Blues Brothers
Elita
- Poruka
- 16.614
Jel se pocelo sa uplatom aranzmana za leto...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Jel se pocelo sa uplatom aranzmana za leto...
Svi cemo na srpsko more u Drac Skadar Ulcinj....
Ja sam mislio da si ti ozbiljniji sa 40 godina.
Ali ovo nije pdf istorija.Skadar je od svih gradova najduze bio srpska prestonica. 600 godina.
1912. godine su Srbi oslobodili Skadar stari srpski grad. 15.000 zivota su polozili da ga oslobode.
Nakon srpskog oslobadjanja Skadra, velike zapadne sile su zapretile Srbiji ratom pre svega Velika Britanija, Italija, Francuska, Austro-Ugarska ako Srbi ne napuste svoju zemlju i ne predaju je na poklon velikoj Albaniji.
Trebao bi da poznajes malo bolju nasu srpsku istoriju.
Ovo su bile granice Srbije 1913. godine
![]()
Borba zapada 1000 godina je da unisti Srbe i spreci Srbima izlazak na more.
Ali ovo nije pdf istorija.
Ne razumem sta ti tacno hoces da kazes?
Ti hoces da povuces paralelu sa izborima i promenom predsednika u CG sa tim da ce to da omoguci povratak Skadra u sastav Republike Srbije???
Gde je tu bilo kakva logika???
Pa ne mozete vratiti ni Pristinu koja je na papiru u Srbiji a ne nekakav Skadar,
Nemam nikakve iluzije da ce Milatovic da napravi od Crne Gore Srpsku Spartu preko noci. On je americki covek.
Al u svakom slucaju , za razliku od sataniste Mila decko je obrazovan, kulturan, nije lopov , pripadnik SPC. U svakom slucaju je manje zlo, nece pljackati crkve, otimati manastire i progoniti Srbe kao sto je to on cinio.
DF koji je glavna srpska stranka tamo ce imati ucesce u vlasti dok je u vreme DPS-a bio totalno na margini, progonjen kao antidrzavni element.
Tako da je on po nase Srbe koji tamo zive 100 puta bolje resenje od Mila i DPS-a.
Ko ce u vlast a ko ne o tome i nije odlucivao Milo vec zapad i zapadne ambasade
Ne vjerujem da ce DF u vlast osim ako ne prelomi i prihvate da budu zapadne marionete kao radikali u Srbiji
sarkazam je ocekivanJel se pocelo sa uplatom aranzmana za leto...
poucen padom krivokapica, koji je insistirao na vladi strucnjaka.Milatovic je rekao da ce praviti vladu sa DF "zbog stabilnosti"
ovo moze svako da napravi, zaokruzi mila potom slika i proturi...
poucen padom krivokapica, koji je insistirao na vladi strucnjaka.
medjutim, nece se milov veciti opozicionar manidc zadovoljiti nebitnim ministarstvima jer ce i tada vrsiti opstrukciju i stalnu tenziju pretnjom pada vlade...
neophodno je da se i milov opozicionar pomete sa politicke scene i njegov uticaj svede jos minimalnije.
covek koji 20 godina rusi mila i ne uspe u tome, ili to nikada nije ni zeleo ili nije sposoban i nema poverenje naroda!
prosto
i vucic je srbinBitno je krajnje zbog stabilnosti i unistenja DPSovog rezima lopovskog i mafijaskog da Srbi participiraju u vlasti tj DF.
Crnoj Gori treba makar 10 godina stabilnosti da se popravi makar malo ono sto je DPS unistio.
Treba staviti opste interese iznad licnih i stranackih.
idi ti u albaniju ako ti miloSvi cemo na srpsko more u Drac Skadar Ulcinj....
Open Balkan
![]()
idi ti u albaniju ako ti milo
druge ne trpaj u taj open cmar
meni soros da javi?Kad smo u cmaru bolje da nas je vise.
I vi cete tamo , Soros tako naredjuje. Samo treba da vam jave.
meni soros da javi?
sta avetas koji kur.ac krasni
ne mislim sokole.Nece tebi ti si nebitan lik kao i ja. Al vec je javio kom treba - tj Dritanu i Milatovicu.
![]()
![]()
![]()
Ti mislis da se iko pod ropstvom NATO pakta ista pita? Ni mi (Srbija) se nista ne pitamo, a kamoli Crna Gora....
зајебаће мандића гарантda se ponovi gradivo:
*sa wiki
Као стипендиста америчке владе провео је једну студијску годину на Универзитету савезне државе Илиноис (Illinois State University), као стипендиста аустријске владе један семестар на Универзитету за економију и бизнис у Бечу (WU Wien), а као стипендиста Европске комисије једну студијску годину на Универзитету у Риму (La Sapienza). Магистарске студије у области економије завршио је на Универзитету Оксфорд и био је стипендиста британске владе (Chevening).
kamo sreceзајебаће мандића гарант