GOTOVO JE GOTOVO GRCI KUPILI B92! PUKLI SOROS I VERAN MATIC!

...
CESTITKE GRCIMA

PUKLA SOROS BRIGADA :super: :klap:

Cemu li se ti radujes? Valjda je tebi jasno, posto ja ne vidim razlog :think:

B92 navodi i da se bez obzira na promenu vlasničke strukture neće menjati uređivačka politika, koja je, kao i do sada, bila u nadležnosti zaposlenih u ovoj medijskoj kući.

Ne verujem da ces naci bilo kog iole znacajnog ovde, da place za Sorosevim kombinacijama.

Cemu li se ti radujes? Valjda je tebi jasno, posto ja ne vidim razlog :think:

B92 navodi i da se bez obzira na promenu vlasničke strukture neće menjati uređivačka politika, koja je, kao i do sada, bila u nadležnosti zaposlenih u ovoj medijskoj kući.

Ne verujem da ces naci bilo kog iole znacajnog ovde, da place za Sorosevim kombinacijama.

pa da to se u kapitalizmu redovno desava da neko ko ima 5-15% akcija vodi politiku firme i komanduje onom ko ima 85% :hahaha:

kakvi LUZERIII

pa da to se u kapitalizmu redovno desava da neko ko ima 5-15% akcija vodi politiku firme i komanduje onom ko ima 85% :hahaha:

kakvi LUZERIII

Valjda si cuo da se kompanije ponekad preuzimaju zbog profita ali i zbog prestiza ili neke vec sasvim druge kombinacije... Kompanija se ostavlja na miru da radi ono sto je do sada radila.

p.s. imas bar jedan primer kod nas... republika poseduje samo 30% NIS-a i opet ima pravo veta... sve moze da se sredi ugovorom

ne znam za to o dacicu, al ovo o nemackoj politici mi je jasno odavno.

http://sr.wikipedia.org/sr-el/Социјалистичка_партија_Србије
SPS je 2008. godine neposredno nakon parlamentarnih izbora, uz pomoć zalaganja Demokratske stranke, primljen u Socijalističku internacionalu, koju čine savremene socijalističke partije.

Pazljivo pratiti ko kome sta namesta i sprema. Kad je SPS bio primljen u internacionalu, bilo je ocigledno kakva vlada ce ovde da se napravi.

Dosao je tiho i usao u legendu :lol:

p.s. javiti opoziciji da promeni naocare... 'maneken' iz 2004. je postao diktator u 2010.... nesto tu ne stima, zar ne? :per:

U svakom slucaju, B92 je velika televizija, strancima strateski vazna da bi se tek tako pretvorila u neku pronacionalnu i sl.

Dakle, dzaba (Tihijeva) radost. :mrgreen:

Poslednja izmena od moderatora:

Сорос је тата, он има 14 милијарди $

:hahaha:

George Soros was born George Schwartz in Hungary in 1930. Both of his parents were Jews, though non-religious. In his early childhood, Schwartz's parents changed their last name to “Soros” to disguise their Jewish background and embrace their Hungarian roots.
Prvo Svarci promenio prezime jer se usro od Svaba a zatim brze bolje smugno u Englesku kad su dosli i Rusi na red, jer naravno on je tim gestom zeleo da 'embrace his Hungarian roots'.
Ko zadnja peezda se dao u zbeg.
Ostavio svoje sunarodnike na cedilu da ih zli crvenoarmejci siluju,ubijaju,muce :evil::sad2:,ali on svoj narod toliko voli ,pa kako je to moguce ?
Znaci nista novo.Sad pobegulja samo sledi proverenu taktiku.Slinavce iz Srbistana odebo po kratkom postupku.:hahaha:
Majstor.14mlrd je malo,kako tovari i lozi slepce, treba da ima bar 5 puta vise.:worth:
:rotf:

Back