dommino
Zainteresovan član
- Poruka
- 308
МАНИЈАК:više od nekoliko puta... dnevno...![]()
Ne verujem svojim ocima!!!!!Osecam da ces ovo debelo da platis....i to nOcom,na tvom terenu!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
МАНИЈАК:više od nekoliko puta... dnevno...![]()
dommino:![]()
![]()
![]()
Ne verujem svojim ocima!!!!!Osecam da ces ovo debelo da platis....i to nOcom,na tvom terenu!!
dommino:Znala sam...kod tebe je prisutno ono:Sto je babi milo.....al malko moram da te zekim....
..............................................samo mi ne rade smajlici...

L.1:Izem ti pripitomljenog manijaka.
Moraću da ponovo raspisujem konkurs, ovaj je propao ...načisto.
samo oću benificirani radni staž 
L.1:Ma nemoj, još i da ti mi fatamo ženske?

dommino:sad vidim da mi jos sto sta sabotiras....za smajlice cu da prastam...al ovo sto mi blokira cesto?????

Eeeee,dok taj poziv ja procitam...i kafa bi se oLadila.....sve mi nesto naopako...al o'cem da dodjem...jednog lepog dana...МАНИЈАК:Kod mene ne blokira...a imam i smajliće...![]()
![]()
![]()
oš kod mene... pa kuckaj natenane :wink:![]()
dommino:Eeeee,dok taj poziv ja procitam...i kafa bi se oLadila.....sve mi nesto naopako...al o'cem da dodjem...jednog lepog dana...
oćeš vremensku prognozu ... 
dommino:Ocem,a pitaj kad ide lokalni autobus da se povezem!!!
još samo dobra volja :wink:
Hahahha,ti si bwe da prosti,malo lud....gubim trku...nemam boju za slova,nemam smajlice..jos samo da me banuju zbog velikih slika i ondaaaaa,Ma sta mislis da ja tebi kazem LAKU NOC..kao i onima sto samo citaju...A?МАНИЈАК:dobro da si rekla... da slučajno ne omastim točak...
dommino:Hahahha,ti si bwe da prosti,malo lud....gubim trku...nemam boju za slova,nemam smajlice..jos samo da me banuju zbog velikih slika i ondaaaaa,Ma sta mislis da ja tebi kazem LAKU NOC..kao i onima sto samo citaju...A?
el tako... 
dommino:Tako.....ajmo u mwak....cini mi se da je to twoja lokacija???