Градимо "Аутопут мира", Косово на ивици сукоба: Шта стручњаци виде у Вучићевом пројекту?

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
30.378
https://www.danas.rs/vesti/ekonomija/auto-put-mira-kosovo-aleksandar-vucic-strucnjaci/

Председник Србије Александар Вучић рекао је на отварању прве деонице аутопута Ниш - Мердаре да ће то бити једна од "најпрометнијих саобраћајница у последњих 20 година", међутим стручњаци истичу да се ова траса не може назвати најважнијих путева у нашој земљи и да је изградња аутопута пуним капацитетом уместо савремене саобраћајнице „губљење новца и беспотребно дуговање”.
Председник Републике не мисли тако и позвао је шефа делегације Европске уније у Србији Емануела Жофра „да нам обезбеди још 60 до 70 милиона евра” за ову намену.
- Повезивање у региону је нешто што морамо да урадимо. Трговина са Албанијом је у последњих годину дана порасла за 30 одсто. Ми штитимо наше националне интересе и водимо мудру политику уједињења, а не раздвајања – рекао је Вучић приликом отварања прве изграђене деонице планираног „Аутопута мира” од Ниша до Драча, тачније деонице Ниш-Мердар Мерошин – Мерошин. 1 у дужини од 5,5 километара.
На том делу компанија Страбаг, као извођач радова, завршила је петљу „Мерошина исток”, два моста и два надвожњака.

2023'ће ..... Орвелова 1984'та

Лаж да је Истина једина је истина да је лаж

'градимо са 'непријатењима' ....

Све у свему шта је што би латини рекли 'сума сумарум'

Цене летовања расту у Албанији ....

Bolje da odrade postenu obilaznicu oko Beograda nego što prave po 5 km auto-puta bez potrebe.

Обилазница је пројектована за град од 50 милиона људи ....... Зато се чини да није баш сва своја

https://www.danas.rs/vesti/ekonomija/auto-put-mira-kosovo-aleksandar-vucic-strucnjaci/

Председник Србије Александар Вучић рекао је на отварању прве деонице аутопута Ниш - Мердаре да ће то бити једна од "најпрометнијих саобраћајница у последњих 20 година", међутим стручњаци истичу да се ова траса не може назвати најважнијих путева у нашој земљи и да је изградња аутопута пуним капацитетом уместо савремене саобраћајнице „губљење новца и беспотребно дуговање”.
Председник Републике не мисли тако и позвао је шефа делегације Европске уније у Србији Емануела Жофра „да нам обезбеди још 60 до 70 милиона евра” за ову намену.
- Повезивање у региону је нешто што морамо да урадимо. Трговина са Албанијом је у последњих годину дана порасла за 30 одсто. Ми штитимо наше националне интересе и водимо мудру политику уједињења, а не раздвајања – рекао је Вучић приликом отварања прве изграђене деонице планираног „Аутопута мира” од Ниша до Драча, тачније деонице Ниш-Мердар Мерошин – Мерошин. 1 у дужини од 5,5 километара.
На том делу компанија Страбаг, као извођач радова, завршила је петљу „Мерошина исток”, два моста и два надвожњака.

2023'ће ..... Орвелова 1984'та

Лаж да је Истина једина је истина да је лаж

'градимо са 'непријатењима' ....

Све у свему шта је што би латини рекли 'сума сумарум'

Цене летовања расту у Албанији ....
За то време тај исти АВ није направио ни један мост у Београду.

Београд је највећа циганмала у Европи.

Ma da, kao da Srbi idu u Albaniju na more, da ne razmisljaju o Turskoj i Grckoj...
Covek voli svog oca, dedu pa bi da ostavi traga....jok slicnost je slucajna..

Nema to veze gde Srbi idu na more već sa izlaskom države na more
Očigledno neko smatra da Srbi i Srbija zaslužuju izlazak na more

Uzgred da taj može da se rukovodi da svom babi i dedi ugodi već odavno bi država mu izlazila na tri mora

(Sa photoshop sve je moguće pa verovatno i ti bi na Bred Pita ličio)

На које стручњаке мислиш? Психијатри су одавно видели, али медицинска етика и закон не дозвољавају да се то објави.
Парафразирам Владету Јеротића - "Када је човек стваралац, па има фантазију - милина. А када није стваралац, а има фантазију, онда ми лечимо".

За то време тај исти АВ није направио ни један мост у Београду.

Београд је највећа циганмала у Европи.

......са аеродромом ... ......са аеродромом ... ......са аеродромом ...

......са аеродромом ... ......са аеродромом ... ......са аеродромом ...
Аеродром и мора да се налази на периферији, практично и не припада Београду, јер приградске општине и нису Београд.
Али ми имамо феномен да центар града нема мост ка Палилули. Један Стари Град, мора да ''иазађе'' на леву обалу Дунава, то је нешто што ни 100 Вучића не могу да зауставе. То је просто будућност Београда, јер таква је кофигурација терена.

Аеродром и мора да се налази на периферији, практично и не припада Београду, јер приградске општине и нису Београд.
Али ми имамо феномен да центар града нема мост ка Палилули. Један Стари Град, мора да ''иазађе'' на леву обалу Дунава, то је нешто што ни 100 Вучића не могу да зауставе. То је просто будућност Београда, јер таква је кофигурација терена.

Сена је дест пута мања у Париз од Дунава и Саве у Београду на Води.

У пореској каси имам 10 пута мање глава што плаћају порезу него Французи

Свака глава плаћа 10 пута мање него што Француз уплаћује

простом рачуницом мени је 1 000 пута теже него Макарону

1682613286-Tan2023-04-2415001327_9-1200x800.jpg

Сена је дест пута мања у Париз од Дунава и Саве у Београду на Води.

У пореској каси имам 10 пута мање глава што плаћају порезу него Французи

Свака глава плаћа 10 пута мање него што Француз уплаћује

простом рачуницом мени је 1 000 пута теже него Макарону

1682613286-Tan2023-04-2415001327_9-1200x800.jpg
To су изговори, јер на Сени имаш 10 пута више мостова. Да су они имали Вучића и његове жуте, као и радикале и Милошевића, па Парижани не би имали ни 5 мостова, без обзира колико је ужа Сена.
То што Французи воле своју држави и што неки се плаше да краду, а код Вучића је све обрнуто, то је наш проблем.

Он може да изађе са изговором, да мостове морамо правити, али не за време његовог мандата, јер су покрали све и нема се пара. Нека каже тако.
Економски тигар, а туристи кад дођу у Београд смеју нам се да имамо један мост на Дунаву и два на Сави и четврти ћемо да рушимо.

To су изговори, јер на Сени имаш 10 пута више мостова. Да су они имали Вучића и његове жуте, као и радикале и Милошевића, па Парижани не би имали ни 5 мостова, без обзира колико је ужа Сена.
То што Французи воле своју држави и што неки се плаше да краду, а код Вучића је све обрнуто, то је наш проблем.

Он може да изађе са изговором, да мостове морамо правити, али не за време његовог мандата, јер су покрали све и нема се пара. Нека каже тако.
Економски тигар, а туристи кад дођу у Београд смеју нам се да имамо један мост на Дунаву и два на Сави и четврти ћемо да рушимо.

Значи простом математиком мени је 'само' 100 пута теже него Макарону ...Мало ли је ?

vucic_psiho_jt_a86c7a21eb.jpg

Значи простом математиком мени је 'само' 100 пута теже него Макарону ...Мало ли је ?

vucic_psiho_jt_a86c7a21eb.jpg
Не, него је у Србији 100 пута лакше да се краде држава, па уместо да Бг и други градови имају мостове, те паре заврше у приватним џеповима.

Не, него је у Србији 100 пута лакше да се краде држава, па уместо да Бг и други градови имају мостове, те паре заврше у приватним џеповима.

Преко ЕУ донација сам само на основу малина српским малинарима упумпао 250 милиона евра у ђепове. Од тога нисам ништа зарадио ...

https://www.danas.rs/vesti/ekonomij...ji-skupo-placen-ove-godine-niza-otkupna-cena/

Преко ЕУ донација сам само на основу малина српским малинарима упумпао 250 милиона евра у ђепове. Од тога нисам ништа зарадио ...

https://www.danas.rs/vesti/ekonomij...ji-skupo-placen-ove-godine-niza-otkupna-cena/

To je upumpano izvoznom lobiju.. Seljak malinar je dobio budzu.. Hladnjace za maline drzi ona svinja iz Kurira kao i Ruzica Djindjic..Za dve godine malina u Srbiji vise nece biti..

Делим пољопривредне пензије иако нисте уплаживали никада доприносе ... и од тога нисам ништа зарадио

https://www.koreni.rs/vucic-tvrdi-p...drzave-dobijaju-ih-iako-ne-placaju-doprinose/

Paorske penzije milostinja od 13.725 dinara, a dug za doprinose veći od dve milijarde​

( https://agrosmart.net/2023/01/16/pa...ara-a-dug-za-doprinose-veci-od-dve-milijarde/ )

Nemoj vise da se javljas, ispadas budala.. Procitaj clanak, ugasi kompjuter i idi setaj..

Paorske penzije milostinja od 13.725 dinara, a dug za doprinose veći od dve milijarde​

( https://agrosmart.net/2023/01/16/pa...ara-a-dug-za-doprinose-veci-od-dve-milijarde/ )

Nemoj vise da se javljas, ispadas budala.. Procitaj clanak, ugasi kompjuter i idi setaj..

Деценијама 90% Вас није плаћало порезу нанакеретнине ....И сада ... када се морамо легализовати ви нећете ....И Ви некоме нешто замерате

https://www.021.rs/story/Info/Srbij...-legalizaciju-da-bismo-naplacivali-porez.html

Back