Gradjanisti su novi komunisti?!

Poruka
9.287
Da li su gradjanisti, EU/NATO/atlantisti, zapravo novi komunisti? Jesu, i nikada ogoljenije to nije bilo.
Poslušajte odavde jedno 10-15m koliko su ova dvojica zapenila PROTIV protesta rodoljubive opozicije, i mogućeg UJEDINJENJA Srba!
A sve je počelo teranjem poslanika JERKOVIĆA!

Stavovi koji su izrečeni su:

1. ovo su NAŠI EU gradjanski protesti, vi srbende, smradikali, putinovci, zabradjeni četnici, ljotićevci, kako nas sve ne nazivaju....nemate sa nama ništa!
2. Ako budete došli OTERAĆEMO VAS! plaćenim obezbedjenjem....
3. NI SLUČAJNO da se protesti ujedinjuju!

Eto, sada je jasno što nije bilo Dveri, Zavetnika, POKS, DSS na protestima do sada, pa jer ih ovi nisu ni zvali, niti želeli njihovo tj NAŠE prisustvo.
90% protestanata NE PODRŽAVA ove ekstremističke EU/NATO atlantiste, ali to njih ne pogadja, oni vodaju narod po auto putu, pumpama....
a KOSOVO i RUSIJU i ne pominju! jer pred svaki protest idu na pomazajnije KRISTOFERU HILU!

Mi, srbski rodoljubi, do sada smo ćutali, i mislili, naivno i prostodušno, pa dobro, ajde idi tamo, nema drugo, šta ćeš...al od sada to više nema smisla.
Jer ova EU/NATO opozicija:
1. NIJE srbska opozicija
2. NE ŽELI jedinstvo Srba

Isto je biloa 1941-45, imali smo isto tako TRI struje
četnike..................................dveri, poks, dss, zavetnici......BORBA protiv okupatora
nedićevce/ljkotićevce..........SNS........................................saradnja sa okupatorom (dok ne ojačamo!)
komuniste.............................EU/NATO opozicija...............saradnja i borba sa svima, a samo zarad ostvarenja naših ciljeva!

svako sa svakim i saradjuje i bori se, mi "četnici" prvi saradjujemo i sa jednim i drugima da oteramo okupatore,
"komunistima" smo opet mi "četnici" najveće zlo veće i od okupatora i od saradnika, jer ako MI pobedimo
oni idu na smetlište istorije, a "saradnici" su im još i dobri!

PODELA JEDNOM NAPRAVLJENA je tinjala 80 godina i održavala se da bi sada, 2023, OŽIVELA u punom sjaju!
SRBSKI NARODE PROBUDI SE I OSVESTI SE!
tj predji na stranu BORACA protiv EU/NATO a ne daj poverenje i srce svoje EU/NATO ATLANTISTIMA!
jer oni ne žele nas....

Građanska opozicija je pre svega normalna opozicija. Ne misli valjda neko da ovu zemlju treba da vode nekakvi Dverjani, Zavetnici i slični tipovi??!

1. ovu zemlju niko ne treba DA VODI i DA VODA to što vas gradjanere vodaju po auto putu i pumpama, to nije normalno

2. ovo zemljom vlada NAROD ,čl. 2 ustava, inače

3. Rukovodjenje državom treba prepustiti STRUČNJACIMA i NARODNOJ VOLJI a stranke polako ukidati
ali to vama gradjenerima smeta jer onda ne bi mogli svoje SEKTAŠKE ciljeve da ispunjavate, kome se još može prodati priča o EU?!
SABORNA DRŽAVA je ono prema čemu idemo, vaš najveći strah jer nećete moči više da zaludjujte narod.

https://forum.krstarica.com/threads/srbska-narodna-sabornost-drustvo-21-veka.973678/

4. šta su to "slični tipovi"?!
tebi je u redu da se DRŽAVNI SLUŽBENICI, tj TUŽITELJKE!
slikaju sa AMBASADORIMA?!

01000000-0aff-0242-ee85-08db2f8c216f_cx8_cy15_cw91_w1200_r1.jpg

Građanska opozicija je pre svega normalna opozicija. Ne misli valjda neko da ovu zemlju treba da vode nekakvi Dverjani, Zavetnici i slični tipovi??!

Ne treba, to je sve VELEIZDAJNIKOVA placena opozicija.

Ali isto tako ne treba ni Dobrica, Cuta, onaj mali Pavle Grbovic, Lazovic itd.

Sva pomenuta opozicija je pre svega PLACENA opozicija, od strane Zapada. To je prosto cinjenica, i to sto idu regularno na savetovanje u USA ambasadu je tacka na i.

Samo da podsetim, to je onaj Zapad koji nas je ZVERSKI bombardovao 1999. godine, ubio 3500 gradjana Srbije, i okupirao nam 15% teritorije. Ovo cisto posto verovatno podrzavas borbu Ukrajine protiv Rusije, pa samo da te PITAM KAD CES NA KOSOVO KAO TVOJI UZORI UKRAJINCI DA SE BORIS SVIM SREDSTVIMA I DO POSLEDNJEG COVEKA PROTIV NATO-a, I KAD CES DA POSALJES DRONOVE NA BRISEL, VASINGTON I OSTALE GLAVNE GRADOVE 19 ZEMALJA KOJE SU NAS BOMBARDOVALE 1999.?

Posto je jako cool kada Ukrajina to radi, pa hajde onda i ti, NORMALNA GRADJANSKA OPOZICIJO, kopiraj Ukrajince po zapadnom opsteprihvacenom modelu.

SLAVA SRBIJI! KOSOVO JE SRBIJA!

Slikali su se i sa Harčenkom pa ti to nije smetalo.

Наравно да ми НЕ СМЕТА јер РФ заступа политику и интересе Србије у Савету Безбедности ОУН.
Што би ми сметало?
Руси су нам браћа и пријатељи, а Амери непријатељи, да упростим.
Руси једино лоше што нам ураде, је да нас оставе на цедилу, ал то раде и свом народу, тако да нисам љут!

Наравно да ми НЕ СМЕТА јер РФ заступа политику и интересе Србије у Савету Безбедности ОУН.
Што би ми сметало?
Руси једино лоше што нам ураде, је да нас оставе на цедилу, ал то раде и свом народу, тако да нисам љут!

Šta mi pobeže

Што би ми сметало?
Malo li je :lol:
Nepouzdani; kome jos i za sta trebaju takvi.

Da li su gradjanisti, EU/NATO/atlantisti, zapravo novi komunisti? Jesu, i nikada ogoljenije to nije bilo.
Poslušajte odavde jedno 10-15m koliko su ova dvojica zapenila PROTIV protesta rodoljubive opozicije, i mogućeg UJEDINJENJA Srba!

1. ovo su NAŠI EU gradjanski protesti, vi srbende, smradikali, putinovci, zabradjeni četnici, ljotićevci, kako nas sve ne nazivaju....nemate sa nama ništa!

Eto, sada je jasno što nije bilo Dveri, Zavetnika, POKS, DSS na protestima do sada, pa jer ih ovi nisu ni zvali, niti želeli njihovo tj NAŠE prisustvo.
90% protestanata NE PODRŽAVA ove ekstremističke EU/NATO atlantiste, ali to njih ne pogadja, oni vodaju narod po auto putu, pumpama....
a KOSOVO i RUSIJU i ne pominju! jer pred svaki protest idu na pomazajnije KRISTOFERU HILU!

Mi, srbski rodoljubi, do sada smo ćutali, i mislili, naivno i prostodušno, pa dobro, ajde idi tamo, nema drugo, šta ćeš...al od sada to više nema smisla.
1. NIJE srbska opozicija

četnike..................................dveri, poks, dss, zavetnici......BORBA protiv okupatora
nedićevce/ljkotićevce..........SNS........................................saradnja sa okupatorom (dok ne ojačamo!)
komuniste.............................EU/NATO opozicija...............saradnja i borba sa svima, a samo zarad ostvarenja naših ciljeva!

svako sa svakim i saradjuje i bori se, mi "četnici" prvi saradjujemo i sa jednim i drugima da oteramo okupatore,
"komunistima" smo opet mi "četnici" najveće zlo veće i od okupatora i od saradnika, jer ako MI pobedimo

PODELA JEDNOM NAPRAVLJENA je tinjala 80 godina i održavala se da bi sada, 2023, OŽIVELA u punom sjaju!
tj predji na stranu BORACA protiv EU/NATO a ne daj poverenje i srce svoje EU/NATO ATLANTISTIMA!
jer oni ne žele nas....
Да. Грађанин и грађанка су идеолошке одреднице буржоаске револуције. У Паризу, док тече крв у потоцима од гиљотина, се чује "добардан грашанине, добардан грађанко". Касније у СССР-у су друг и другарица.

Постоји само народ, и његова власт. Нажалост она му је одузета.

Дакле грађанисти су исто што и комунисти у новим околностима и новом паковању.

Да. Грађанин и грађанка су идеолошке одреднице буржоаске револуције. У Паризу, док тече крв у потоцима од гиљотина, се чује "добардан грашанине, добардан грађанко". Касније у СССР-у су друг и другарица.

Постоји само народ, и његова власт. Нажалост она му је одузета.

Дакле грађанисти су исто што и комунисти у новим околностима и новом паковању.
Prvo da se dogovorimo kakvu državu želimo ??
Ovde se stalno delimo na svakom mestu a imamo zajedničkog neprijatelja - lošu vlast.

evo, napisao sam ja šta želimo MI! xaxaxa!
bez šale, društvo prirodne jednakosti i pravde, je san svakog pravoga Srbina.
Šta je prirodna jednakost? To da žena radja, a muškarac brani to što ona rodi.
Nisu jednaki, al su ravnopravni.

https://forum.krstarica.com/threads/srbska-narodna-sabornost-drustvo-21-veka.973678/

Građanisti ideološki nisu identični komunisti . Ono što su preuzeli od komunista jeste koncept kraja istorije i stepena ideološke ostrašćenosti, ali liberalizmom anomaličnih skupina u koje radništvo ne pripada što i jeste glavna razlika od komunista. Na lokalnom nivou su ekstremi antisuverenisti, slučajni Srbi ili slučajni već šta, u kojima po vlastitom viđenju obitava svetski duh a zapravo pokondireni trendisti bez dubljeg promišljanja . Suštinski su sredstvo u rukama krupnog kapitala a od njih su finansirani te u krajnjoj istanci i vođeni (volanžirani).

Дакле, по овој твојој аналогији, ови трећи ће на крају да победе?

Ne, definitivno nisu, gradjanisti su zapravo fanatici kapitalizma, mislim oni su ti koji ce poginuti ako treba kako bi ovaj korporativni fasizam odrzali na vlasti, takodje oni promovisu neke lgbt i gender gluposti, prava gej delfina, ulazak u EU, zelenu agendu a niko od njih ne pominje socijalnu pravdu, socijalnu jednakost i smanjivanje jaza izmedju bogatih i siromasnih, pravo coveka da ne bude eksploatisan, besplatno lecenje i zdravstvena nega za sve, besplatno obrazovanje i skolovanje, pravo svakog coveka nad krov nad glavom, ukidanje izvrsitelja..........vec promovisu samo ono sto ide u korist i sluzi kao baterije neoliberalnom kapitalistickom poretku i u osnovi komunisti njih preziru, nemaju nista zajednicko sa njima.

Inace kod nas komunista vise NEMA, nazalost, iskreno ja bi voleo da kod nad postoji jedna ozbiljna socijalisticka partija kao sto je PT i Lula u Brazilu, PODEMOS u Spaniji, partija predsednika Lopeza Obradora u Meksiku, itd , mislim kada bi tako neka opcija postojala kod nas izlazio bi na svake izbore i ne bi imao dilemu za koga da glasam ali nazalist takve opcije kod nas NEMA.
Cak i taj SPS je jos za vreme Slobe i imao nekakvu ideologiju, bastinio neke tekovine socijalizma, itd ali ni ta stranka vise ne postoji, od te stranke je ostalo samo ime i to je jedna najobicnija bezlicna interesna grupa bez ideologije, programa i icega kojoj je jedini cilj da bude deo svake vlasti.

Tako da iako mnogi ovde tripuju i vide neke "komuniste" na svakom koraku i nekakvu navodnu zaveru komunista njih jednostavno nema, doduse postoje one neke grupice kao sto su onaj novi SKOJ, Marks 21 ili kako li se vec zovu ali to su neke male, marginalne i beznacajne grupicu i uglavnom su sve klinci i mladji likovi (kapiram da su najstariji medju njima odprilike tu negde priblizno moje godiste) koji su svorc, bez ikakvih sredstava, uticaja i mogucnosti da uticu na bilo sta.

Niko od njih ni približno nije normalan. Sve ovo što danas radi SNS i Vučić su oni počeli.Ovi samo usavršili. Ako ćemo pošteno zna se od kada je Kosovo "nezavisno". Oni su donijeli rialiti u Srbiju. Oni izmislili subvencije za strane firme. Svašta nešto upropastili. Ovi su samo nastavili i usavršili.

Дакле, по овој твојој аналогији, ови трећи ће на крају да победе?

ne po mojoj već po tvojoj
ne znam ko će po pobediti
miriše mi da će NAROD na kraju izvojevati pobedu
jer niko se više ne pali na te podele koje nam se nameću
95% običnog sveta ne želi podele niti im je do EU i NATO
već do bratske Rusije.....

Niko od njih ni približno nije normalan. Sve ovo što danas radi SNS i Vučić su oni počeli.Ovi samo usavršili. Ako ćemo pošteno zna se od kada je Kosovo "nezavisno". Oni su donijeli rialiti u Srbiju. Oni izmislili subvencije za strane firme. Svašta nešto upropastili. Ovi su samo nastavili i usavršili.

oni se samo ljute , što ONI gradjanisti ne mogu to isto!
zamisli da je Tadić mogao da prosipa ove gluposti po tv-u?
i da mu narod veruje?!

Ne, definitivno nisu, gradjanisti su zapravo fanatici kapitalizma, mislim oni su ti koji ce poginuti ako treba kako bi ovaj korporativni fasizam odrzali na vlasti, takodje oni promovisu neke lgbt i gender gluposti, prava gej delfina, ulazak u EU, zelenu agendu a niko od njih ne pominje socijalnu pravdu, socijalnu jednakost i smanjivanje jaza izmedju bogatih i siromasnih, pravo coveka da ne bude eksploatisan, besplatno lecenje i zdravstvena nega za sve, besplatno obrazovanje i skolovanje, pravo svakog coveka nad krov nad glavom, ukidanje izvrsitelja..........vec promovisu samo ono sto ide u korist i sluzi kao baterije neoliberalnom kapitalistickom poretku i u osnovi komunisti njih preziru, nemaju nista zajednicko sa njima.

Inace kod nas komunista vise NEMA, nazalost, iskreno ja bi voleo da kod nad postoji jedna ozbiljna socijalisticka partija kao sto je PT i Lula u Brazilu, PODEMOS u Spaniji, partija predsednika Lopeza Obradora u Meksiku, itd , mislim kada bi tako neka opcija postojala kod nas izlazio bi na svake izbore i ne bi imao dilemu za koga da glasam ali nazalist takve opcije kod nas NEMA.
Cak i taj SPS je jos za vreme Slobe i imao nekakvu ideologiju, bastinio neke tekovine socijalizma, itd ali ni ta stranka vise ne postoji, od te stranke je ostalo samo ime i to je jedna najobicnija bezlicna interesna grupa bez ideologije, programa i icega kojoj je jedini cilj da bude deo svake vlasti.

Tako da iako mnogi ovde tripuju i vide neke "komuniste" na svakom koraku i nekakvu navodnu zaveru komunista njih jednostavno nema, doduse postoje one neke grupice kao sto su onaj novi SKOJ, Marks 21 ili kako li se vec zovu ali to su neke male, marginalne i beznacajne grupicu i uglavnom su sve klinci i mladji likovi (kapiram da su najstariji medju njima odprilike tu negde priblizno moje godiste) koji su svorc, bez ikakvih sredstava, uticaja i mogucnosti da uticu na bilo sta.

brate kakav si ti bukvalac, ja ne mogu da verujem
pa naravno da se neće 2023 zalagati za IDEJE komunizma čoveče
ali su SLUGE svetskog poredka baš kao što su i komunjare to bili

uostalom ENGLESKA i SAD su podržale STALJINOVE KOMUNISTE
a ne gradjansku zapadnu Srbiju tj ČETNIKE jer četnici nisu bili sluge zapada a ovi jese
razmišljaj bre malo 3 poteza okolo naokolo
pa ne mora sve da se crta valjda??

1. NIJE srbska opozicija

jer oni ne žele nas....

Чиме се бавиш 2023 године

Није ово 1989 или 1939.

Маните се тих завлачења људи

Ликови које ти наводиш су само обични абоненти нечијих интереса, било као организатори (тј директни запослени) било као волонтери читај " корисни идиоти"

Back