bmaxa
Buduća legenda
- Poruka
- 41.858
Vucic je na samom pocetku vladavine olesio dve banke i to mi je bio indikator da ce ovi da nas vrate u kameno doba...Niko nista nije vratio....Da li je cudo sto vise nema Societe Generale banke u Srbiji?
Vucic je na samom pocetku vladavine olesio dve banke i to mi je bio indikator da ce ovi da nas vrate u kameno doba...Niko nista nije vratio....Da li je cudo sto vise nema Societe Generale banke u Srbiji?
Da, SNS je klošarska grupaProcitaj izvestaje evropskih komisija o nacinu trosenja bespovratnih kredita tokom prvih godina 21. veka u Srbiji i zasto neke banke nisu mogle da ih dobiju vise....
Ovo je trebalo smisliti bas....mada mi se cini da sam to cuo negde, na mestima gde se napajaju botovi...Da, SNS je klošarska grupa
Kao klosari su upadali u drzavne firme, zeljni pljacke, kada su dosli na vlast...Da, SNS je klošarska grupa
Kao klosari su upadali u drzavne firme, zeljni pljacke, kada su dosli na vlast...
Naziv tih botova je "Seljačka SNS Mafija"Ovo je trebalo smisliti bas....mada mi se cini da sam to cuo negde, na mestima gde se napajaju botovi...
Uporedi sa 1993. kad je bila 1 evrosa 1000000 nezaposlenih je mnogo manje od 200 evra....
Neće biti jer Hrvatska ima plate 1100 evra i član je EU 9 godina.Džaba veće plate ako su i cene veće
onda je de fakto promena vrlo niska
Ceo ex-yu ista priča, sem u Sloveniji
Previse se oslanjas na zute, oni su nam ovo danas priredili...Neće biti jer Hrvatska ima plate 1100 evra i član je EU 9 godina.
Za to vreme tvoj voljeni neće biti član još bar 4.9 godina
Jasan dokaz da je Labus genij a pro-ruske stranke pajseri
Pa to su jedine 2 struje koje postojePrevise se oslanjas na zute, oni su nam ovo danas priredili...
Prakticno su utabali put za SNS. SNS nije smislio nista novo,
samo su zavsili ono sto su zuti zapoceli...
Neće biti jer Hrvatska ima plate 1100 evra i član je EU 9 godina.
Rekao bih da je ovo zamena teza. Mi nismo ti koji smo *nas* doveli do prosjackog stapa, nego ovi na vlasti...Ljudi, na ovakvim temama... molim vas da ne ponižavate nemoćne i siromašne, molim vas da ih ne vređate jer ne zaslužuju.
Imamo divne ljude kojima samo za to što su divni treba davati mesečno izdržavanje, oni stvaraju, rade, žive od svog rada ceo život, i na kraju ih neko/država pljune kao da su ništa. Sram nas bilo, sramota je za planetu kakvi smo postali. Gadi mi se na svakog nalickanog muškarca sa torbicom i Vape cigaretom, on živi za svoj avatar! Sve su nam dali, isisali smo im život dok su ga imali, i konačno... oni nemaju od čega da žive. Sramota na planeti Zemlji! Sram nas bilo kako tretiramo nemoćne i stare.
Sram, nemam goru reč... Užasni smo i nema naznaka da ćemo postati bolji!
Ljudi, na ovakvim temama... molim vas da ne ponižavate nemoćne i siromašne, molim vas da ih ne vređate jer ne zaslužuju.
Imamo divne ljude kojima samo za to što su divni treba davati mesečno izdržavanje, oni stvaraju, rade, žive od svog rada ceo život, i na kraju ih neko/država pljune kao da su ništa. Sram nas bilo, sramota je za planetu kakvi smo postali. Gadi mi se na svakog nalickanog muškarca sa torbicom i Vape cigaretom, on živi za svoj avatar! Sve su nam dali, isisali smo im život dok su ga imali, i konačno... oni nemaju od čega da žive. Sramota na planeti Zemlji! Sram nas bilo kako tretiramo nemoćne i stare.
Sram, nemam goru reč... Užasni smo i nema naznaka da ćemo postati bolji!
Bila sam dete, šta je rekao, i šta sam mogla sa tim???Rekao vam je Sloba u posljednjem govoru sta ce vam se desiti ali vi ste gledali holivudske filmove
Rekao je da će izvršiti samoubistvo u Hagu?Rekao vam je Sloba u posljednjem govoru sta ce vam se desiti ali vi ste gledali holivudske filmove
a ti samo prenosis to sto pisu....? znaci pametan si....ko sns glasacNaziv tih botova je "Seljačka SNS Mafija"
Pa to, Labus jeste genije koji je sa ante markovicem odneo zlato u ameriku i nikad ga nije vratio, ne znam kako su medjusobom podelili 2 milijarde dolara u kraljevskom zlatu....iz rezervi Jugoslavije...to stvarno treba znati, mada je skupa pomoc NATO a kada trazis da ti obezbede vlast....bombardovanjem.Uporedi sa 1993. kad je bila 1 evro
i videćeš da je Vučić neznalica a Labus genij