Gospodin Vučić podiže polako Srbiju u visine

Šta nam je trenutno najpotrebnije?

• novo bonbardovanje

glasova: 2 13,3%
  • meteor

glasova: 7 46,7%
  • ništa otoga,super nam je ovako oči gledno,super ide,u veoma dobrom i lepom smeru..

glasova: 6 40,0%

• Ukupno glasova
    15
Данас имамо Милицу Ђурђевић Стаменковски, Дичну Србкињу, која промовише традиционалну породицу и рађање деце! И она је једна од ретких у влади у које Председник Вучић има апсолутно поверење!
Mica najviše promoviše laganje o svom obrazovanju :p

Данас имамо Милицу Ђурђевић Стаменковски, Дичну Србкињу, која промовише традиционалну породицу и рађање деце! И она је једна од ретких у влади у које Председник Вучић има апсолутно поверење!
njoj bese kum vucicev sin?

Kad je Tadic bio predsednik bili su uzbori i popis i bilo je zabranjeno da se izjasnis kao jugosloven....Eto koliko je bio Srbin...
Daleko da je bilo krivicno delo...
Тадић је прогонио Србе и Србство је било законом забрањено! Данас је Србство државна идеологија Србије!

1732385157472.jpeg

Анђелија, ово ти није пдф љис, већ политика. Отвори на љис тему ,,најсекси политичари", па тамо пиши о томе.
Овде причамо о важнијим темама, мада је Господин Вучић лепши човек од Тадића.
izvini,samo ne mogu da se odlucim izmedju novog bonbardovanja i meteora .

Тадић је прогонио Србе и Србство је било законом забрањено! Данас је Србство државна идеологија Србије!
Ti pricas napamet, a ja znam zvanicno na radio BG da je objavio usred popisa da je zabranjeno da se iko izjasnjava kao jugosloven ili bilo sta to nije legalna manjina ili srbin...

''Svaki ćemo ga put glasat kad goj bidne poslo''- Imanuel Kant
Drago mi je što je gospođa citirala Kanta i hvala tebi što si napisao da je to njegova misao za one koji to nisu znali. "Svaki ćemo ga put glasat kad goj bidne poslo". Ova izjava, gledana kroz filozofsku prizmu, ukazuje na instrumentalni i pragmatični pristup politici. Glasanje se ne vidi kao izraz dubokog uverenja ili moralne obveze, već kao sredstvo za postizanje određenih ciljeva. Ovaj stav je u skladu sa utilitarističkom i pragmatičnom perspektivom, gde se naglašava važnost koristi i praktičnih rezultata.
ova izjava takođe sadrži elemente relativizma, jer važnost glasanja se ne smatra konstantnom, već zavisi o konkretnoj situaciji.
Gospođo, nek Vas Kant prati gde god da krenete :heart:

Ti pricas napamet, a ja znam zvanicno na radio BG da je objavio usred popisa da je zabranjeno da se iko izjasnjava kao jugosloven ili bilo sta to nije legalna manjina ili srbin...
Не причам напамет, знам да је Србство било прогоњено и време Тадића. Сада доживљава свој процват!

poslušajte kako je đinđić održao predavanje hrvatu šešelju koji hoće da deli diplome kao konfete svojim smradikalskim kadrovima a inače hrvat šešelj je doktorirao na marksizmu...smešno da smešnije ne može biti u kakvoj državi živimo hrvat šešelj se i dalje ne skida sa televizija a đinđić trune pod zemljom
Bezobrazan si. Nemoj tako o gospodinu Šešelju. Slazes li se @Jugoslav Čvarak :think:

Poslednja izmena:
poslušajte kako je đinđić održao predavanje hrvatu šešelju koji hoće da deli diplome kao konfete svojim smradikalskim kadrovima a inače hrvat šešelj je doktorirao na marksizmu...smešno da smešnije ne može biti u kakvoj državi živimo hrvat šešelj se i dalje ne skida sa televizija a đinđić trune pod zemljom
jeste,posle jednog njihovog takvog okrsaja su otisli na rucak u skupstinsku kafanu..

Back