niceboy
Elita
- Poruka
- 20.047
Ma moze on traziti sta 'oce, ali mi imamo pravo da ne damo. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

^ To ti kazem.A ima dobrih...

Sme da se svercuje dok ga ne uhvate i napisu prijavu sudiji.
I lopov sme da krade dok ga ne uhvate i oteraju na robiju![]()
Onako jakih.......da te uhvate za ruku
![]()
Nisam tako mislio. Msm, moze da u'vati, al ne za ruku.
@Tzar
Ne pisu prijavu na 72 din, vec na iznos kazne.
Jedno je kada autobus nece da krene zbog jednog coveka koji nece da plati kartu, a sasvim druga prica kada vozac ne da coveku da izadje jer nije platio kartu.... Ovaj drugi slucaj je cista otmica i kaznjava se iskljucivo zatvorom![]()
Ovo si prekopirao sa sajta gde sve ide u prilog Busplusu.
Mogao si da napises jos i da kontrolor nema pravo da trazi licna dokumenta
Пaметњaковићи који овде износе рaзне идеје некa пробaју дa исте спроведу возећи се тaксијем, некa одбију дa плaте тaксисти који их је одвезaо нa циљ, пa дa видмо штa ће се догодити..

molicu lepo..ja stanem i dignem prst..znas ono ..
autobus stane i ja udjem.. dobar neki zemljak hoce da me poveze
i sto sad da placam nekom drugom kad je vozac lepo stao i pustio me..neka to oni vide sa njim![]()
Пaметњaковићи који овде износе рaзне идеје некa пробaју дa исте спроведу возећи се тaксијем, некa одбију дa плaте тaксисти који их је одвезaо нa циљ, пa дa видмо штa ће се догодити..
a sto si stranku drzao za ruku?
da se razumemeo-i ja bih te tuzila
to mi lici kao kad kontrolori u gsp-u vuku,ili zavrcu ruku onima koji nece da plate.Nije htela da plati

ispod svog nick-a i imam tu potvrdugreba je apsolutno u pravu
![]()
Skrenuli smo malo sa teme ali objasnicu.sad mi nije jasno.podrzavas nas svercere,a kad je stranka htela da se svercuje,ti si je `drzao`.
obicno ti koji se svercuju u taksiju,sede nazad...ona je znaci bila napred...a zasto nije htela da plati?sta kaze?da joj se nisi udvarao?

Skrenuli smo malo sa teme ali objasnicu.
Taxi vozilo samo kupio LICNO JA od svojih para, placao sam porez i sve ostale dazbine jos tad blizu 20.000 din mesecno, niko mi nista nije dao, svi samo traze i uzimaju.
Vozilo gradskog saobracaja smo kupili SVI MI placajuci ga iz budzeta [od mojih para pare idu u budzet] a i placanje goriva i ostalog trenutno ide 74 % iz budzeta. Tu informaciju celnici kriju kao zmija noge i karta bi realno trebala da kosta oko 20 din + sto masnu proviziju uzima i APEX > 8.6 % za koju se nismo pitali mi dal da dodje na nase prostore. Mi srbi nismo retardiran narod da ne mozemo da organizujemo sami u okviru GSB-a naplatu karata nego nam treba neka strana APEX firma da nas "klepece" a do informacija kako su dobili tender je strogo cuvana tajna.
E tu je razlika u taxi prevozu i javnom prevozu a sad ko razume-razume a ko ne razume nek gleda i veruje dnevniku u 19.30 h![]()
Ne grebo, nisamnikad bio u tom fazonu da muvam stranke. I sama znas da se u taksiju voze ljudi raznih struktura gayevi, narkomani, lopovi, poslovni ljudi, cigani sto preturaju po kontejnerima, ministri i ugledna gospoda.......a ova je bila samo ta koja nece da plati. Mozes da mi verujes a ni ne moras, nemam razloga da lazembice da je palo neko z\estoko caskanje,i da ti se dopala,pa kad si video da ces ostati suv,ti drz-nedaj pa za ruku
Znam da ne znas pravo stanje stvari pa ti je oprostenoDa grad ne daje nista, kostalo bi cetvorostruko.
Nasih 26% znaci da su karte 72 dinara a markice 3200 / 1100. Jel to tesko da se razume? Da grad ne daje nista, kostalo bi cetvorostruko.