Gospod Isus dolazi 24. maja 2026.! Budimo spremni!

Ni pravi pravoslavci to nisu radili niti rade. Nil Sinajski, Serafim Sarovski i drugi pravoslavni podvižnici koji su govorili u detalje o Apokalipsi, carstvu Antihrista i drugom Hristovom dolasku navodili godine i datume kad će se to desiti.
Pravoslavci su to oduvek radili i rade.

Crkva je par puta kroz istoriju to radila a i stalno.
Danas na youtube, facebok, stalno neki monasi, popovi to najavljuju.

A i ovaj je pravoslavac.

Ob je pravoslavni razoblicitelj sektasa?

CarstvoBožije:
Pa ostavio sam u prvom postu link sa detaljnim objašnjenjem koja je istinska Crkva Hristova danas. Već to ti govori da sam Hrišćanin a kad pročitaš linkove iz prvog posta onda ćeš shvatiti da sam istinski pravoslavni Hrišćanin, tj. pravoslavac,... pripadam jednoj, svetoj, sabornoj ... i apostolskoj Crkvi, a i u prethodnoj poruci jasno napisah da sam ovde i drugde razobličivao adventiste, jehovine svedoke i druge sektaše.
K

Pravoslavci su to oduvek radili i rade.

Crkva he par puta kroz istoriju to radila.
Danas na youtube, facebok, stalno beki monasi, popivi to najavljuju.

A i ovaj je pravoslavac.

Ob je pravoslavni razoblicitelj sektasa?

CarstvoBožije:
Pa ostavio sam u prvom postu link sa detaljnim objašnjenjem koja je istinska Crkva Hristova danas. Već to ti govori da sam Hrišćanin a kad pročitaš linkove iz prvog posta onda ćeš shvatiti da sam istinski pravoslavni Hrišćanin, tj. pravoslavac,... pripadam jednoj, svetoj, sabornoj ... i apostolskoj Crkvi, a i u prethodnoj poruci jasno napisah da sam ovde i drugde razobličivao adventiste, jehovine svedoke i druge sektaše.
K
Da mu vjerujemo na časnu pionirsku da je iskreni pravoslavac!? 🤣 Mogu i ja reći da sam Japanac ili sa Sirijusa...

Ni pravi pravoslavci to nisu radili niti rade. Nil Sinajski, Serafim Sarovski i drugi pravoslavni podvižnici koji su govorili u detalje o Apokalipsi, carstvu Antihrista i drugom Hristovom dolasku nisu navodili godine i datume kad će se to dešavati.
Slabo ti poznahes svoju veru.
Nikako.
Samo kroz predrasude

Nema niko da vise prorice nesto od pravoslvanih:

Ovo je samo kap u moru:

http://www.scribd.com/doc/388047/Otac-Serafim-Rouz-Rusija-i-kraj-sveta

http://www.pouke.org/forum/topic/14283-pravoslavna-prorocanstva/

Ovde imamo proricanje antihrista sto nije direktno proricanje isusovog dolaska ali zna se da odma posle antihrista sledi Hristov dolazak.

Tako da ta prorocastva koja su zakcinjala i pravoslavne su cesto bila indirektna:

992. godine, desilo se da je Veliki petak pao na Blagovijesti. Za mnoge Hriscane Evrope, ovo je bio siguran znak da ce se te godine pojaviti Antihrist. Mnogi su pali u ocajanje zbog toga. Kada je ova godina prosla, a nista od toga nije se desilo, predvidjanja su pomjerena do 1. januara 1000. godine. Tako iz generacije u generaciju, ljudi ograniceni vremenom, ocekivali su velike promjene.

http://204.202.14.35/articles/42/ibivece.html

sace vam vaš deda kaže šta bi vam vaš isketa rekao da dodje na zemlju pa da bidnete spremni za taj čin silaska.
Reko bi vam da se probudite, ne da ustanete ujutru iz kreveta već da postanete svesni ko ste i šta ste, reko bi vam da ste svi vi bog i deo jedne celine koja nema početak ni kraj, reko bi vam da su religije institucije za uzimanje para i da ne vrede k. Reko bi vam da nema boga na nebu u vidu čiče sa štapom i da prestanete da ga zamišljate već da ga osetite u sebi. bogomir nema ni pol, ni ime, postoji svuda i on je sve (kažem on da bi vaši mozgići svatili). na kraju bi jeshua odletia u nebo ili bi ispario. Jeste spremni vi za tu istinu a? sve u šta ste verovali će vi padne u vodu.

Pa vidi sta pise.
Ono sto veruju pravoslavci.
On je radikalni pravoslavac i progonitelj sektasa.
Trenutno samo na internetu dok ne dobije bolju priliku kad crkva ponovo dobije vlast
Troluješ i truješ li ga truješ... Radite u tandemu sa ciljem da ogadite pravoslavlje među forumašima i ljudima koji čitavu temu. @CarstvoBožije prorokuje/pogađa/najavljuje da će Isus doći za oko 2 i po mjeseca i pritom se predstavlja kao pravoslavac, a ti 'potvrđuješ' da je on pravoslavac i uz to lažno tvrdiš da je to najavljivanje tačnog datuma Isusovog drugog dolaska tipično za pravoslavce. Kad Isus ne dođe 24.05 ove godine onda bi trebalo ispasti da je to bilo lupetanje nekog 'pravoslavca' i da to ogadi pravoslavlje pratiocima ove teme. To su tipične polu prikrivene metode kojima vi protestantski sektaši pokušavate podrivanje pravoslavlja među srpskim narodom. Provaljeni ste obojica!

@Demagogic

Poslednja izmena:
Od maja 2025. pišemo ovde i drugde o tome da će Gospod doći 24. maja 2026. da vaskrsne i preobrazi svoju Crkvu - Nevestu i vaznese je na Nebo 31. maja 2026., a odavno pišemo da je početak hiljadugodišnjeg carstva Hristovog 28. februara 2030. Zanimljivo da su dva retka planetarnja poravnanja bila 28.2.2025. i 28.2.2026. i da je upravo 28.2.2026. počeo rat u Iranu koji je inicijalna kapisla raspleta događaja odnosno dolaska samog kraja poslednjih vremena i možda se može nazvati otvaranjem drugog pečata u punoći. Rat na Nebu pomenut u Otkrivenju 12 trajaće 7 dana od 24. do 31.5.2026. kada će satana i svi pali anđeli doći na zemlju a Crkva uteći u pustinju kroz vaznesenje u Prvo nebo, tj raj na severu (otuda borba za Grenland, ne samo zbog minerala i sl.). gde će biti čuvana 1260 dana. Kada dodamo 30 i 45 dana zbog 1290 i 1335 dana pomenutih u Danilo 12:11,12 dobija se 28.2.2030. kao početak hilj. carstva koji blažen ko dočeka (od onih koji ostanu u Velikoj Nevolji) kako kaže Danilo 12:12. Armagedon je od 13. do 26/27.2.2030.
Dokazi su na engleskom na 150 strana ovde: https://drive.google.com/file/d/1yC1eRsQWNNwUR7soS4eqVAn-i6JZERrS/view?pli=1
i na srpskom 67 strana: https://drive.google.com/file/d/1tfonikHo-ZqitKvc3UAPsFZ7kJA9IJ2D/view?pli=1
Pošto Isus dolazi po svoju Crkvu bitno je da znamo koja je istinska pravoslavna Crkva Hristova danas: https://drive.google.com/file/d/1hp1h9ZXSqPsADeGLwC-Xr1G3udxcSmiA/view
Znam da će mnogi biti šokirani kad to pročitaju, mi smo definitivno došli do zaključka da je to prava Crkva 8. februara ove godine. To je Crkva kojoj su pripadali i sveti Vasilije Veliki, Grigorije Bogoslov, Jovan Zlatousti, Grigorije Niski i drugi sveti, a kojoj se izgleda pred kraj prisajedinio i sveti Vasilije Ostroški o čemu takođe tu pisasmo. "Poznajte istinu i istina će vas osloboditi", reče Gospod.

Slava Bogu za sve!
Maran ata!
Maran ata (ili Maranatha) je aramejski izraz koji su koristili rani hrišćani, a pojavljuje se u Bibliji (1. Kor. 16:22).
Najčešće se tumači kao molitva "Gospodine, dođi!" ili iščekivanje "Gospodin dolazi" (naš Gospodin je došao).
Ovaj izraz simbolizuje nadu u skori povratak Isusa Hrista

Troluješ i truješ li ga truješ... Radite u tandemu sa ciljem da ogadite pravoslavlje među forumašima i ljudima koji čitavu temu. @CarstvoBožije prorokuje/pogađa/najavljuje da će Isus doći za oko 2 i po mjeseca i pritom se predstavlja kao pravoslavac, a ti 'potvrđuješ' da je on pravoslavac i uz to lažno tvrdiš da je to najavljivanje tačnog datuma Isusovog drugog dolaska tipično za pravoslavce. Kad Isus ne dođe 24.05 ove godine onda bi trebalo ispasti da je to bilo lupetanje nekog 'pravoslavca' i da to ogadi pravoslavlje pratiocima ove teme. To su tipične polu prikrivene metode kojima vi protestantski sektaši pokušavate podrivanje pravoslavlja među srpskim narodom. Provaljeni ste obojica!

@Demagogic
Ne predstavlja se, ono sto pise kako veruje po forumima jeste pravoslavlje.
Ali to nije bitno, vec ste pokusali da lazno oblatite druge, samo zato je bitno
Da niste, ne bi bilo bitno.

Isus sigurno nece doci kako he napisao.
Laznjak.

За оне од нас који не знају, Он је то рекао у Матеј 24:36 да би нас охрабрио да бдимо и да тражимо да сазнамо. А Откр. 3:3 јасно каже: „Опомени себе, дакле, као што си примио и као што си чуо, и држи чврсто и покај се. Ако не будеш пазио, доћи ћу на тебе као лопов, и нећеш знати у који час ћу доћи на тебе.“ Дакле, написано је да ако не бдимо, нећемо знати час Његовог доласка, што значи да ћемо знати ако бдимо. Ноје је знао када ће доћи потоп, а Исус каже да као што је било у време Нојево, тако ће бити и у дане Његовог другог доласка. Као што је Ноје знао, тако ћемо и ми знати. Апостол Павле каже у Посланици Солуњанима да ће Исус доћи као лопов у ноћи на безбожнике, али да ми нисмо синови ноћи да ће нас тај дан изненада затекне, него синови светлости. Матеј 24:42 каже: „Зато будите спремни, јер не знате у који дан ће Господ доћи к вама.“ Да, на основу свега што је о томе поменуто у Светом писму, Христос као да каже: „пошто не знате, бдите, испитујте Писма да бисте сазнали када ћу доћи и тако будите спремни“. Дакле, неко време не знамо, али на крају сазнајемо, то је значење Христових речи. Постоји још много аргумената у прилог овоме (Откр. 3:10, Лука 21:36, итд.), али ово је довољно. Зато је и оставио хронолошке и нумеролошке одреднице у Писму (празници, суботње и јубиларне године, рођење и смрт владара, пророка, свештеника и сл., 1260, 1290, 1335 дана и др.).

Ni pravi pravoslavci to nisu radili niti rade. Nil Sinajski, Serafim Sarovski i drugi pravoslavni podvižnici koji su govorili u detalje o Apokalipsi, carstvu Antihrista i drugom Hristovom dolasku nisu navodili godine i datume kad će se to dešavati.
Raniji pravoslavci nisu mogli da govore o datumima jer još nije bilo vreme za to, njima to nije dato, ali našoj poslednjoj generaciji (u kojoj će se znanje umnožiti veoma kako proriče prorok Danilo) koja će dočekati Hristov dolazak je dato, nama je bitno da to znamo, njima nije bilo bitno. Bog kaže Danilu da zapečati do poslednjeg vremena. Sad kad je poslednje vreme došlo sve se raspečaćuje pa tako i znanje o datumu dolaska Hristovog.
I nisam u dogovoru sa Glasnikom kako kažeš u drugom postu, naprotiv, ja sam ga ovde više puta razobličavao za jeres tnetopsihizma, duhoboračku i nestorijansku jeres. Pravi pravoslavci očekuju Gospodnji dolazak i ispituju dan kada će doći, a lažni ne ispituju, njih i ne interesuje kad će doći Ženik, jer On im i nije Ženik jer su samo nominalno hrišćani.

@Demagogic

Kod protestanata sve može. Posvađaju se dvojica i ovaj drugi za par dana osnuje sopstvenu crkvu, i tako lančano. Oni misle da to ide tako u hrišćanstvu, da svako može po svom ćefu osnivati crkve bez ikakvog kontinuiteta do apostolskih dana. 🤣

Izgleda za Uskrs

The Date & Time Until The Return Of Jesus Christ According To Bledsoe
Screenshot 2026-03-03 at 15.11.04.png

Back