Gotovo: Vansi uplatio 500 mil €, od ponoći uzimaju "Nikolu Teslu"

ScipioAfricanus

Stara legenda
Poruka
92.125
Gotovo: Vansi uplatio 500 mil €, od ponoći uzimaju "Nikolu Teslu"

Francuska kompanija Vansi erports uplatila je jednokratnu koncesionu naknadu od 501 miliona evra za aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu.

To je izjavio ministar finansija Siniša Mali.

Tako da će Vansi od ponoći zvanično preuzeti koncesiono upravljanje beogradskim aerodromom na 25 godina.

Mali je rekao, posle sednice Vlade Srbije, da će ukupno ulaganje Vansija u aerodrom biti 1,46 milijardi evra, a tu spadaju jednokratna naknada, minimalne godišnje koncesione naknade i kapitalna ulaganja.

Ugovor o koncesiji beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" na 25 godina potpisan je 22. marta sa francuskom kompanijom Vansi erports, u prisustvu premijerke Ane Brnabić.

Međunarodni tender je sproveden od 10. februara 2017. kroz fazu pretkvalifikacija, fazu neobavezujućih ponuda i fazu obavezujućih ponuda, a odluka je doneta 5. januara 2018. godine.

https://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2018&mm=12&dd=21&nav_id=1484988

Hocu da znam koliki je moj deo?! Necete me prevariti. Kad dodjem na postu hocu da podignem od akcija za letovanje

Molimo zaposlene na aJerodromu da prelistaju istoriju.
Bice im lakse da se osecaju kao Alzirci ili Tunizani.....
Takav gazda ima odnos prema vama.

Pazite, nisu tu samo pare u pitanju vec i manijakalna potreba da treses nad nekim.
Najvise vole da nekog ponizavaju u njegovoj ze lji.

Sto pre ovo prihvatie bice vam lakse a time i veci profit i time Bogata Srbija

- - - - - - - - - -

Voleo bih da vidim na sta ce potrositi tih pola milijarde evra...

Skole, obdanista, putevi, socijalna pomoc za ugrozene, zajebavam se naravno....

Ne bojim se za zaposlene, Treba da znate da je to bio jedan od najbolje placenih poslova u Srbiji uvek, Podelilil su i resenja za stalno klincima iz SNSa, Problem je bio sa lokalima koji su bili nesto uizdati a nesto i u vlasnistvu brace Buha,Peconija i Limuna, To su lokali sa velikom zaradom i znalo se ko je tamo to mogao da drzi, Kako god jos jedno mesto korupcije to prestaje da bude,

Odlicno, Imam plac i kucu na 2 km od aerodroma, ako mi neko ponudi 200 000evra ode ,Sa tri strane asfaltni put .plin,struja,voda,prikljucak za kanalizaciju ,nije jos u funkciji,15 ari plac,japanske jabuke ,cetinari,magnolije ,smokva,Poklon kineski bazen precnik 5 m.Supa i kotobanja gratis, U supi struja i voda, Moguca deoba placa,

Ako hoce da se prosire (Aerodrom Tesla), i da ti plate za plac, ti trazi 2,000,000 evra. Ne cicijasi, i ne pravi se posten. Kuj ih iebe, neka manje iedu ikru, manje iebu starletanke klinke, i nek si kupe ficojla, sta ce im mecka? :lol:

_nobody_

Ako hoce da se prosire (Aerodrom Tesla), i da ti plate za plac, ti trazi 2,000,000 evra. Ne cicijasi, i ne pravi se posten. Kuj ih iebe, neka manje iedu ikru, manje iebu starletanke klinke, i nek si kupe ficojla, sta ce im mecka? :lol:

_nobody_

Te njive oko samog aerodroma su pokupovali jos ranije ,znam za onog Vlahovica bivseg ministra da je kupovao, Ipak je ovo malo zemlje i pocinje selo Surcin,

Odlicno, Imam plac i kucu na 2 km od aerodroma, ako mi neko ponudi 200 000evra ode ,Sa tri strane asfaltni put .plin,struja,voda,prikljucak za kanalizaciju ,nije jos u funkciji,15 ari plac,japanske jabuke ,cetinari,magnolije ,smokva,Poklon kineski bazen precnik 5 m.Supa i kotobanja gratis, U supi struja i voda, Moguca deoba placa,

sta da radi neko sa tolikim posedom od 15 ari,da otvori cevabdzinicu ? Ljudi od Simanovaca do Ugrinovaca su prodavali hetare za te iznose koji spominjes,na ovom tvom jedva sleper moze da se okrene

Znači kenjate i dalje u rupu , u trećoj deceniji 21. stoljeća .:(:zstidljivko:

sta da radi neko sa tolikim posedom od 15 ari,da otvori cevabdzinicu ? Ljudi od Simanovaca do Ugrinovaca su prodavali hetare za te iznose koji spominjes,na ovom tvom jedva sleper moze da se okrene

Nije za slepere ,okolo su stambene kuce,Ne znam da li si skoro prolazio putem Ledine ,Surcin jel si video koliko se to izgradilo? Ai ako bi bila nepristojna ponuda prodao bih, Ne znam gde su tacno planirali nacionalni stadio?

Ne bojim se za zaposlene, Treba da znate da je to bio jedan od najbolje placenih poslova u Srbiji uvek, Podelilil su i resenja za stalno klincima iz SNSa, Problem je bio sa lokalima koji su bili nesto uizdati a nesto i u vlasnistvu brace Buha,Peconija i Limuna, To su lokali sa velikom zaradom i znalo se ko je tamo to mogao da drzi, Kako god jos jedno mesto korupcije to prestaje da bude,

Hahahahaha, a ti si dosao do placa i kuce posteno, kao i Autokomerc do svojih placeva...pa, bre, kako te nije sramota?

Licis mi na ove koji setaju narod ulicama beograda, sve stekli kradjom i prevarom, ali se to ne racuna, "takvo je bilo vreme",

a kada neko drugi kaze dosta je demagogije, trazili ste strane investitore, evo vam ih....

Znas li kolika je zastitna zona aerodruma? A ko je smeo da gradi u toj zoni? Samo muvatori i njihovi muvaci

Uopste nije vredno drzati takvog potrosaca kao sto je AB, sva kriminalna bagra srbije od ministara do secikesa sa vezom u tuzilastvu je zaposlila svoje rodjake koji niti sta znaju niti sta rade. Pet zaposlenih na jednog radnika, ko nije imao dva osnovne skole dobija radno mesto " Cobanin" i to niko ne primecuje, cak su i gajili nekeu stoku na tvom placu.

- - - - - - - - - -

Sramota je sto je taj olos uzeo teslino ime za ime nacionalnog aerodruma koji je planiran za unistenje,

vlasnik sada moze da promeni ime u recimo " Vinci " sto je i uradio.....

2 км. од аеродрома за 200К? z:shock:

јел може 300К? :zskace:

Ти си бре луд,тамо и траву да засадиш ,има да свене од буке авиона.
Него ти лепо чекај док миграциона криза не узме маха,па продај то Држави за 2 милиона z:lol:

Uopste nije vredno drzati takvog potrosaca kao sto je AB, sva kriminalna bagra srbije od ministara do secikesa sa vezom u tuzilastvu je zaposlila svoje rodjake koji niti sta znaju niti sta rade. Pet zaposlenih na jednog radnika, ko nije imao dva osnovne skole dobija radno mesto " Cobanin" i to niko ne primecuje, cak su i gajili nekeu stoku na tvom placu.

Glasali ste za njih, za spas Srbije, Chobane Bojarine. To zasta si glasao ima da popushish. Ja se sa tim idiotima NISAM NIKADA slagao, pa sam nasao svoje postene alternative, preko grane. A ti samo pizzdish i qaras druge ovde, polupijan i unisten zlobom zbog svoje nesposobnosti.

Because you all asked for it! Indeed, you have what you asked for! :zblesav:

_nobody_

Glasali ste za njih, za spas Srbije, Chobane Bojarine. To zasta si glasao ima da popushish. Ja se sa tim idiotima NISAM NIKADA slagao, pa sam nasao svoje postene alternative, preko grane. A ti samo pizzdish i qaras druge ovde, polupijan i unisten zlobom zbog svoje nesposobnosti.

Because you all asked for it! Indeed, you have what you asked for! :zblesav:

_nobody_

Mars bre u svoju stalu i ne mesaj se gde ti nije mesto, a povedi i drustvo sa sobom, lazne akademike, jeftine sudije,
nepismene lekare, kriminalne tuzioce i ostalu gamad.

Back