Dr.Jekyll
Elita
- Poruka
- 16.708
Mrtav grad,totalno nezanimljiv,mrtav i forum
Ljudi sta vas cini srecnim u ovom sumornom gradu ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovaj grad nema buducnost....
Pesma od Olivera Mandica: Smejem se,smejem se i smejem se a plakao bihЈа баш мислим да град има будућност и да би уз само мало труда могао да значајно живне. Погледајте само те силне нове семафоре (на миси и стрелишту), па кружни ток на зеленој пијаци, па нови топловод па свашта нешто још све обећава да ће нам ова зима бити светлуцава и топла
Retko gde sam gde (a dosta sam putovala) srela toliku kolicinu cinizma, ironije, sarkazma.. kao u svom rodnom Pancevu. Pancevcima je to kao neki prirodni vid odbrane i pokrica za sopstvenu lenjost duha (unapred se izvinjavam na generalizacijama koje iznosim).
Svojstevno malim sredinama i vojvodjanskom melanholicnom mentalitetu, mi smo uvek spremni da "docekamo na noz" i podjebavamo svakoga sa idejom, stavom...pa makar i predrasudom.
Jbg., izgleda je najteze poci od sebe..
p.s. mada vas ja ipak voooolim ))
Retko gde sam gde (a dosta sam putovala) srela toliku kolicinu cinizma, ironije, sarkazma.. kao u svom rodnom Pancevu. Pancevcima je to kao neki prirodni vid odbrane i pokrica za sopstvenu lenjost duha (unapred se izvinjavam na generalizacijama koje iznosim).
Svojstevno malim sredinama i vojvodjanskom melanholicnom mentalitetu, mi smo uvek spremni da "docekamo na noz" i podjebavamo svakoga sa idejom, stavom...pa makar i predrasudom.
VOLIM I JA VAS........cuvene reci izgovorene 90 i neke
POLITIKA ???
U cemu je poenta? Pancevo kao grad ti je kriv sto niko nece da visi ni na forumu
Hajde .....isplaci se na ramenima mojim (
Upravo me ljudi oko mene cine srecnom.......porodica, prijatelji...
Nije bitno GDE si, nije bitno KOLIKO si, uvek je najbitnije S* KIM SI ;-)............zasto mi se cini da je vecini to najveci problem ?:shock:
POLITIKA ???
U cemu je poenta? Pancevo kao grad ti je kriv sto niko nece da visi ni na forumu
Hajde .....isplaci se na ramenima mojim (
Upravo me ljudi oko mene cine srecnom.......porodica, prijatelji...
Nije bitno GDE si, nije bitno KOLIKO si, uvek je najbitnije S* KIM SI ;-)............zasto mi se cini da je vecini to najveci problem ?:shock:
Svakog čoveka srećnim čini ono što mu prija srcu (porodica,društvo.....) ali jeste bitno i gde živiš i kakva te okolina okružuje.....ti si verovatno (zaključak iz teksta) zatvoren među 4 zida 24 časa i nemaš neku posebnu potrebu za izlaskom i raznovršnošću grada....
Ne, nisam zatvorena izmedju 4 zida......ali ako mislis na izlaske tipa kafici, bioskop - tu si u pravu : ja sam to "prevazisla" 8-).
jeste bitno s*kim si ali to govorim uopšte za grad kad kažem sumoran jer nekom nije dovoljno s*kim si i to je to......misli malo o tome
E to je i glavni razlog....zato nam je sport i uopšte su sva kulturna dešavanja jako jadna (kad ih čujem kad kažu danas glavno dešavanje u gradu književno veče tog i tog lika ili večeras tamo u nekakvoj rupetini svira neki Smorenko Ubidosadić na violini :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: pa onda ti ništa drugo i ne preostaje nego da se sa društvom pokupiš i odeš do recimo Zrenjanina koji je po meni mnogo dinamičniji grad od našeg ili na žalost u prestonicu koju baš i ne volim mnogo al ajde šta da se radi :|Ma, kad si u dobrom drustvu, sve ti jedno - da li si u nekom fensi kaficu ili u bircuzu sa kariranim stolnjacima :wink:
Ok.....Pancevo nema neki izbor kulturnih desavanja ali "ubi me" nesto mi govori da Pancevce ( siroke narodne mase) zabole za to
E to je i glavni razlog....zato nam je sport i uopšte su sva kulturna dešavanja jako jadna (kad ih čujem kad kažu danas glavno dešavanje u gradu književno veče tog i tog lika ili večeras tamo u nekakvoj rupetini svira neki Smorenko Ubidosadić na violini :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: pa onda ti ništa drugo i ne preostaje nego da se sa društvom pokupiš i odeš do recimo Zrenjanina koji je po meni mnogo dinamičniji grad od našeg ili na žalost u prestonicu koju baš i ne volim mnogo al ajde šta da se radi :|
Зашто не волиш престоницу? Питам генерално, без намере да браним или пљујем Београд него само ради развијања дискусије
Зашто не волиш престоницу? Питам генерално, без намере да браним или пљујем Београд него само ради развијања дискусије
pazi da se i ti ne ozracisPa nema nikog kad ste svi ozračeni.