Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Грађани осећају поскупљења, стручњаци упозоравају на драстичан пад стандарда!
To bi kod nas bilo oko 100kn (1550din) čini mi se, onako ugrubo.
Ariel kapsule (14-15kom) oko 50kn
Dezodorans 150ml oko 28k
Gel za tuširanje 250ml oko 22kn
To je kad nisu na nikakvim akcijama i malo bolje marke (Nivea, Old spice, Axe...)
To bi kod nas bilo oko 100kn (1550din) čini mi se, onako ugrubo.
Ariel kapsule (14-15kom) oko 50kn
Dezodorans 150ml oko 28k
Gel za tuširanje 250ml oko 22kn
To je kad nisu na nikakvim akcijama i malo bolje marke (Nivea, Old spice, Axe...)
Pa u redu. Ja jurim. Nas je četvero, žena, djeca. A kozmetika je nešto što može stajati, a i deterdženti, pa kad kupujem gledam da bude na nekoj akciji. Cijene su svuda većinom iste, samo se popusti (akcije) razlikuju. Nije mi problem prelistati katalog i zapisati na papirić gdje što da kupim.
Spar i Interspar su isto. Samo manje trgovine su Spar, a veće su Interspar.
Pa u redu. Ja jurim. Nas je četvero, žena, djeca. A kozmetika je nešto što može stajati, a i deterdženti, pa kad kupujem gledam da bude na nekoj akciji. Cijene su svuda većinom iste, samo se popusti (akcije) razlikuju. Nije mi problem prelistati katalog i zapisati na papirić gdje što da kupim.
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.