Gradski i međugradski prevoz u Čačku

Rechke

Veoma poznat
Poruka
11.792
Jedan komentar na temi o Čačku me je inspirisao da otvorim ovu temu

dakle, šta mislite o gradskom prevozu u Čačku, o stanju voznog parka, o usluzi ( cene, povlastice... ), o linijama.... da li biste nešto menjali i šta?

i na Grebin predlog - sve isto i u odnosu na međugradski

Poslednja izmena:
ja se jedino vozim od solida do kulinovackog polja.karta 37din sto je rekla bih skupo.u bg se vozim za 42 din ihaaa.
zadnji put kad sam bila,bila je neka stara sklopocija,i uzasan osecaj je biti unutra...uskomesali su se zvuci tandrkanja motora i blebetanja dokonih ljudi (preko 65 koji imaju valjda free voznju...a da ih pitas gde su posli,pojma nemaju).
leti mi se ne svidja sto moram da tabanam od solida do gradske plaze.inace je nekada na toj liniji vozila jedna dama,koja vozi onako,bas muski.svi smo je voleli...ne znam gde je sada.

e sad,posto to sve drzi autoprevoz...mogla je tema i da se prosiri i na medjugradski.ovaj sto ide za bg,zadnji put kad sam isla-smucio mi se.deluje super,cisto,moderno...a kad je upalio bus,tako se culo neko tutnjanje,neprijatan zvuk sve vreme...i stajao je brate kod svake bandere...a vrhunac je bio kad je vozac zaustavio kraj puta,i pritrcao i prilepio se za bus (bas ispod mog prozora).odvratno.nadam se samo da nije nista procurilo u prtljaznik.:lol:
i gnjavio je gnjavio,i ne moze auto prevoz stici ispod 3 sata pa da je bog otac
a karte,iako su ih snizili,i dalje su najskuplji.

e sad,posto to sve drzi autoprevoz...mogla je tema i da se prosiri i na medjugradski.ovaj sto ide za bg,zadnji put kad sam isla-smucio mi se.deluje super,cisto,moderno...a kad je upalio bus,tako se culo neko tutnjanje,neprijatan zvuk sve vreme...i stajao je brate kod svake bandere...a vrhunac je bio kad je vozac zaustavio kraj puta,i pritrcao i prilepio se za bus (bas ispod mog prozora).odvratno.nadam se samo da nije nista procurilo u prtljaznik.:lol:
i gnjavio je gnjavio,i ne moze auto prevoz stici ispod 3 sata pa da je bog otac
a karte,iako su ih snizili,i dalje su najskuplji.

Već smo pričali o ovome :) ja nemam iskustva kao ti, busevi koji idu za BG uglavnom su novi i u dobrom stanju, vozni park je nedavno obnovljen, malo pošto je "Kavim" preuzeo "Autoprevoz". Desi se ponekad da naiđe neka stara krntija, bez numerisanih mesta, pa često nastane svađa i frka sa kojekakvim babama oko mesta, sa prilično bučnim motorom, i katastrofalno spora.... ali u poslednjih 2-3 godine to se dešava sve ređe i ređe

Najveći problem nastaje kada za BG ideš busom na "Autoprevozovoj" liniji Trebinje-Beograd, kad prodaju samo navodno slobodna mesta, pa dobiješ duplu kartu, koju je neko na ranijim stanicama već uzeo

Ali zato na lokalnim međugradskim relacijama Kraljevo, Guča, Ivanjica.... nisu se mnogo makli od stanja koje je bilo pre 20-30 godina :)

ja se jedino vozim od solida do kulinovackog polja.karta 37din sto je rekla bih skupo.u bg se vozim za 42 din ihaaa.
zadnji put kad sam bila,bila je neka stara sklopocija,i uzasan osecaj je biti unutra...uskomesali su se zvuci tandrkanja motora i blebetanja dokonih ljudi (preko 65 koji imaju valjda free voznju...a da ih pitas gde su posli,pojma nemaju).
leti mi se ne svidja sto moram da tabanam od solida do gradske plaze.inace je nekada na toj liniji vozila jedna dama,koja vozi onako,bas muski.svi smo je voleli...ne znam gde je sada.

I vozni park gradskog prevoza je obnovljen, i sada uglvnom saobraćaju noviji busevi, mada i dalje ima onih starijih raspalih. Karta jeste skupa kada se uporedi sa onim što GSP nudi u Beogradu, a nakon beogradskih ove čačanske gužve ne primećujem uopšte .D

e mislim da me nisi razumeo ili se nisam dobro `odrazila`:lol:
za bg su uvek novi busevi.a ovaj sto opisah gore,poslednji put kad sam isla,delovao je glanc nov.sve cisto,sedista udobna,prostrano....medjutim,dal` je to neki kvar ili sta vec,odvratno je nesto brujalo unutra.sve vreme puta.bice da je neki kvar.i kazem-staje bukvalno kod svake bandere.
uvek radije biram `prolazne` buseve.jednom sam se vozila nekim...iz ns je krenuo,a iz bg u 8h...ne znam gde mu je krajnje odrediste...ali za 400d koliko je kostala karta kupljena na salteru bus stanice,sasvim udoban i pristojan prevoz (iako ne moderan bus kao kavim autoprevoz),a stigao je u cacak verovali ili ne za 2sata i 40m...sto je za ca prevoz misaona imenica (iako po redu voznje pise drugacije)

za gradski prevoz mislim da je bolje ici peske jel gde god da krenes maltene ti treba od pola do sat vremena :)...a kada god idem za bg to bude neki krs od autobusa, ne znam nikako da ubodem one najnovije buseve ako i njih vec nisu razdrndali :)

Za BG imam sreće, ali se to ne može reći za druge relacije - ove godine sam išao na kampovanje na Maglić, i samo što smo prešli granicu sa RS bus se pokvari, i čekali smo više od 4 sata da dođe novi iz Čačka

e mislim da me nisi razumeo ili se nisam dobro `odrazila`:lol:
za bg su uvek novi busevi.a ovaj sto opisah gore,poslednji put kad sam isla,delovao je glanc nov.sve cisto,sedista udobna,prostrano....medjutim,dal` je to neki kvar ili sta vec,odvratno je nesto brujalo unutra.sve vreme puta.bice da je neki kvar.i kazem-staje bukvalno kod svake bandere.
uvek radije biram `prolazne` buseve.jednom sam se vozila nekim...iz ns je krenuo,a iz bg u 8h...ne znam gde mu je krajnje odrediste...ali za 400d koliko je kostala karta kupljena na salteru bus stanice,sasvim udoban i pristojan prevoz (iako ne moderan bus kao kavim autoprevoz),a stigao je u cacak verovali ili ne za 2sata i 40m...sto je za ca prevoz misaona imenica (iako po redu voznje pise drugacije)

Prolazni su često jeftiniji od ovih naših domaćih Jevreja, mislim da spadaju među najskuplje prevoznike u Srbiji. Ranije je nekako i stizao u BG za manje od tri sata, ali u poslednjih godinu i po to je nemoguća misija, zbog one bespotrebne pauze u Ljigu koju uvek najave kao petnaestominutnu, a rastegnu je na 25 min, i zbog gužve od ulaska u BG pa sve do stanice

Malo stariji busevi, ali i dalje zadovoljavajući

20422_autoprevoz_f.jpg

i oni najnoviji

2.jpg

zbog one bespotrebne pauze u Ljigu koju uvek najave kao petnaestominutnu, a rastegnu je na 25 min, i zbog gužve od ulaska u BG pa sve do stanice
i kao sto rekoh,zbog stajanja malte ne kod svake bandere.

inace,pre je uvek karta bila oko 10 jevreja...a onda u valjda izgubili putnike,pa su snizili,mislim da je sada oko 600 i nesto
ali,to je i dalje najskuplje od svih,a i najsporiji su brate

i kao sto rekoh,zbog stajanja malte ne kod svake bandere.

inace,pre je uvek karta bila oko 10 jevreja...a onda u valjda izgubili putnike,pa su snizili,mislim da je sada oko 600 i nesto
ali,to je i dalje najskuplje od svih,a i najsporiji su brate

zato sada mnogi za BG putuju drugim prevoznicima, Janjuševićem, Gagom.... jedini problem kod njih je što imaju manji broj polazaka nego Autoprevoz, sa kojim si siguran da na svaki sat imaš polazak za i iz BG-a, pa ne moraš previše da se cimaš oko termina, osim ukoliko ti nije hitno i posebno važno da u određenom trenutku kreneš :)

Jedan komentar na temi o Čačku me je inspirisao da otvorim ovu temu

dakle, šta mislite o gradskom prevozu u Čačku, o stanju voznog parka, o usluzi ( cene, povlastice... ), o linijama.... da li biste nešto menjali i šta?

i na Grebin predlog - sve isto i u odnosu na međugradski
имате градски превоз??немој ми касти :)

Back