Torrente Bgd
Buduća legenda
- Poruka
- 34.549
Dok zemlja propada vlast se zaje-bava po raznim show programima.To samo u Srbiji moze
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako bre ne uzese nekog normalnog coveka, opozicionara
i 2. sta je sa njegovim radnim mestom i obavezama i platom, dok vata zjale
Па и Мирко Цеветковић је из Зајечара.
Тај лик и јесте за ''фарму''.
Što misliš da pare nisu za njega dovoljno objektivan razlog?Kako moze da odsustvuje tri meseca sa radnog mesta u drzavnoj sluzbi bez objektivnog razliga?
Iživljavanje ... da je u pitanju poslanik pa i da razumemo ali čovek koji radi toliko odgovoran posao vođenja jednog grada i ostavlja ga zbog reality show programa je za svaku osudu!
Jasni su mi njegovi motivi, nego je bas bezocno javno odsustvovati sa posla na ovaj nacin dok se ostalima broje minuti koje zakasne (da se razumemo i treba da se broje).Što misliš da pare nisu za njega dovoljno objektivan razlog?
A zasto bi trebalo da razumemo za poslanika?Iživljavanje ... da je u pitanju poslanik pa i da razumemo ali čovek koji radi toliko odgovoran posao vođenja jednog grada i ostavlja ga zbog reality show programa je za svaku osudu!
Доказ да је сама Србија један велики ријалити шоу. Каквих све живуљки ту имаIživljavanje ... da je u pitanju poslanik pa i da razumemo ali čovek koji radi toliko odgovoran posao vođenja jednog grada i ostavlja ga zbog reality show programa je za svaku osudu!
A ko od političara u Srbiji poštuje birače a građane uopšte da ne govorim?Jasni su mi njegovi motivi, nego je bas bezocno javno odsustvovati sa posla na ovaj nacin dok se ostalima broje minuti koje zakasne (da se razumemo i treba da se broje).
Neozbiljno, zaista.
Jasni su mi njegovi motivi, nego je bas bezocno javno odsustvovati sa posla na ovaj nacin dok se ostalima broje minuti koje zakasne (da se razumemo i treba da se broje).
Neozbiljno, zaista.
A zasto bi trebalo da razumemo za poslanika?
Jasni su mi njegovi motivi, nego je bas bezocno javno odsustvovati sa posla na ovaj nacin dok se ostalima broje minuti koje zakasne (da se razumemo i treba da se broje).
Neozbiljno, zaista.
A zasto bi trebalo da razumemo za poslanika?
sta je farma?
Neka nova emisija na Pinku. Nahvatali su desetak budala i poslali ih u provinciju i sad će kao da snimaju kako se oni snalaze na selu.