни да су седишта скинута...
то је тешки непрофесионализам.
мој пок. ћале је био пилот и нису могли ни да почну са укрцавањем путника док све није било на свом месту. није можда за поређење, али можда и јесте, јер обе врсте собраћаја превозе путнике.
додуше, у међуградском саобраћају такође може да се види (и омирише) аљкавост поједних превозника...ови који иду до ивањице преко чачка су катастофа.

то је тешки непрофесионализам.
мој пок. ћале је био пилот и нису могли ни да почну са укрцавањем путника док све није било на свом месту. није можда за поређење, али можда и јесте, јер обе врсте собраћаја превозе путнике.
nemoj porediti avionski i gradski saobracaj :)

nemoj porediti avionski i gradski saobracaj :)
што....могу да поредим са чиме год хоћу у смислу мањка одговорности за посао који се ради.
што не одбити да се вози неисправан аутобус, прљав трамвај...не разумем у чему је проблем завести мало бар реда у ово што ми зовемо градским превозом?
и ја не почињем предавање док све није у реду, а таман посла да уђем у прљаву слушаоницу или лабораторију. таман посла. неко страда.

што....могу да поредим са чиме год хоћу у смислу мањка одговорности за посао који се ради.
што не одбити да се вози неисправан аутобус, прљав трамвај...не разумем у чему је проблем завести мало бар реда у ово што ми зовемо градским превозом?
и ја не почињем предавање док све није у реду, а таман посла да уђем у прљаву слушаоницу или лабораторију. таман посла. неко страда.
besmisleno je to porediti, pocev od kulture ljudi koji ga koriste, materijalne moci, profita koji se ostvaruje, standarda koji se moraju ispostovati pa nadalje..
mislim smesno je i pomisliti da poredis avionski saobracaj sa gradskim prevozom.

slazem se da je problem cistoce u autobusima i da moraju da budu cisti, ali principe rada ne mozes porediti.

na prvom mestu i sama kultura i obrazovanje "vozaca" aviona i tramvaja ili busa nije na istom nivou.

juce i danas se vozio....nema guzve ali narod je skroz poludeo...svadjaju se zbog korone..100 evra.....svi nervozni..vicu.....ja se naravno svercovao :lol:
upravo gledao neki klip sinoc na Savskom trgu migranti hoce da udju u autobus bez karte...,,,prete klanjem :lol:

besmisleno je to porediti, pocev od kulture ljudi koji ga koriste, materijalne moci, profita koji se ostvaruje, standarda koji se moraju ispostovati pa nadalje..
mislim smesno je i pomisliti da poredis avionski saobracaj sa gradskim prevozom.

slazem se da je problem cistoce u autobusima i da moraju da budu cisti, ali principe rada ne mozes porediti.

na prvom mestu i sama kultura i obrazovanje "vozaca" aviona i tramvaja ili busa nije na istom nivou.

добро, разилалзимо се у мишењу, по обичају. акцентујеш нешто што није моја поента.
добро јутро :uja: идем на посао данас :D

Jel' kontroliše neko da li su svi overili kart(ic)u po ulasku ili je kao ranije po tom pitanju?

Reče mi komšinica da su juče na potezu Dom omladine - Karaburma, ulazile 3 razne kontrole :eek:
Jednu ženu su naterali da izađe, iako je prethodnu kontrolu pitala da li može da uđe jer na kiosku nije bilo karata,
pa su je oni pustili.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back