ГОВОР МОНАХА АНТОНИЈА: Испред скупштине је настао мук - (ОВО ће да буде ИСТОРИЈСКИ говор)!

Pa sto se svadjas?

Pa vidis da smirujem svadju i ne svadjam se.
Znači bliža ti je režimska strana

E pa to je taj vas vecito neuspesni pokusaj, sto cim osetite da neko nije skroz na "vasoj strani" ma kako ona bila luda i jer uzivate da delite narod, bolje reci, svadjate a na to se pecaju samo glupani, proglasavate ljude da su na Vucicevoj, i onda neko, hteo, ne hteo postane "Vucicevac" vama takvima u inat jer bolje i "Vucicevac" a dobar nego "fensi" a mrzitelj.
 
i onda neko, hteo, ne hteo postane "Vucicevac" vama takvima u inat jer bolje i "Vucicevac" a dobar nego "fensi" a mrzitelj.
Čim neko ima iskušenje da postane Vućićevac, znači da je zlo Vučićizma bazdelo u njegovoj duši i pre toga.
 
Sta kaze,"onaj izdajnik bio sa Makronom u tajnim sobama u Parizu", kakve su tajne sobe a ovaj zna za njih? I jos zna da je u njima Vucic dogovorio izdaju Kosova.
Jebesh ti Nostradamusa sta ovaj sve vidi i zna.
Ма, то су они, ште рече Тихи- "прозорљиви"! :eek:
Е, сад- да ли је гледао кроз прозор и прислушкивао, не знам- како је могао, ако су били на неком високом спрату, а?:confused:
 
Znam ja dobro sta smo nego je neko naveo otvoreno se protivio dolasku Pape u Srbiju.

Zasto?
Svi istinski pravoslavci se protive sjedinjavanju sa papom i rimokatolicima a gde papa dodje ,to i uradi,tako da od te radnje nema nista ...i zato podrska ocu Antoniju za takav cvrst stav.
 
Čim neko ima iskušenje da postane Vućićevac, znači da je zlo Vučićizma bazdelo u njegovoj duši i pre toga.
Niko nije ni samo dobar ni samo zao, bitno je sta je pretezno.

Sigurno da u Vucicu ima i loseg, ima ga u svima, ali iz nekog razloga samo je Vucic najvece zlo.

Da niste luzeri i da niste tako proglasavali i Tadica pre njega, i Kostunicu, i poneki Djindjica, o Slobodanu da i ne pisem, pa i da vam se poveruje.

Ali gubitnici uvek imaju razloga da okrive nekoga a da se ne zapitaju - da li sam tome mozda i sam doprineo i postoji li neko koji je meni "potaman"?

Evo za mene postoji, ali postoji li takav za vas takve, "univerzalne kriticare" koji sve bolje znaju od drugoga? Pa nece biti da bas sve bolje znate i uvek.
 
@kisela bombona vrlo je bitno za temu je li on monah ili ne. Jer da je takav govor održao neko nepoznat i "običan" on uopšte ne bi bio u medijima. Niti bi bio kome interesantan.
Koliko je meni poznato taj monah Antonije se protivio potapanju Valjevske Gracanice ,a sta je radio nas patrijarh?
Ko je ovde pravi vernik i pravoslavac pokazace Sudnji dan ...a Gospod je rekao po plodovima njihovim poznacete ih....
Mnogi ce prvi biti poslednji a poslednji prvi.....
Moje licno misljenje da svi vi sto govorite protiv njega niste dostojni ni onog njegovog malog noznog nokta ,zato ucutite i pokrijte se usima vise ...
 
Сваки чин се може одузети као што је и дат. Бог је црква тако да је то јасно. Свети оци васељенских сабора су донели те одлуке. У цркви постоји поредак који се мора поштовати да би и вера опстала а не да ради ко шта хоће... Антоније се буни против папе а заправо су исти јер је Католичка црква расколничка и анатемисана и одвојена од нас. Свети Ава Јустин је писао о екуменизму... патријарх нема везе са Ваљевском Грачаницом него епископ ваљевски... претходни епископ је још пре 40 година потписао сагласност за изградњу те бране или шта је већ док је била комунистичка власт. Патрјарх не сме да се меша у послове других епархија. Све се одлучује САБОРНО.
Самим тим што ми њега "нисмо достојни" он себе уздиже у небо и горди се.
Бог ће наравно спасти и католике и муслимане јер је милостив. Папа је био у Србији и у другим православним земљама и ево ништа се не промени. Једино ко може да се промени је управо папа.
 
@kisela bombona vrlo je bitno za temu je li on monah ili ne. Jer da je takav govor održao neko nepoznat i "običan" on uopšte ne bi bio u medijima. Niti bi bio kome interesantan.
Za koga ti navijaš, za bacače kamenica ili za Vučićeve jurišnike
 
Koliko je meni poznato taj monah Antonije se protivio potapanju Valjevske Gracanice ,a sta je radio nas patrijarh?
Ko je ovde pravi vernik i pravoslavac pokazace Sudnji dan ...a Gospod je rekao po plodovima njihovim poznacete ih....
Mnogi ce prvi biti poslednji a poslednji prvi.....
Moje licno misljenje da svi vi sto govorite protiv njega niste dostojni ni onog njegovog malog noznog nokta ,zato ucutite i pokrijte se usima vise ...
Ja nisam ni rekao ko je kakav vjernik. Zna se ko o tome odlučuje. Ja ne. Ali neporeciva činjenica je da on već 10 godina nije monah.
 
Zato što je sve vrijeme naglasak na monah. I u naslovu. On ne može da vodi litiju.
ja ne vidim da vodi litiju...
to što nije monah ne umanjuje njegove kvalitete, čovek je mudar, inteligentan, pošten i hrabar, što je u današnje vreme retka kombinacija...
i što je najbolje od svega, uopšte se ne folira, dobro ga poznajem i mogu da potvrdim da je stvarno takav...
 
Боље него обрнуто што је чест случај.
Уопште није чест случај. То можда може у СНС-у тако а у цркви не може. Ви сте као муслимани, имате своје учење и не слушате право... Мислите да сте нај паметнији а немате појма о теологији и цркви.
 
Poslednja izmena:
Brnabic: Protestvujte posle kad sve ovo prodje. Ljudi, ko boga vas molim, preklinjem, stavite maske.

Nemojte, ako vam je imalo stalo ako ne do samih sebe, a ono do bliznjih oko sebe, stavite maske i postujte uputstva lekara, ne (mora) vlasti, makar dok prodje ovaj najgori talas.

unnamed.jpg
 
Ова тема је тотално бескорисна. Сви нормални и мало начитанији људи знају да се овај човек зове Драган и да нема везе са црквом. Старо добро манипулисање глупог и затуцаног народа који нема појма о цркви и Богу. Што се говора тиче тотално је не примеран за свештено лице а и узвици и псовке које изговара као и агресивни напади на полицију су још смешнији. Народ мора схватити да ово НИЈЕ монах и да његове глупости не треба слушати. Видео је да од Ваљевске Грачанице више нема користи па ајде од протеста да се огребемо...
http://www.spc.rs/sr/monah_antonije..._monaskog_cina_iskljucen_iz_crkvene_zajednice
http://www.eparhija-prizren.com/sr/...tivne-sluzbe-spc-o-monahu-antoniju-davidovicu

А КО је тебе (пред)одредио да будеш меродаван, да кажеш да ли је нека тема тотално бескорисна?.
Нарочито, пошто си НЕПИСМЕН!!!

Докажи да он има било какве КОРИСТИ од протеста у вези ПОТАПАЊА ВАЉЕВСКЕ ГРАЧАНИЦЕ?
ОВО ЈЕ твоје ВРЛО ПОДЛО И ПОКВАРЕНО ПОДМЕТАЊЕ:rtfm::ljutka:
Сем, ако "корист" није рапидно погоршање његовог здравственог стања, јер издржати четири године и по највећој врућини и по највећем минусу зими, прелазити неколико километара сваке суботе, бринути да Литија изгледа достојанствено, да на њој не буде ни једног ексцеса?! (ПОШТО се у њу увек убацују разно разни ликови које шаљу неки слични теби, да би обесмислили све позитивно што се ту дешава, а ЧИНИ МИ СЕ, највише да би ДИСКРЕДИТОВАЛИ управо ЧОВЕКА који је овде тема)
Треба ИЗДРЖАТИ све покушаје "атаковања" на његов живот, од разних оштећења његовог комбија који користи у Литијама, скидања појединих делова са комбија (наводно то лопови раде, краду делове, БАШ са његовог комбија, баш неколико пута исти део) и још много тога, да не помињем често подношење кривичних пријава, велике новчане казне...и разни притисци који стижу са многих и познатих и непознатих адреса!!!

И ДА ЗНАШ, на твоју највећу несрећу, он није одустао од ПРОТЕСТА у којима се ЈОШ УВЕК БОРИ да се испусти вода из погубне бране `Ровни` која је ПОТОПИЛА СВЕТИЊУ, од тих протеста НИКАДА НЕЋЕ ОДУСТАТИ, јер верује да ће ИСТИНА доћи до свачијег испраног мозга (па и твог) . Да пратиш његове протесте, ЗНАО БИ ДА увек помиње, ДА ЋЕ, уколико сви, који долазе на протест, на крају престану да долазе, одустану од од тих протеста, САМ НАСТАВИТИ ДАЉЕ!!! ( ПРОВЕРИ, следеће суботе је заказана Литија, УОБИЧАЈЕНА СВАКОСУБОТЊА, са почетком у 15:30 испред зграде владе Србије, а завршава се око 20 часова испред те исте владине зграде)
 

Back
Top