Beli Gibson
Elita
- Poruka
- 21.051
Ovo nije odgovor na moje pitanjeSkupe za istoriju (Живјела независна и слободна Црна Гора)
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo nije odgovor na moje pitanjeSkupe za istoriju (Живјела независна и слободна Црна Гора)
nesrpska posla...Sem pokušaja provokacije šta misliš da postižeš ovim pitanjem?
da smo najveci srpski obraz biliШта пише у званичним црногорским документима?
to su proustase i titoistickak opilad koja je 1974 srusila kapelu na vrh lovcena DINAMITOM i na tom mejstu napravila komunisticki mauzolej i pored protesta 500 intelektualaca!Cetinje je prljava, zaostala kasaba. Pocrkali bi od gladi da ih država ne dotira kao nekakvu "prestonicu".
Zato što se u odnosu na Srbiju i ne nalazi na zapadu kao na primer Bosna, današnja Republika Srpska incestuozni primerku.Sto nisu svoju drzavu nazvali Zapdna Srbija, kada su bili Srbi ?
Pokri se usima
Skupe za istoriju (Живјела независна и слободна Црна Гора)
Zato što se u odnosu na Srbiju i ne nalazi na zapadu kao na primer Bosna incestuozni primerku.
Zna se ko je sa ustasamaSve tvoji komunisti i ustaše. Jeste li pevali Tompsona i Čavoglave?
NESRBINE crna gora ili stara hercegovina od brda i nahija, kada je bila drzava srbija je jos bila pod turcima. crnagora i njena teritorija su bili srpska sparta...
nidje na svjetu nema da se guicom brise nacija.
1951 brisi da si crnogorac pisi da si srbin.
a sta da ocekuje cetinej nego sve najgore ?
na lovcenu bjese kapela, srusili je komunisti titoisti 1974 dinamitom! djubrad
napravise komunisticki mauyolej.
sve je to cinjeno da se kidasrpska nit trajanja srpstva u crnoj gori.
neznalico nesrbine, laprdanja ti nemaju kraja
Prpvokacija je sto su bili Srbi, a svoju drzavu nisi nazvali Srbija i nisu hteli da se prikljuce matici ?Sem pokušaja provokacije šta misliš da postižeš ovim pitanjem?
Crnogarska nacija postoji i CG je priznata kao nezavisna drzavaТо никада није, а не утиче ни данас на њихову националну припадност!
Na kom je jeziku ovaj avetinja reka to što je reka?Градоначелник Цетиња: Ослободили смо се српске окупације
Никола Ђурашковић, актуелни градоначелник црногорске престонице поручио је да се Црна Гора ослободила српске окупације, па ће се ослободити и Андрије Мандића.
Он је то изјавио коментаришући нови лого Скупштине на којем се налази зграда некадашње Зетске бановине, а који је данас представио председник парламента Андрија Мандић.
Ђурашковић је казао да је Андрија Мандић до јуче Цетиње звао малим селом испод Ловћена, а данашњим перформансом, како је навео, покушава још једном да понизи Цетињане и Црногорце креирајући Зетску бановину Карађорђевића као лого Скупштине Црне Горе, преноси РТЦГ.
„Цетиње и Црна Гора су опстали, а несрећна бановина нестала таман онако како ће након ванредних парламентарних избора Мандић летети из фотеље председника парламента”, поручио је Ђурашковић.
„Његова наводна љубав према Цетиња иста је као она коју су српске окупационе снаге Карађорђевића показивале према Црногорцима када су анексирале Црну Гору и свели је на срамну бановину укидајући јој име и црногорску православну цркву”, казао је Ђурашковић.
https://www.politika.rs/scc/clanak/637039/Gradonacelnik-Cetinja-Oslobodili-smo-se-srpske-okupacije
Bokan je objasnio na tv sa nacionalnom frekvencijom da je Tito izmislio Crnogorce, a Crna Gora kao nezavisna drzava priznata jos pre Titovog rodjenja ?
Ako ti se ne svidja moj odgovor, sorry fakatOvo nije odgovor na moje pitanje
Na crnogorskomNa kom je jeziku ovaj avetinja reka to što je reka?
Jes vala. Moraa sam da otidjem na braCki Gugl da prevedem. Nijesam sve razumio.Na crnogorskom
Jes vala. Moraa sam da otidjem na braCki Gugl da prevedem. Nijesam sve razumio.
Idi se zali crnogorskoj ambasadi u srbijine glupetaj
ne glupetaj
Dakle odgovor na "Zašto su se ti Crnogorci zvali Srbima" je snimak neke parade ponosa?Ako ti se ne svidja moj odgovor, sorry fakat
Zato su se svoju drzavu nazvali Crna Gora , a ne Srbija ?Dakle odgovor na "Zašto su se ti Crnogorci zvali Srbima" je snimak neke parade ponosa?
Njegov đed, Vučinić Vučina je po krštenici koja je pokazana u toj emisiji upisan kao Srbin.
"Srbi bi nas pojeli sa opancima"