- Poruka
- 25.771
To je Mečka iz Bugarske.bmc je kupio grad
a privatnici kupuju mercedese.
https://n1info.rs/vesti/skuplji-neg...kih-tramvaja-beograd-kupio-i-turske-autobuse/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je Mečka iz Bugarske.bmc je kupio grad
a privatnici kupuju mercedese.
https://n1info.rs/vesti/skuplji-neg...kih-tramvaja-beograd-kupio-i-turske-autobuse/
opa, gospoja samo u mecedes se vozaopet se jutros slatko izvozih 88-micom pa imadoh srece da vozi isti proćelav bata od juce...naš je, vrlo ljubazan i strpljiv...pošto se vozih i sa drugim vozacem iste linije i istog bus-a, zaista ovaj decko ima poseban filing za vožnju....sramota me bilo bas da ga jasno slikam, ali ću se uvek radovati kad on vozi jer mi moja socijalna proteza sigurno neće ispasti
Pogledajte prilog 1686060
Pogledajte prilog 1686061
Pogledajte prilog 1686063
naprzio se na tebeČekam danas 95 na mojoj stanici, pristiže bus i ulazi u stanicu. Izlazi vozač i kaže da ne ide dalje jer se nešto zapalilo u busu. Kod zadnjeg točka kulja dim.

Цури вода и у аутобусима... И лети и зими, мада из различитих извора...Kad će da se uvedu svi plavi? Vidjam ih po neke, ali neki su i crveni. Kad će zamena za trole? Više je nehumano voziti se njima. Curi voda, kiša, sneg, samo se otkačinju, kvare, spore su mnogo.
Šteta. Najgore sto ni trole neće biti zamenjene.Цури вода и у аутобусима... И лети и зими, мада из различитих извора...
Троле неће бити замењене, од тога се одустало.
Фирма која је требала са добије мастан уговор за то је одустала и одабрала да је задовољна што су добили да возе линије 100, 600 и 700.
Ако је приватник одустао, град свејдно то може да спроведе... Мада онда не може ни са једном спољном страном да се склопи уговор... и узме проценат...Šteta. Najgore sto ni trole neće biti zamenjene.
Nisam očekivao zbog naroda. Stoka samo sebe gleda, a u te prevoze nikad nisu usli.Ако је приватник одустао, град свејдно то може да спроведе... Мада онда не може ни са једном спољном страном да се склопи уговор... и узме проценат...
Мислим да је све то и било око процента.
da budem iskren ne dopada mi se plava boja.Kad će da se uvedu svi plavi? Vidjam ih po neke, ali neki su i crveni. Kad će zamena za trole? Više je nehumano voziti se njima. Curi voda, kiša, sneg, samo se otkačinju, kvare, spore su mnogo.
to sto je strela odustala ne znaci da se trole nece menjati.Троле неће бити замењене, од тога се одустало.
Фирма која је требала са добије мастан уговор за то је одустала и одабрала да је задовољна што су добили да возе линије 100, 600 и 700.
И претходни план би био из буџета... Милијарда динара и нешто је била намењена томе да се приватнику плати да набави возила.to sto je strela odustala ne znaci da se trole nece menjati.
one moraju da se menjaju jer su dotrajale.
jedino sto ce se sad promena trola ili prebacivanje u elektrobus platiti iz budzeta.
licno i dalje navijam da se uvedu elektrobusevi jer smatram da su bolji od trola..kao sto rekoh ranije, ne zanima me ko uvodi, voleo bih da se uvedu.
to je izmisljena prica koja je plasirana.И претходни план би био из буџета... Милијарда динара и нешто је била намењена томе да се приватнику плати да набави возила.

ne znam ali zglobnih trola ima bas malo..bas sam slikao juce jednu da imam za uspomenu ako ih ukinu.Колико сам видео, електробусе у Београду имамо само обичне - а троле умеју да буду у дугачкој верзији. Нуди ли ко зглобне електробусе?
Да нисмо можда видели тендер за електробусе? Нисмо.to je izmisljena prica koja je plasirana.
realnost je da bi se platilo nesto malo vise nego sto se sad placa.
sapic je na konferenciji za stampu jasno rekao da se privatnici placaju isto koliko i gsp po predjenom kilometru, imaju identicnu cenu, nema nikakvog dodatnog prihoda ali za razliku od privatnika koji sami kupuju buseve, gsp-u grad kupuje tako da se vise sredstava daje gsp-u nego privatniku.
svi sad koji brane gsp zaboravljaju da su pre par godina pljuvali gsp da je preglomazan, da ima previse zaposlenih ljudi preko veze, da im je administracija ogromna i da su rupa bez dna.. privatnici su zaradjivali ozbiljne pare sa manjim prihodima nego sto je gsp kao gubitas dobijao..nekad su privatnici svu zaradu imali samo na osnovu konduktera a gsp je izjavio da im se ne isplate kondukteri jer su preskupi
to je sad neka moda.. pljuj sve sto ima veze sa sns-om i to je ono gde ja idem uz ***** mnogima.. kad je nesto dobro recicu da je dobro, necu se povinuti trendu a kad je lose itekako cu reci da je lose.
na primer sad svi kukaju za ikarbusevim autobusima..juce sam se vozio igrom slucaja u jednom..znaci najgora plastika za stolice, ona najtvrdja da te doope zaboli od sedenja posle 5 minuta i jos pride ona klizava, letis po stolici..
solarisi i ovi turski bmc ili kako vec su 100 puta bolji.
skoro su kupljeni mercedesi i naravno dezurni pljuvaci vec krecu.,.to su kineski mercedesi..mislim ljudi.. budite realni.. ako je nesto dobro onda je dobro ko god da je uradio, ako je lose, onda je lose ko god da je uradio.
sto se tice elektrobuseva ideja je bila da se da nesto malo vise evra po predjeniom kilometru (ne znam tacno koliko ali mogu da pronadjem) a privatnik bi zbog toga ulozio oko 100 miliona evra i kupio eletrobuseve. a tom razlikom bi u narednim godinama nadoknadio te troskove i poceo da zaradjuje.
msilim i da si ti privatnik, jel bi radio sa gubitcima ili sa profitom?
ne poznajem nikog ko bi radio da ne zaradi..i ti ides na posao da bi zaradio.
meni je iskreno svejedno ko ce uvesti elektrobseve, grad ili privatnik, kako god okrenemo ista para ce otici iz mog dzepa, bilo da se daje privatniku bilo da kupuje grad ali i dalje smatram da je elektrobus bolje resenje od trolebusa.
Ако може зглобни, може... ако не... не буним се.ne znam ali zglobnih trola ima bas malo..bas sam slikao juce jednu da imam za uspomenu ako ih ukinu.
zglobna vozial su u principu problematicna na uskim bgf ulicama.
pricao sam sa ljudim iz gsp-a
na liniji 26 su recimo dugo godina drzali one stare raspadnute zglobne ako se secas ne zato sto nisu imali buseve da ih zamene vec novi zglobni zbog drugacijeg tehnickog resenja zgloba nisu mogli da savijaju svuda kao stari zglobni.
problem sa zglobnima je i tehnika samog zgloba..
ne znam da li znas da je pre tridesetak godina u beogradu testiran i bus sa dva zgloba, ukupno tri dela ali nije bas dobro prosao i odustalo se od njih.
ljudi svasta misle ali je problem sto ne znaju detalje i zato misle da imaju odlicna resenja ali u stvari ta njihova odlicna nisu izvodljiva iz nekih razloga..
u tome je i stvar. nije ni bilo nicega..samo je donesena odluka da se to moze uraditi a nigde nije odluceno i da se radi.Да нисмо можда видели тендер за електробусе? Нисмо.
Него само "из ведра неба".
Не може се рећи "набавка мале вредности".
nije ni bilo price..kad je receno da ce doci do zamene meni se ideja svidela.И, мораћеш да ме подсетиш када си то био за електробусе, пре него што је Шапић нагло објавио намере.
https://n1info.rs/biznis/sve-veci-p...k-vozaca-a-visak-zaposlenih-u-administraciji/Мораћеш да наведеш ко помиње превелику администрацију у ГСП, пошто ја то сигурно не наводим. Може се проверити, ако се баш хоће, и то је то. Али знам сигурно да им треба више мајстора и више возача.
Па откуд онда вести са оном приватном фирмом за електробусе?u tome je i stvar. nije ni bilo nicega..samo je donesena odluka da se to moze uraditi a nigde nije odluceno i da se radi.
potpuno je u javnosti krivo preneta odluka sa skupstine mislim negde oko 25. decembra
Ок... очигледно је да постоје намештења тек тако, али осим тих пар очигледних случајева, треба радити на већем броју возача.