Torrente Bgd
Buduća legenda
- Poruka
- 33.120
Dok zemlja propada vlast se zaje-bava po raznim show programima.To samo u Srbiji moze
A i ovako nista i ne radi......jedino ce on sam imati stete posto je mogao za to vreme jos da se nakrade.Ko onaj Canak kad je bio u VBkako bre ne uzese nekog normalnog coveka, opozicionara
i 2. sta je sa njegovim radnim mestom i obavezama i platom, dok vata zjale
Mozda je i Mirko tu ...samo on je trenutno u stali.....njega cemo ujutro videti kad krenu ovi farmeri da ciste stalu od balegeПа и Мирко Цеветковић је из Зајечара.
Možda i jeste...ali šta su on i Palma uradili za svoje gradove, ovaj naš tunjavko neće pa da mu je i doživotni mandatТај лик и јесте за ''фарму''.
Što misliš da pare nisu za njega dovoljno objektivan razlog?Kako moze da odsustvuje tri meseca sa radnog mesta u drzavnoj sluzbi bez objektivnog razliga?
A što se svi toliko iščuđavate, zgražavate...pa kad pomislimo da bahatost političara ne može biti veća, oni nas iznenade. I šta će biti od svega...ništa, malo ćemo se zezati, malo se gaditi i kao i uvek, ućutati i prihvatiti to kao vrlo normalnu pojavu. Pa još ćemo naposletku naći i neko opravdanje za to.Iživljavanje ... da je u pitanju poslanik pa i da razumemo ali čovek koji radi toliko odgovoran posao vođenja jednog grada i ostavlja ga zbog reality show programa je za svaku osudu!
Jasni su mi njegovi motivi, nego je bas bezocno javno odsustvovati sa posla na ovaj nacin dok se ostalima broje minuti koje zakasne (da se razumemo i treba da se broje).Što misliš da pare nisu za njega dovoljno objektivan razlog?
A zasto bi trebalo da razumemo za poslanika?Iživljavanje ... da je u pitanju poslanik pa i da razumemo ali čovek koji radi toliko odgovoran posao vođenja jednog grada i ostavlja ga zbog reality show programa je za svaku osudu!
Доказ да је сама Србија један велики ријалити шоу. Каквих све живуљки ту имаIživljavanje ... da je u pitanju poslanik pa i da razumemo ali čovek koji radi toliko odgovoran posao vođenja jednog grada i ostavlja ga zbog reality show programa je za svaku osudu!
A ko od političara u Srbiji poštuje birače a građane uopšte da ne govorim?Jasni su mi njegovi motivi, nego je bas bezocno javno odsustvovati sa posla na ovaj nacin dok se ostalima broje minuti koje zakasne (da se razumemo i treba da se broje).
Neozbiljno, zaista.
Jasni su mi njegovi motivi, nego je bas bezocno javno odsustvovati sa posla na ovaj nacin dok se ostalima broje minuti koje zakasne (da se razumemo i treba da se broje).
Neozbiljno, zaista.
A zasto bi trebalo da razumemo za poslanika?
pa tako je i gosn Canak dobijao platu a zavzecio se u velikom bratu...moze im se..to je ocitoJasni su mi njegovi motivi, nego je bas bezocno javno odsustvovati sa posla na ovaj nacin dok se ostalima broje minuti koje zakasne (da se razumemo i treba da se broje).
Neozbiljno, zaista.
Zato što su lako zamenljivi. Ako su nešto pripremali (npr. amandman) to uvek može da obrazloži neki kolega. Neophodni su samo za glasanje a u skorijem periodu izjašnjavanja neće biti dok ne prođe javna rasprava a to je minimum ceo oktobar. Platu primaju svejedno a njihov izostanak ne može da nanese veliku štetu ... ionako je cela Skupština kao reality show. A gradonačelnik bi ipak trebao da radi nešto mnogo ozbiljnije i da se nosi sa tekućim problemima koji neće čekati da on izađe sa farme.A zasto bi trebalo da razumemo za poslanika?
Neka nova emisija na Pinku. Nahvatali su desetak budala i poslali ih u provinciju i sad će kao da snimaju kako se oni snalaze na selu.sta je farma?
.............Neka nova emisija na Pinku. Nahvatali su desetak budala i poslali ih u provinciju i sad će kao da snimaju kako se oni snalaze na selu.