adelaidea
Veoma poznat
- Poruka
- 13.580
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Scenario moguć u Srbiji preko Studentske liste koja po poslednjim istraživanima ima blizu 50% podrške, otprilike ovako
Studentska lista: 44%
SNS: 38%
Nema to od toga ništa đenerale. SNS će na narednim izborima vrv. dobiti 40-45% i formiraće vladu zajedno sa socijalistima, manjinama i ostalima sa kojima su u post izbornim koalicijama od 2012. na ovamo.Scenario moguć u Srbiji preko Studentske liste koja po poslednjim istraživanima ima blizu 50% podrške, otprilike ovako
Studentska lista: 44%
SNS: 38%
Pao Orban, ust'o nije,Autokrata Viktor Orban, antiustavni vladar Madjarske, FSB placenik, i izdajnik Evrope, danas gubi izbore.
https://n1info.rs/svet/preliminarni-rezultati-izbora-u-madjarskoj/
Ko ce plakati za njim, i ko podrzava taj antiustavni sistem vladavine, gde se preti ljudima i placaju glasovi?
Ja mislio da si ti Hrvat i da si u EU?
Je li ovo Ceca?
Sad će Madjari na MAXI parizer umesto mi po dimljeni kačkavalj kod njihAutokrata Viktor Orban, antiustavni vladar Madjarske, FSB placenik, i izdajnik Evrope, danas gubi izbore.
https://n1info.rs/svet/preliminarni-rezultati-izbora-u-madjarskoj/
Ko ce plakati za njim, i ko podrzava taj antiustavni sistem vladavine, gde se preti ljudima i placaju glasovi?
Mali , iz te Tise , će sad morati u Maskvu po naftu umesto u Brushel .Sad će Madjari na MAXI parizer umesto mi po dimljeni kačkavalj kod njih
Jel neko nekoga bije?
Nema to od toga ništa đenerale. SNS će na narednim izborima vrv. dobiti 40-45% i formiraće vladu zajedno sa socijalistima, manjinama i ostalima sa kojima su u post izbornim koalicijama od 2012. na ovamo.
Orbi.Je li ovo Ceca?
Samo za perperiuse i ostale ...
Pametni ljudi sagledavaju kompletnu situaciju i kažu opet gubite.
Niko normalan ne glasa za anonimuse i plenume.
Kažu da ste uništili fakultete; najbolji studenti odlaze u Ljubljanu
da uče a ne da blokiraju ulice.
1:45:20
Ovo je nažalost tačno, ali će Orbanov poraz ipak malo otežati i Vučićevu situaciju.
......Meni ovo deluje kao da se neki odvojeni SNS kadar kod nas kandiduje protiv Vučića i pobedi.
Neki na primer bivši Radikal ....![]()