ja ne vidim da vodi litiju...
to što nije monah ne umanjuje njegove kvalitete, čovek je mudar, inteligentan, pošten i hrabar, što je u današnje vreme retka kombinacija...
i što je najbolje od svega, uopšte se ne folira, dobro ga poznajem i mogu da potvrdim da je stvarno takav...
Да, али нажалост, то су за некога његове мане

Годинама пратим шта ради монах Антоније,..он ће и за мене и за многе остати заувек монах, он се заветовао за то, и својим делима то ПОКАЗУЈЕ и ДОКАЗУЈЕ. Сигурна сам да ће се многи уверити у његове часне и чисте намере!
Након Слободана Милошевића (који није овде тема) монах Антоније је друга особа у чије добре и часне намере не сумњам.
(ЕТО који парадокс, иако знам да монах Антоније има сасвим супротно мишљење о Слоби, и у његовим говорима је не ретко помињан, у најружнијем контексту,
али сам сигурна да он нема праве информације о поменутом и једином достојном Србину, који је једно време био представник свих Срба на планети,
био је њихов председник, који је мучки УБИЈЕН у ћелијама хашког казамата) Верујем да ће временом ИСТИНА о томе ко је био убијени председник допрети и до монаха, који углавном и живи за ту исту ИСТИНУ, да она допре до свих нас!!!