Trust no one
U prolazu
- Poruka
- 23.681
Ma nisam ni otvarao linkove...Nemam toliki mazohisticki poriv...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma nisam ni otvarao linkove...Nemam toliki mazohisticki poriv...
sve to je doslo sa selaKako zamisljate pravu beogradsku ribu?
Evo ja cu reci: ona nije neka vrhunska prepicka sa prelepim licem, ogromnim sisama i dobrim dupetom, ne..... nije ni ruzna daleko od toga ali vise zraci harizmom nego nekim zenskim fizickim atributima. ona je sve probala, puna je zivotnog iskustva i na kilometar se razlikuje od ovih iz predgradja i provincije. stalno prica brate, to je jako bitno.
Od javnih licnosti najbliza toj slici je Sajsi MC, a ja u svom okruzenju imam takve, znam ih dobro i drago mi je zbog toga. Mnogo su mi privlacnije, ne kazem ima i dobrih seljanki ali gradska bg riba je ideal i uvek bih nju pre birao nego neku napucanu iz Vrsca ili Kraljeva......
Последње београђанке су се одселиле одавде тамо осамдесетих година прошлог века.
То је по датумима а иначе промашујете еонима...
Kad mi neko pomene te BG ribe ja prvo pomislim na neku klinku koja nosi helanke i air max i na +40 i na - 20. I, da, uzrečica joj je "brate".
Прочитајте Капора, можда створите слику...
Mislim da previse trazis...
Kako zamisljate pravu beogradsku ribu?
Evo ja cu reci: ona nije neka vrhunska prepicka sa prelepim licem, ogromnim sisama i dobrim dupetom, ne..... nije ni ruzna daleko od toga ali vise zraci harizmom nego nekim zenskim fizickim atributima. ona je sve probala, puna je zivotnog iskustva i na kilometar se razlikuje od ovih iz predgradja i provincije. stalno prica brate, to je jako bitno.
Od javnih licnosti najbliza toj slici je Sajsi MC, a ja u svom okruzenju imam takve, znam ih dobro i drago mi je zbog toga. Mnogo su mi privlacnije, ne kazem ima i dobrih seljanki ali gradska bg riba je ideal i uvek bih nju pre birao nego neku napucanu iz Vrsca ili Kraljeva......