Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa da, ako nemaju za leba, neka jedu kolače.

Некa једу штa год хоће, кaко зaрaде тaко некa и троше..

- - - - - - - - - -

Kartu bih platio jedino kada bih išao tipa celom dužinom trase (npr. 16-icom od Karaburme do Tošinog bunara), a to što oni svode račune koliko gube svakog dana njihova je zabluda. Otprilike isto kao suzbijanje piraterije - objavljuju kako muzička industrija i država svakodnevno gube milione. :D Brate skupimo se nas 30 na Fejsbuku, kupimo jedan disk a svako da po 15 dinara, i svako sebi nareže.

A ти бирaш кaд ћеш дa плaтиш кaрту?
Ондa одрежи боље, плaтиш кaрту сaмо кaд идеш нпр. од Суботице до Прешевa..

Али би ипак да потроше? Па ко мислиш да треба да заради за њих?

Da potrose KAD IMAJU ali nemaju. Neki bi i radili ali nema posla.

p.s. zvalo me je u zadnjih nedelju dana par drugara. Kukaju kako nemaju posla, dobili otkaze, nemaju ni za osnovne potrepstine. Radili bi bilo sta, ne biraju.
Pitaju me da li imam bilo kakav posao za njih, da ciste, odrzavaju teretanu, bilo sta i za bilo kakve pare. Kad sam im rekao da sam teretanu prodao jos pre godinu dana nije im bilo dobro.
Zao mi je tih ljudi, znam da su i posteni porodicni ljudi ALI POSLA NEMA.

Kako ti sad mislis da ce oni da placaju prevoz ??????????

Placali su sigurno kad su mogli a placali bi i sad kad bi imali od cega.
Aj razmisli malo, nemoj da si tako surov.
Ako ti imas nemoj da mislis da imaju i drugi.

Pozdrav

Poslednja izmena:
Ко нема новца да исфинансира живот у престоници,где је све прескупо,нека иде на село,и нека живи од пољопривреде,ако већ толико жели да ради.

Poslednja izmena:
Не мислим ја ништа,само кажем,да ти,који немају пара за превоз,и не раде нигде,могу исте и да зараде бавећи се пољопривредом.

Ко нема за град,нека живи на селу.

Не мислим ја ништа,само кажем,да ти,који немају пара за превоз,и не раде нигде,могу исте и да зараде бавећи се пољопривредом.

Ко нема за град,нека живи на селу.

Znaci, ljudi nemaju 1100 din za prevoz, ali imaju da kupe kucu, zemlju, traktor, automobil, alat, zivinu, stoku...

Не него продају станове у Београду,и купе плац и кућу у сеоцету.

Stanovi se u Beogradu prodaju godinama i za malu cenu. To nije ni blizu dovoljno za zivot od poljoprivrede. A nemoj da mislis da ne znam posto sam imao i kucu i plac kod tebe u kraju. A ne znam nikog tamo ko zivi od poljoprivrede. Ajde vikendasi i izbeglice, ali ni ovi lokalni koji imaju vise zemlje nista na njoj ne rade.

ma da.. kad prolazim selima samo vidim u dvoristima audie i nove traktore..jadni seljaci..samo su naucili da kukaju..
kad su prosle godine blokirali ulaz u pancevo (jer su malo zaradjivali) nisu ga blokirali tamicima nego onim ogromnim americkim traktorima cije su gume vece od bilo kog dzipa..mani me jadnih seljaka koji nista ne zaradjuju.,.,.

ma da.. kad prolazim selima samo vidim u dvoristima audie i nove traktore..jadni seljaci..samo su naucili da kukaju..
kad su prosle godine blokirali ulaz u pancevo (jer su malo zaradjivali) nisu ga blokirali tamicima nego onim ogromnim americkim traktorima cije su gume vece od bilo kog dzipa..mani me jadnih seljaka koji nista ne zaradjuju.,.,.

I koliko kosta taj John Deere. Prodas stan i nemas para ni za traktor. Mislim da nisi shvatio da ne pricam o ljudima koji zive generacijama na selu i desetinama godina i kroz nekoliko generacija su stekli to sto imaju, vec o predlogu da se proda stan u Beogradu i ode na selo.

Da potrose KAD IMAJU ali nemaju. Neki bi i radili ali nema posla.

p.s. zvalo me je u zadnjih nedelju dana par drugara. Kukaju kako nemaju posla, dobili otkaze, nemaju ni za osnovne potrepstine. Radili bi bilo sta, ne biraju.
Pitaju me da li imam bilo kakav posao za njih, da ciste, odrzavaju teretanu, bilo sta i za bilo kakve pare. Kad sam im rekao da sam teretanu prodao jos pre godinu dana nije im bilo dobro.
Zao mi je tih ljudi, znam da su i posteni porodicni ljudi ALI POSLA NEMA.

Kako ti sad mislis da ce oni da placaju prevoz ??????????

Placali su sigurno kad su mogli a placali bi i sad kad bi imali od cega.
Aj razmisli malo, nemoj da si tako surov.
Ako ti imas nemoj da mislis da imaju i drugi.

Pozdrav

Ево информација за твоје другаре, рудник Крива Феја код Врања већ месецима тражи рударе, плата је 50000 динара, смештај обезбеђен.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back