Schrodinger
Poznat
- Poruka
- 9.315
Sve tezi zivot u EU
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A čovjeka iz njegovog stana, kuče baci sudski izvršitelj i prodaju stan, kuču drugoj robstvenoj osobi.Врабац кљуца врабицу у пркно да испадне семе од прошлога врапца да он може да положи своје.....
Ето примера за тебе
Dobro da nisma gledao. Radije slušam vrabce šta imaju pametno za kazat.Ruzan film
Tvoje razlage su izvan pameti. U mojima je istina.Птице волим.
Али твоја поређења су дебилска ... и још приде из 'добре књиге' коју користе 'зли' да би владали 'овцама'
PametnoУ свима нама
зрно је истине
твоје зрно
без мога зрна
лаж је
Portugalom kao i Spanijom do sredine sedamdesetih proslog cijeka su vladali fasisticki diktatori Oliveira Salazar i Francisko FrankoSve tezi zivot u EU
Portugal housing crisis: 'I'll have to move back in with mum'
Average rent in Lisbon is now just over €2,000, while the minimum wage is about €760.The average salary in Portugal is around €1,269 per month.
Pogledajte prilog 1350500
Pogledajte prilog 1350501
Ja sam zaboravio cirilicu da čitam. Iz Slovenije sam.Видиш да није.. Себично је ...Сујетно...
ово је добрије
Kod nas zahvaljujuci komunizmu i zato sto smo imali srece da ne budemo dio tih banksterskih demokratskih drzava skoro svako je imao svoju nekretninu gde je potpuno besplatno mogao da ziviBolje je ostati kod roditelja nego bacati pare i biti prepusten na milost i nemilost slobodnom trzistu i eksploatisanju. Cak je bolje ziveti u kamp-prikolici, samo to kupis i posle ne placas nikom nista, kao sto nijedno drugo zivo bice ne placa za koriscenje svog doma.
BRAVOKod nas zahvaljujuci komunizmu i zato sto smo imali srece da ne budemo dio tih banksterskih demokratskih drzava skoro svako je imao svoju nekretninu gde je potpuno besplatno mogao da zivi
I danas veliki broj Srba i ostalih naroda na Balkanu koji su otpali od Srba posjeduje svoju nekretninu a u nas mentalitet je urezano da svako treba da ima svoj vlastiti krov nad glavom,za nas je ognjiste i dom svetinja
Ali u bankster demokratskim drzavama veoma mali broj ljudi posjeduje svoj krov nad glavom i ljudima je sasvim normalno da su podstanari
To je proces koji ce se desavati kod nas sledecih decenija ,uz masovni egzodus i ljudi ce polako ostajati bez svojih ognjsita na razlicite nacine sto putem poreza,izvrsitelja ili prosto nece biti isplativo nista posjedovati itd
A sve te stanove,kuce ,zemlju i imanja ce preuzmati banke i korporacije
U demokratskim bankster drzavama je sasvim normalno da imas stambeno naselje sa stotinama stanova koje je u vlasnistvu neke banke ili osiguravajuceg drustva a sva ta drustva i banke su u vlasnistvu malog broja familija i okultne oligrahije koja posjeduje skoro sve u tim banksterskim demokratskim drzavama
Kod nas zahvaljujuci komunizmu i zato sto smo imali srece da ne budemo dio tih banksterskih demokratskih drzava skoro svako je imao svoju nekretninu gde je potpuno besplatno mogao da zivi
Portugalom kao i Spanijom do sredine sedamdesetih proslog cijeka su vladali fasisticki diktatori Oliveira Salazar i Francisko Franko
Obe zemlje su tokom fasisticke diktature bile jako ugodne za zivot za obicnog covjeka po informacijama koje sam cuo direktno iz prve ruke od ljudi iz ovih krajeva ,nesto slicno kao kod nas u SFRJ stariji portugalci i spanci se sjecaju sa nostalgijom tog vremena
Kao i kod nas tek nakon sto su nastupile demokratske promjene i evroatlantske integracije doslo je do potpunog urusavanja drustva i isto kao kod nas do masovne migracije stanovnistva ,zato danas ima milione Spanaca i Portugalaca koji zive po zapadnoj Evropi .
Ne treba zaboraviti da su obe zemlje imale i veliki broj kolonija iz kojih su crpili velika bogastva a koje su izgubili sa evroatlantskim integracijama i demokratskim promjenama