nipikopolapafu
Zainteresovan član
- Poruka
- 102
nipikopolapa
hehethe lord of the rings battle for middle east
gresis, bilo je anastezije, ali ima fora da se izbegnehehejel to ono kad je prva misija u avganistanu, druga u iraku gdje frodo i kompanija treba da osunite teroriste bez anestezije?
....I meni se to desavalo kad sam igrao ovu igru u igraonici. Kod kuce je sve bilo ok. Ne zanm rjesenje za tvoj problem jbga
ja kad sam probao battle for middle east svi izginuli...i pojavi se osama i kaze game over...al posle sam nasao onu verziju battle for middle earth i ona mi je radila sasvim ok...pozzpre jedno odredjeno vreme instalirao sam igricu
the lord of the rings battle for middle east
krenem da igram kapanju ili singe i za jedno otprilike 5 min svi pocrkaju i pise da sam izgubio u pocetku sam mislio da je to zato sto nisam ispunjava0 neke zadatke ili nisam isao gde treba. zatim sam tu istu igricu intalirao kod brata i radila je sasvim noramalno
u cemu je problem???
sve druge igrice rade sasvim normalno
svi graficki elementi su zadololjavajuci
pregledao sam sve po google-u i nisam nasao nista o ovoj temi
Igra uopshte nije loshaIgrao sam igricu Battle for the Middle Earth,i vece sranje u zivotu nisam igrao!!!!!!!!!!!
Igrao sam,barem mislim 1 deo,mislio sam da je to strategija ali izgleda da nije!!!!!!!!!!!Igra uopshte nije losha
koji si deo igrao?
Oba su dobra
ne nego sam dovukao zemlju u sobu da bih poboljsao atmosferu... evo sedim na panju a sto mi je na klupici i ceskam krmacu ovde jednu...wtf šta ti i drug se igrali gospodara napolju?![]()