Grad je zamr'o sa odlaskom tih ljudi!

UltraBasic

Domaćin
Poruka
3.924
Bila sam u poseti groblju.
Podsetila se dobre neke ekipe.
Čoveče, kako bi svet bio drugačije mesto sa njima!
Većina mojih dragih poznanika je diglo ruku na sebe.
Prelep, divan i drag čovek se sam zapalio.
Onako, vatra i brzina nam je prilično zajednička tema, mada ima i utopljenika.
Dan mi je mrtvih danas. Nema ko mi nije pao na pamet, pa ostaće neko još da me poseti u snovima!
Bože, nedostaju!
Tako bi sve bilo drugačije
Oprostite, žao mi je!
Prosto mi je žao jer su tako rano otišli!
Vi koju ili nikoju... Na duši mi je bol za njima-svima!

Bila sam u poseti groblju.
Podsetila se dobre neke ekipe.
Čoveče, kako bi svet bio drugačije mesto sa njima!
Većina mojih dragih poznanika je diglo ruku na sebe.
Prelep, divan i drag čovek se sam zapalio.
Onako, vatra i brzina nam je prilično zajednička tema, mada ima i utopljenika.
Dan mi je mrtvih danas. Nema ko mi nije pao na pamet, pa ostaće neko još da me poseti u snovima!
Bože, nedostaju!
Tako bi sve bilo drugačije
Oprostite, žao mi je!
Prosto mi je žao jer su tako rano otišli!
Vi koju ili nikoju... Na duši mi je bol za njima-svima!
Rasli smo sa mnogim poznatim likovima,stvarno je tesko bez njih,kada tako nagrne secanje.

Kod mene su tu i stariji i mladji.tesko zaboravljam izgubljene osobe,koje sam voleo i volim i dan danas iako ih nema.Medjutim kao sto kazes,kad god zatrebaju tu su u mom secanju.

Danas sam se setila školskog druga, pa onda brata, pa onda još njih mnogo, samo naviru sećanja, a samo je mom dedi godišnjica.
Dobar je to čovek bio. Kad su ga kupali poslednje-nije zasmrdeo, bio je isposnik i srce od čoveka. Nije smrdeo nečoveštvom, i to je zadatak svima nama u familiji, a vala i svetu!
Ej, pokoj svima koje smo imali za šta da volimo i po čemu da pamtimo!

Trebalo je, to je planirano od strane nekih veštica pre više godina da i ja dignem ruku na sebe KONAČNO i već jednom!...
Veštice su isplakale krvave suze da se sve to desi-sve mladi i nevini ljudi!
Kandže, dugi nokti nekog bića su mi se zarile samo jednom u desno rame I sprečile me jednom zauvek u takvoj zamisli.
Mogu imitirati taj postupak i osećaj, a niko mi ne veruje-uobičajeno.
Za sve njih ostajem, dugo, jako dugo, sve dok se može ljudski!
"Što si sama?"
Mnogo, mnogo ljudi mi je pobeglo na drugu stranu dok im nisam bila tu.

Lepse mi ja na groblje otici nego u trzni centar,kakav je svet postao bolje je njima gde god bili,mi kojima je to jasno mozemo da uzivamo u zivotu koliko toliko sklanjajuci se od njega,zao mi onih koji glumataju i nemaju empatiju
O, Bože! Hvala jer me bar neko malo shvata!
Na groblju lepote, mladosti i osmeha koliko god hoćeš!
Te pločice imaju dušu.
Tržni centar? Samo ide in the background:"Pare, pare, pare, volim samo pare...".
Kakav tržni centar? Treba se udaljavati što više od takvih mesta.

Ne znam, moj stav je postenje uvek...
A imam i stav da necu da se ponasam da me pajseri mogu da iskoriste, nemanipulativnost....Tj da cu cesto kad vidim da se vataju za principe , da prekrsim principe, to zovem adekvatnost pristupa , npr seljak prema seljaku, krimos prema krimosu....i onda se odlicno razumemo....i onda imas postovanje takvih persona..

E takav pristup donosi sledece....

Moras da budes igrac iz senke za buduce borce za nesto dobro....Spavac...
A to sprecava i penziju i povlacenje...i zahteva stalno traganje za novom ekipom..

Ne znam, moj stav je postenje uvek...
A imam i stav da necu da se ponasam da me pajseri mogu da iskoriste, nemanipulativnost....Tj da cu cesto kad vidim da se vataju za principe , da prekrsim principe, to zovem adekvatnost pristupa , npr seljak prema seljaku, krimos prema krimosu....i onda se odlicno razumemo....i onda imas postovanje takvih persona..

E takav pristup donosi sledece....

Moras da budes igrac iz senke za buduce borce za nesto dobro....Spavac...
A to sprecava i penziju i povlacenje...i zahteva stalno traganje za novom ekipom..
Tuđ princip ću da zgazim kao ništa, ali Božiji i svoj nikad, ni po cenu života.
Ljudi koje sam proslavila i otplakala noćas su sve čiste duše, ništa postigli a mnogo lepog započeli.
Niko nije stigao ni da se oženi ili uda.
To su deca.
Ne očekujem da će svet da se menja pred mojim očima dok samo gledam.
Treba mi još malo uputstva, ali... sve, sve... Sve da bude bar neko i nešto malo bolje

Kad radis, onda znas i vidis ono sto drugi ne vide...
Npr ja znam koliko zna\ da bude zaebano kad ti najposteniji od svih priznati , nabijaju kolac i u dupe i u Srce, da se slucajno ne povampiris....tj em ti uniste ono sto radis em te zatrpaju da se slucajno ne oporavis i ne dignes, to rade samo jakima, slabima rade samo prvi deo..

Znam i mnoge druge stvari , koje ljudi ne znaju...samo navedoh eto jednu....koja je vazna da se ljudi ne ponesu da podrska dolazi iz cistote....ili dobrih namera...kao sto ni zloba i zla dela cesto dolazi iz dobrih namera i najboljih ljudi...ali su trenutno ili ucenjeni pa zaboravljaju to vrlo brzo ili su sa nekim svojim koristima pa vagaju za sebe..

U sustini sam si i kad jesi i kad nisi i kad ne moze sam i kad moze sam....
Sam donosis odluku koja ce doneti plod ili zbog nizvodnosti sa tudjim interesima ili zbog kontre tim interesima, ili zbog verovanja jer je interes ocigledan i zao ili zbog neverice jer je previse dobro da bi bilo moguce , tako ce ljudi misliti...
I kad si deo nekog talasa, kad se odrices bilo kakve svoje kontrole onoga sto cinis, jer si na talasu...a koristis plodove toga....kao glumac koji glumi za neku produkciju pa mu svejedno kakve uloge redja jer zna da ce raditi sledecih pet godina na isplativim i brojnim filmskim ulogama...

Back