Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma maske su glupost i koje dihtuju i koje ne dihtuju.
ako zelis da se zastitis moras da nosis vizir.
kakva god da je maska, tebi je golo lice oko maske, gole su ti oci itd..mesta na koja virus moze da padne..
maske samo stite ako imas virus da kad kines ili kad pricas da ne rasprsis viruse po vazduhu i okolini.
Онда додајмо и наочаре које дихтују... Не буним се.

Сложићемо се да је ствар у дихтовању.

Kad seljacina Vesic komanduje.
Imamo za gradonacelnika DOKTORA i mesto on i vreme pandemije da se obraca narodu nama se obraca kr......
Имамо градоначелника који је рекао да прихвата то место само са циљем да се изгради нова зграда болнице, ваљда Тиршова 2, не сећам се. То је једино што сам запамтио.
Аја Јунг је, на пример, исто бивајући на вођиној листи, очекивала свашта па се у међувремену и разочарала. Једино је добила станицу 26тице буквално испред зграде у којој је њена школа игре. И то, станица која је ишчупана са Трга и премештена ту где је сада...

stvar je u vecem broju autobusa da bi u njima bila manja guzva.
НС је око 300 возила и око 300 хиљада становника.
У Београду је званично, што стално што привремено, око 1,75 милиона људи - што изискује 1750 возила. Колико се сећам, нама недостаје 500-600, после збира ГСПа и приватника.

Посебна "занимљивост" је што видимо само аутобусе. Када ће трамваји и троле... немам појма.

НС је око 300 возила и око 300 хиљада становника.
У Београду је званично, што стално што привремено, око 1,75 милиона људи - што изискује 1750 возила. Колико се сећам, нама недостаје 500-600, после збира ГСПа и приватника.

Посебна "занимљивост" је што видимо само аутобусе. Када ће трамваји и троле... немам појма.
ajde da sad ne preterujemo..u vreme virusa ne treba svako ni da se secka autobusom..samo kad moras..ako ides do posla ili da zavrsis neophodne stvari.
ljudi mogu drasticno da smanje svoje aktivnosti na mestima rizicnim po zdravlje samo kad bi se malo potrudili.. svaki dan vidim redove ispred banaka..ja u banku udjem godisnje jedanput ako nesto moram da zavrsim....cak sam presao i da se setam do masarikove..i struju sam poceo da placam m-bankingom..ljudi slabo menjaju svoje navike..

значи на теми о ГСП-у причамо о бициклима...е бокте мазо.
Zlatno nam doba, nije nam losa vlast pa tražimo sami rešenje prevoza 😆

@Фабрика eto rešenja, budi moderna :)

TROTTINETTE+ELECTRIQUE+ADULTE+REVOLT+R+GRIS+FONCE.jpg

Zlatno nam doba, nije nam losa vlast pa tražimo sami rešenje prevoza 😆

@Фабрика eto rešenja, budi moderna :)

Pogledajte prilog 691178
Занимљива је то справа, али имам примедбу на премале точкове - асвалт је у Србији врло нераван... И да се зна где се вози, пошто посебних трака баш и нема довољно.

Онда додајмо и наочаре које дихтују... Не буним се.

Сложићемо се да је ствар у дихтовању.
Pokreti koji se bave ekologijom pocinju da dizu glas protiv bezpotrebne upotrebe tolike kolicine plastike ,gume i sl.
materijala.
Upravo prolece 1 avion.
Gde vise lete i ko toliko leti.U toku dana izbrojim 10 aviona i vise.

ajde da sad ne preterujemo..u vreme virusa ne treba svako ni da se secka autobusom..samo kad moras..ako ides do posla ili da zavrsis neophodne stvari.
ljudi mogu drasticno da smanje svoje aktivnosti na mestima rizicnim po zdravlje samo kad bi se malo potrudili.. svaki dan vidim redove ispred banaka..ja u banku udjem godisnje jedanput ako nesto moram da zavrsim....cak sam presao i da se setam do masarikove..i struju sam poceo da placam m-bankingom..ljudi slabo menjaju svoje navike..
Једном ће морати да пусте запослене да нормално раде, а због ограничења броја путника по возилу, ћемо морати да имамо више возила.
Када бисмо све пустили, нама би сада требало 3000 возила.

ja sam se razmisljao proslog leta da uzmem jedan..i zamalo sam ga uzeo i onda sam se ukocio..pomislio sam..ako i ovo malo sto setam pocnem njim da se krecem..kad cu hodati :)
i odustao sam :)

ali za nekog ko ide na posao svaki dan u nekom radijusu 15..20 km ovo je odlicno resenje i efikasnije je nego da se ide kolima a za razliku od bicikla neces se oznojiti.

Pokreti koji se bave ekologijom pocinju da dizu glas protiv bezpotrebne upotrebe tolike kolicine plastike ,gume i sl.
materijala.
Upravo prolece 1 avion.
Верујем да од тих 10 авиона једно 8 оде у Кину.
Остали развозе пошту.

materijala.
Upravo prolece 1 avion.
Amerika se npr oslanja puno na avio saobraćaj jer i lm je železnica katastrofa.
Ja sam pre baš koristio voz Bg-Pancevo jer znam koliko živaca ide preko Pančevca mostom pogotovo kada je gužva i desi se sudar.
Ljudi su mnogo sebični, svi bi da im bude udobno i da se voze u svom prevozu..a to košta kako njih tako i druge , sve su veće gužve.
Opet i država nema interes jer je zarada od parkinga solidna...
Izgrade prugu i ukinu voz ...to može samo u Srbiji..jer navodno Pančevo i BG ne mogu da se dogovore, kao da su dve različite vlasti u pitanju haha.
E tako je i za druge gradove, što ne bi koristili voz...mi mesto da otvarani nove linije , mi ih zatvarani i teramo ljude da se muče.
Samo zamislite da BG ima metro, Novi Sad barem dve linije...
Medjugradska železnica...sa normalnim redom vožnje...
Automatski rasterećenje autobusa po Beogradu...
Ali ne...teško je da povratis nešto u šta su gradjani davno izgubili nadu...
Zamislite npr Nemačku ili Francusku bez moderne železnice...

A sta tih 8 radi u Kini?
Maske sad radimo kod nas.
Kad napolju bude 35 C ko ce da nosi masku i rukavice ?
а клима не ради :roll: ал клима ће да ради у тржним центрима :roll: јер већина тржних центара нема природну вентилацију, као што је немају ну већи маркети...па ником ништа.
ал у аутобусу - нема климе, да се случјно не заразимо преко оног крша који и онако не ради...бокте, стварно ћу почети да размишљам о том електричном тротинету.
можда дозволе да се у бусу запали цигара, јер никотин убија вирус, 'рек'о несторовић. кад не ради клима, бар да се дезинфикујемо опијатима.:lol:

Amerika se npr oslanja puno na avio saobraćaj jer i lm je železnica katastrofa.
Ja sam pre baš koristio voz Bg-Pancevo jer znam koliko živaca ide preko Pančevca mostom pogotovo kada je gužva i desi se sudar.
Ljudi su mnogo sebični, svi bi da im bude udobno i da se voze u svom prevozu..a to košta kako njih tako i druge , sve su veće gužve.
Opet i država nema interes jer je zarada od parkinga solidna...
Izgrade prugu i ukinu voz ...to može samo u Srbiji..jer navodno Pančevo i BG ne mogu da se dogovore, kao da su dve različite vlasti u pitanju haha.
E tako je i za druge gradove, što ne bi koristili voz...mi mesto da otvarani nove linije , mi ih zatvarani i teramo ljude da se muče.
Samo zamislite da BG ima metro, Novi Sad barem dve linije...
Medjugradska železnica...sa normalnim redom vožnje...
Automatski rasterećenje autobusa po Beogradu...
Ali ne...teško je da povratis nešto u šta su gradjani davno izgubili nadu...
Zamislite npr Nemačku ili Francusku bez moderne železnice...

Или да постоји речни превоз. Имаш отворене бродиће и свима добро.

Или да постоји речни превоз. Имаш отворене бродиће и свима добро.
добра је то идеја. али се плашим, уз овакву организацију већ постојећег превоза, да би превоз преко реке (мало интезивнији) довео до до некаквих потапања на реци :aha:

добра је то идеја. али се плашим, уз овакву организацију већ постојећег превоза, да би превоз преко реке (мало интезивнији) довео до до некаквих потапања на реци :aha:

Град који је буквално на води може и мора имати такав вид превоза.
Реке су, наиме, саобраћајнице.

Bolje onda one male podmornice :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back