Nataša Rostova
Buduća legenda
- Poruka
- 44.023
Шта хоћеш рећи са овом фотографијом?
Једно је јавно се појављивати а друго тајно .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шта хоћеш рећи са овом фотографијом?
Једно је јавно се појављивати а друго тајно .
vi i javno i tajno saradjujete sa našim neprijateljima
Pogledajte prilog 1351661
Pogledajte prilog 1351660
Dakle samo sundjer bob, Z-veri, AVetnici, le nouveau dSS a la francais i piks-poks valjaju?Ne treba, to je sve VELEIZDAJNIKOVA placena opozicija.
Ali isto tako ne treba ni Dobrica, Cuta, onaj mali Pavle Grbovic, Lazovic itd.
Sva pomenuta opozicija je pre svega PLACENA opozicija, od strane Zapada. To je prosto cinjenica, i to sto idu regularno na savetovanje u USA ambasadu je tacka na i.
Samo da podsetim, to je onaj Zapad koji nas je ZVERSKI bombardovao 1999. godine, ubio 3500 gradjana Srbije, i okupirao nam 15% teritorije. Ovo cisto posto verovatno podrzavas borbu Ukrajine protiv Rusije, pa samo da te PITAM KAD CES NA KOSOVO KAO TVOJI UZORI UKRAJINCI DA SE BORIS SVIM SREDSTVIMA I DO POSLEDNJEG COVEKA PROTIV NATO-a, I KAD CES DA POSALJES DRONOVE NA BRISEL, VASINGTON I OSTALE GLAVNE GRADOVE 19 ZEMALJA KOJE SU NAS BOMBARDOVALE 1999.?
Posto je jako cool kada Ukrajina to radi, pa hajde onda i ti, NORMALNA GRADJANSKA OPOZICIJO, kopiraj Ukrajince po zapadnom opsteprihvacenom modelu.
SLAVA SRBIJI! KOSOVO JE SRBIJA!
C, c, c... Nesi citao na sta sam odgovorio - da ne gusim druge samo pogledaj ponovo, nije dugo (znaci post na koji sam odgovorio). Mislim da je sve onda jasno.Dakle samo sundjer bob, Z-veri, AVetnici, le nouveau dSS a la francais i piks-poks valjaju?
Koji je smisao menjanja vucica drugim vucicima?C, c, c... Nesi citao na sta sam odgovorio - da ne gusim druge samo pogledaj ponovo, nije dugo (znaci post na koji sam odgovorio). Mislim da je sve onda jasno.
Gde sam to napisao? Pa ja ga ni ne oslovljavam imenom vec par dana po temama, posle ovog sa KiM. Od sad je VELEIZDAJNIK.Koji je smisao menjanja vucica drugim vucicima?
Nigde, ali cinjenica je da posle vucica na vlast mogu da dodju samo sundjer bob, dSS, AVetnici, zveri ili neko sa slicnom ''ideologijom'', dok prava (gradjanska) opozicija u guberniji ne moze da se nada vlasti ni u teoriji.Gde sam to napisao?
Nigde, ali cinjenica je da posle vucica na vlast mogu da dodju samo sundjer bob, dSS, AVetnici, zveri ili neko sa slicnom ''ideologijom'', dok prava (gradjanska) opozicija u guberniji ne moze da se nada vlasti ni u teoriji.
Pa da, za vreme SFRJ sam nosio Dražinu sliku u novčaniku i rizikovo da zaglavim robiju zbog toga, a sada sam više u fazonuGrađanska opozicija je pre svega normalna opozicija. Ne misli valjda neko da ovu zemlju treba da vode nekakvi Dverjani, Zavetnici i slični tipovi??!