Gotovo: Vansi uplatio 500 mil €, od ponoći uzimaju "Nikolu Teslu"

Hahahahaha, a ti si dosao do placa i kuce posteno, kao i Autokomerc do svojih placeva...pa, bre, kako te nije sramota?

Licis mi na ove koji setaju narod ulicama beograda, sve stekli kradjom i prevarom, ali se to ne racuna, "takvo je bilo vreme",

a kada neko drugi kaze dosta je demagogije, trazili ste strane investitore, evo vam ih....

Znas li kolika je zastitna zona aerodruma? A ko je smeo da gradi u toj zoni? Samo muvatori i njihovi muvaci

Moji roditelji su to kupili 1982 godine za cenu 1 nog automobila,npr,cena Fiata 128 ili PZ. Mogao si da kupis njivu za cenu jedne kombinovane sobe,Niko nije bio toliki prorok da zna da ce da propadne socijalizam .i da ce Vansi da dodje. Idi na Google maps pa pogledaj koliko se stotina kuca tamo izgradilo,mnoge su legalizovane,

Mars bre u svoju stalu i ne mesaj se gde ti nije mesto, a povedi i drustvo sa sobom, lazne akademike, jeftine sudije,
nepismene lekare, kriminalne tuzioce i ostalu gamad.

Ko te iebe. Umri u tim svojim goMnima. Zasluzio si. :okok:

Miki, ja sam izvan tog mulja... Ja sam u prvim redovima u lozi na galeriji, i samo posmatram pozornicu... I dobro se zabavljam! :kez:

_nobody_

Moji roditelji su to kupili 1982 godine za cenu 1 nog automobila,npr,cena Fiata 128 ili PZ. Mogao si da kupis njivu za cenu jedne kombinovane sobe,Niko nije bio toliki prorok da zna da ce da propadne socijalizam .i da ce Vansi da dodje. Idi na Google maps pa pogledaj koliko se stotina kuca tamo izgradilo,mnoge su legalizovane,

Ima li politicki sistem ikakve veze sa zakonom ?

Tebi to nije dokaz da kriminalci imaju vlast u drzavi?

Onaj koji je kupio za dnevnu sobu je njivu rasparcao i prodavao kao placeve u vreme kada je bilo zabranjena gradnja,

a onda taj i legalizuje kriminalnu trgovinu, da ga ne jure kupci ? Ko daje garanciju, a ko je glup da je primi ako zna da je protiv zakona?

Osim kriminalac kriminalcu, jeftine pare za rizik pranja...

- - - - - - - - - -

Ko te iebe. Umri u tim svojim goMnima. Zasluzio si. :okok:

Miki, ja sam izvan tog mulja... Ja sam u prvim redovima u lozi na galeriji, i samo posmatram pozornicu... I dobro se zabavljam! :kez:

_nobody_

Ma ne lazi ti si obican jeftini bot, bez posla i stvarnih znanja, takoreci idiot koji mora da lupa gluposti kao arlekin...

tesla-sredjeno-urna.jpg

Ima li politicki sistem ikakve veze sa zakonom ?

Tebi to nije dokaz da kriminalci imaju vlast u drzavi?

Onaj koji je kupio za dnevnu sobu je njivu rasparcao i prodavao kao placeve u vreme kada je bilo zabranjena gradnja,

a onda taj i legalizuje kriminalnu trgovinu, da ga ne jure kupci ? Ko daje garanciju, a ko je glup da je primi ako zna da je protiv zakona?

Osim kriminalac kriminalcu, jeftine pare za rizik pranja...

- - - - - - - - - -

Ma ne lazi ti si obican jeftini bot, bez posla i stvarnih znanja, takoreci idiot koji mora da lupa gluposti kao arlekin...

Gradnja je pocela 90tih a narocito 95 kada su dosli prognani iz Hrvatske i Bosne u Oluji, Niko nije imao snage da ih spreci da grade jer im drzava nije mogla nista da obezbedi i bilo je dobro da se neko snasao, I oni su placali jeftino secam se tada je cena ara bila 1500dm, Kakvi krimanalci, kakav sistem vecinom su to prognani ljudi,Vise sirotinja koja po 20 godina gradi kucu ,jos su mnoge bez fasade, Nije to Dedinje ,Ali vremenom se popunilo i sada ljudi vole tu da kupe nekretninu ,svake godine je sve lepse i bolje, Sami su gradili i puteve i infrastrukturu ,ulice su preuske,tako da se vidi odmah da nema urbanizma,

Gradnja je pocela 90tih a narocito 95 kada su dosli prognani iz Hrvatske i Bosne u Oluji, Niko nije imao snage da ih spreci da grade jer im drzava nije mogla nista da obezbedi i bilo je dobro da se neko snasao, I oni su placali jeftino secam se tada je cena ara bila 1500dm, Kakvi krimanalci, kakav sistem vecinom su to prognani ljudi,Vise sirotinja koja po 20 godina gradi kucu ,jos su mnoge bez fasade, Nije to Dedinje ,Ali vremenom se popunilo i sada ljudi vole tu da kupe nekretninu ,svake godine je sve lepse i bolje, Sami su gradili i puteve i infrastrukturu ,ulice su preuske,tako da se vidi odmah da nema urbanizma,

Ma uzas, nema urbanizma, pa o tome pricam, a gradnja je pocela osamdesetih....prodaje je njiva su pocele mnogo ranije, a ne verujem ni da je sada dozvoljena gradnja, pa ako zaista budu hteli da kupuju zemljiste, kupovace ga u Surcinu i platice samo zemlju...mada, je takvo sirenje glupost, ali kod kriminalaca sve moze da prodje....kriminal postuje samo pare i ponekog tupsona sa parama....

Tako se zvanicno zove....sta god napisali na tarabi...

Nepopularno ime. Da sam ja PR, ja bih urgirao da ime ostane isto: Aerodrom Nikola Tesla. Prijemciv za domoroce, ime i dalje nosi aerodrom kroz emocije, a strani kapitalisti slazu lovku u dzep (jer ce sve usluge posle 6 meseci poskupeti).

Srbi su kao narod naivni. Imaju kratko pamcenje. Barem solidan deo. Vest o kupovini bila, prosla. A ako se ime promeni u Vansi Airport Int'l d.o.o., svako ko procita, bice mu jasno da je to NIJE srpski aerodrom. I onda poslovicni poznati srpski inat. Unisti malo klupu, pokidaj palmu, ukradi toalet papir, zapusi solju, NE trosi pare na aerodromu, idu u dzep strancima... :zblesav:

_nobody_

Nepopularno ime. Da sam ja PR, ja bih urgirao da ime ostane isto: Aerodrom Nikola Tesla. Prijemciv za domoroce, ime i dalje nosi aerodrom kroz emocije, a strani kapitalisti slazu lovku u dzep (jer ce sve usluge posle 6 meseci poskupeti).

Srbi su kao narod naivni. Imaju kratko pamcenje. Barem solidan deo. Vest o kupovini bila, prosla. A ako se ime promeni u Vansi Airport Int'l d.o.o., svako ko procita, bice mu jasno da je to NIJE srpski aerodrom. I onda poslovicni poznati srpski inat. Unisti malo klupu, pokidaj palmu, ukradi toalet papir, zapusi solju, NE trosi pare na aerodromu, idu u dzep strancima... :zblesav:

_nobody_

Ovo citam sa racuna za parkiranje....to nisu samo aerodumske zgrade, pista ili hangari i sada zamisli, da taj Vinci hoce da kupi zemljiste i prosiri aerodrom, po zakonu vecini tupsona ne mora nista da plati jer i nemaju legalne dozvole za gradnju, nepoznati likovi su prodali zemljiste, a nepoznati kanali odbranili rusenje zapocetih kuca pare podeljene, a tupson nagradjan....izadje na ulicu da trazi pravdu....i jos ga "nepoznati kanal" podrzava medijski....

Back