Graditi kucu u Beogradu? Ko ima iskustvo?

Koliko ti je izasla ta kuca? I kolika je?
Takodje koliko ti treba sa autom do grada?

Gradio sam 1999.g. i gruba gradnja sa placem me koštala oko 35.000 maraka . Relativno se brzo dodje do grada , ovisno da li ideš autoputem
ili kroz Zemun . Do aerodroma imam petnaestak minuta kolima .
Površina temelja je 80 kvadrata a imam i potkrovlje .
Tada je plac koštao 1.000 maraka po aru ali je u medjuvremenu cijena placeva na toj lokaciji prilično porasla .

Gradio sam 1999.g. i gruba gradnja sa placem me koštala oko 35.000 maraka . Relativno se brzo dodje do grada , ovisno da li ideš autoputem
ili kroz Zemun . Do aerodroma imam petnaestak minuta kolima .
Površina temelja je 80 kvadrata a imam i potkrovlje .
Tada je plac koštao 1.000 maraka po aru ali je u medjuvremenu cijena placeva na toj lokaciji prilično porasla .

Dobro hvala na informaciju. Znas li slucajno koliko kostaju placevi nesto blize centru?

Zanima me koliki je trosak bio za vasu kucu u Beogradu?

Nesto se omisljam da pravim kucu a ne znam ni gde da pocinjem i koliko mi je potrebno para.

Mene moja koštala cca 70.000 maraka.
I još poprilično nije gotova.
Jeste, deo je osposobljen za stanovanje,
ali nije u celosti završena...
Građena pre 20 god.
Danas, takvi troškovi mi nisu poznati !

Zanima me koliki je trosak bio za vasu kucu u Beogradu?

Nesto se omisljam da pravim kucu a ne znam ni gde da pocinjem i koliko mi je potrebno para.

Trosak zavisi od placa (lokacije), velicine i materijala od koga se pravi kuca.
Dobra stvar je da vise nisi ogranicen samo na ciglu i blok, losa je sto ne mozes da racunas temelj dok ne kupis plac i vidis kakvo je zemljiste.

Pa udaljeno od centra max kao Batajnica. Gledao sam bas nesto Batajnicu ali ne znam.

Baš za Bataju...u novijem delu Batajnice, onaj posle ulaza u Bat, plac, kuća preko 100 m2, min 50.000 evra...(plac oko 5 ari je oko 30.000 evra)
S tim što u tom delu i nema više placeva za prodaju...mislim da je bio jedan za koga je traženo 40.000 evra pre par godina...

Baš za Bataju...u novijem delu Batajnice, onaj posle ulaza u Bat, plac, kuća preko 100 m2, min 50.000 evra...(plac oko 5 ari je oko 30.000 evra)
S tim što u tom delu i nema više placeva za prodaju...mislim da je bio jedan za koga je traženo 40.000 evra pre par godina...

Nesto mnogo skupi tih placevi. Znaci po €6.000 za 100 m2. Koliko su onda blize centru, €15.000?!

- - - - - - - - - -

Mene moja koštala cca 70.000 maraka.
I još poprilično nije gotova.
Jeste, deo je osposobljen za stanovanje,
ali nije u celosti završena...
Građena pre 20 god.
Danas, takvi troškovi mi nisu poznati !

A gde vam je ta kuca?

- - - - - - - - - -

Bliže centru je već sve izgradjeno . Možeš jedino kupiti neku staru kuću pa je rušiti .
Možeš na internetu naći cijene takvih kuća .

Dobro, a kako vam se svidja Batajnica? Mislim za porodicu i tako dalje. Jel imas potrebe da ides van Batajnice ako trebas nesto da kupis ili ima to sve u njemu? Nisam bas bio nesto cesto u Batajnicu pa zato pitam.

Dobro, a kako vam se svidja Batajnica? Mislim za porodicu i tako dalje. Jel imas potrebe da ides van Batajnice ako trebas nesto da kupis ili ima to sve u njemu? Nisam bas bio nesto cesto u Batajnicu pa zato pitam.
Mene se više svidja Železnik nego Bataja.

Železnik ima oko 5 autobusa koji idu ka različitim delovima grada i busom se stiže za oko 20 minuta.

Takodje i Ledine,stara Bežanija,Altina....

Back