Gradski autobus naglo zakočio, povređeni odvezeni u Urgentni centar

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
20.759

GRADSKI AUTOBUS NAGLO ZAKOČIO, IMA POVREĐENIH!​

Drama na liniji 16 u centru grada: Hitna prevozi putnike u Urgentni centar​

Nezgoda sa gradskim autobusom u Bulevaru despota Stefana nešto pre Hale "Pionir"
Autobus na liniji 16 naglo zakočio oko 10:30

Nezgoda u kojoj je povređeno više putnika gradskog prevoza dogodila se nešto pre 11 sati u Bulevaru despota Stefana, nešto pre Hale "Pionir", u pravcu ka centru grada.

Bulevar despota Stefana

Bulevar despota Stefana

Do nezgode je došlo kada je autobus na liniji 16 naglo zakočio, potvrđeno je Blicu.

Povređene četiri osobe, odvezene u Urgentni centar Kada je autobus naglo zakočio, kako saznajemo, četiri osobe su povređene

i one su vozilima Hitne pomoći prevezene u Urgentni centar.

Svima su konstatovane lakše telesne povrede.

- Oko pola 11 čula sam sam zvuk naglog kočenja i videla da se autobus na potezu od stanice do moje trafike kako se naglo
zaustavio - rekla je reporteru "Blica" radnica iz obližnje trafike.
https://www.blic.rs/vesti/beograd/d...a-povredjenih-hitna-prevozi-putnike-u/1wphkbz

Pratićemo ovo da vidimo šta je uzrok nesigurnosti u gradskom prevozu...

Nemam komentar, toliko puta su mi noge letele u busu a drzim se cvrsto za sipku...a bilo je i povreda kratkotrajne prirode...a kocenja se uvek desavaju kad udjem sa odelom u gradski bus, salim se, nisu to kocenja, nego tad me uvek neka trapava zenska nagazi, ne drzi se nego kucka po mobilnom , bas gledam tako unapred i vidim ne moze nikako da bude normalno kako se drzi i 15 min kasnije poleti neuracunjljivo i izgazi 5 osoba i opauci 2 po glavi....

Kultura boli me kita....i mama se pita....

dva puta je bilo zestoko kocenje..
A u svojoj karijeri voznje sam imao i slucaj gde je bus u kome stojim naskocio na jugo otfikario mu gornji deo zajedno sa glavom vozaca koja je zavrsila na zadnjem sedistu i naskocio i presao preko automobila , iskidao svu instalaciju ispod busa i nastavio blago ukoseno dok vozac nije zaustavio jedno 40m iza automobila..

Ja sam stojao , ali osim grebanja koje je proslo po dnu autobusa, i naglog zakocenja, ali ne ukopavanja, to nije bio najgori slucaj kocenja koji sam imao , ali je bio koban...za vozaca..

Back