Pacho Herrera
Elita
- Poruka
- 16.495
Бахати прелетачевић
Predajte se pa da vam sudimo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Бахати прелетачевић
Čim on večeras poziva na dijalog i govori kako će policija čuvati sve blokade pa i da njega zovu da se igra šah to znači da nije on uopšte neki Asad, Gadafi, Lukašenko nego ide na to da sada protesti traju u nedogled bez nasilja. Nada se da će se na leto ugasiti jer tada svi masovno idu na letovanja.opipavaju narodu puls, a to znaci samo jedno - spremaju se za mnogo gadnije stvari od pokazivanja srednjeg prsta, ja mislim da vrhuska vec zna da se ide u gradjanski rat, od stranih sila ni jedna nije protiv vucica, i to je jako jako zeznuta sitiacija koja njemu daje vetar u ledja, a kada zrtve padnu, posle to niko ne moze da upravlja, sta ce da se desi
srbija je na ivici velikog krvoprolica, ja mislim da vi svi niste ni svesni, vucevic je mozda i nehotice bio prorok, ni 1555 zrtava nas ne rusi
secate se aljekovog 100 za jednoga? e pa okruzenje ce samo recxi, e pa doslo vreme i srbija da plati danak u krvi., nece vas niko pozaliti osim nas iz dijaspore, ja .... nemojte nas samo da krivite jer smo bili opozicija
pa izbrojao je i on 100 hiljada ako ne 200, yplasio se, daleko je leto, a studenti sigurno idu dalje nece da kampauju sad na autokomandi do letaČim on večeras poziva na dijalog i govori kako će policija čuvati sve blokade pa i da njega zovu da se igra šah to znači da nije on uopšte neki Asad, Gadafi, Lukašenko nego ide na to da sada protesti traju u nedogled bez nasilja. Nada se da će se na leto ugasiti jer tada svi masovno idu na letovanja.
U restoran se ide na ručak, skandira se na stadionu.https://www.021.rs/story/Info/Srbij...novinarki-i-pokazao-srednji-prst-gostima.html
Gosti jednog beogradskog restorana, skandirali su "Studenti" dok je tu sedeo ministar finanasija Siniša Mali, a tome je svedocila novinaraka Danica Ilić.
"Dok je izlazio, razni stolovi su krenuli da uzvikuju 'Živeli studenti'. Nije to bio jedan gost, krenulo je sa jednog stola, priključili su se drugi, priključili su se i radnici restorana, ugostitelji i konobari”, rekla je novinarka Danica Ilić za N1.
Ona je navela da su ministra Sinišu Malog gosti ispratili skandiranjem "Živeli studenti".
"Ja sam videla šta se događa, procenila sam da je u pitanju javni interes. Zgrabila sam telefon, krenula sam za ministrom. Predstavila sam se i rekla da sam novinarka, zamolila sam ga za komentar. Mislim da sam najviše iznenađenja silinom kojom mi je ministar oteo telefon, zgrabio telefon", dodala je Ilić, preneo je N1.
![]()
Ona je objasnila da je onda ministar krenuo da izlazi iz restorana, nakon čega je i sama krenula za njim.
"Držao je (moj) telefon u levoj ruci, ja sam hodala sa njegove desne strane. Rekla sam mu da sam novinarka, da imam pravo da ga pitam, da je u pitanju javni interes", kazala je novinarka Ilić.
"Rekla sam mu da na javnu mestu, po etičkom kodeksu, može svako da me snimi i rekla da sam ga pitala za komentar jer je on na javnoj funkciji, na šta je on odgovorio da je on tu privatno", dodala je ona.
Potom je novinarka rekla da je ministru odgovorila "da je on na javnoj funkciji 24 sata svaki dan, jer je ministar".
Ministar Mali je, kako je kazala Ilić, nakon toga spustio njen telefon u žardinjeru.
"Možda smo hodali tako 50 metara, razgovarali smo o toj javnoj funkciji, vratio je telefon. Onda sam se ja vratila u restoran i krenula sam da razgovaram sa gostima", kaže Danica Ilić.
Navela je da su joj gosti rekli da im je ministrar, izlazeći iz restorana, na povike "Živeli studenti" - pokazao srednji prst.
"Uzela sam izjave i dugo razmišljala o tome kako je ministar došao na ručak u centru Beograda i kako je veličanstveno bilo ispraćanje sa 'Živeli studenti'", rekla je ona.
"Iznenadio me je srednji prst. I da nije na javnoj funkciji - to je jedno prostačko ponašanje, pokazivanje srednjeg prsta gostima restorana", dodala je Ilić.
![]()
Ona je istakla i da kod nosilaca državnih funkcija "ne postoji svest šta su profesionalni i objektivni mediji, da ne postoji razumevanje da i novinari obavljaju funkciju u javnom interesu".