Gradim objekat za distribuciju

Holy1

Ističe se
Poruka
2.656
Pozdrav..

Kao sto rekoh gradim objekat za distribuciju. To mi je u planu. Plac je 50m sa 25m. Plac je na pola puta između NS i BG, 4km od autoputa Novi Sad - Subotica E75.
Ne znam koga da kontaktiram i za koji resor da se opredelim - prehrana, tehnologija, farmacija...

Mislio sam delhaize - Maxi objekte ili Gomeks? Mada sam cuo da se neka firma iz Japana otvorila u NS i rade hard diskove mozda njih da kontaktiram?

Pozdrav..

Kao sto rekoh gradim objekat za distribuciju. To mi je u planu. Plac je 50m sa 25m. Plac je na pola puta između NS i BG, 4km od autoputa Novi Sad - Subotica E75.
Ne znam koga da kontaktiram i za koji resor da se opredelim - prehrana, tehnologija, farmacija...

Mislio sam delhaize - Maxi objekte ili Gomeks? Mada sam cuo da se neka firma iz Japana otvorila u NS i rade hard diskove mozda njih da kontaktiram?
bolje pusti da objekat sagradi klijent...ili firma koja to profesionalno radi...ako ga ti sagradiš verovatno im neće biti po volji jer se ne uklapa u neke njihove standarde...

Pozdrav..

Pa to ne funkcionise bas tako :) Moraju prvo da imaju interes i da im lokacija odgovara. Takodje 1250m2 u osnovi nije puno pogotovo sto iskoriscneost ne moze da bude 100%. Odes prvo u urbanizam, da ti naprave plan detaljni, da dobijes uslove.... Pa tek onda mozda mozes nesto da planiras.....

Pa to ne funkcionise bas tako :) Moraju prvo da imaju interes i da im lokacija odgovara. Takodje 1250m2 u osnovi nije puno pogotovo sto iskoriscneost ne moze da bude 100%. Odes prvo u urbanizam, da ti naprave plan detalji, da dobijes uslove.... Pa tek onda mozda mozes nesto da planiras.....
i prilazni put treba da postoji..neće da voze kroz njive ili da grade svoj put do zemljišta...

Cisto da ne bude da mracim :) Povrsina objkekta oko 75000m2

Prilozi

• samo skladiste.png
    samo skladiste.png
    825,7 KB · Pregleda: 7

Back