Gospod Isus dolazi 24. maja 2026.! Budimo spremni!

Hristos ce doci drugi put da sudi svima, a dok ne budu velike nevolje nece biti nista od toga.
Postoji drugi dolazak Hristov, dolazak u noći, iznenada za sinove noći (ali ne za sinove dana, kako kaže ap. Pavle) i to je 24.5.2026., pre Velike Nevolje koja počinje 31.5./1.6.2026. A treći dolazak Hristov je nakon Velike Nevolje, radi armagedonske bitke koja počinje 13.2.2030. i završava 26/27.2.2030. Hiljadugodišnje Carstvo počinje 28.2.2030.

Koliko si spreman da stojis iza svojih tvrdnji?
Potpuno tj. 100% stojim iza svojih tvrdnji, tj. ja i moj brat u Hristu koji je većinom ovoga napisao, a ja nešto neznatno. Mi smo se usavršili u ispitivanju i došli do definitivnog zaključka. Pročitaj tih 150 stranica dokaza što ostavih u prvom postu pa ćeš i ti biti uveren u to.

Postoji drugi dolazak Hristov, dolazak u noći, iznenada za sinove noći (ali ne za sinove dana, kako kaže ap. Pavle) i to je 24.5.2026., pre Velike Nevolje koja počinje 31.5./1.6.2026. A treći dolazak Hristov je nakon Velike Nevolje, radi armagedonske bitke koja počinje 13.2.2030. i završava 26/27.2.2030. Hiljadugodišnje Carstvo počinje 28.2.2030.
care, nisi odgovorio po kom kalendaru?
jel zna Isus da hriscani imaju 2 kalendara? po kom se ravna Isus?
jel on pravoslavac ili katolik? :think:

Potpuno tj. 100% stojim iza svojih tvrdnji, tj. ja i moj brat u Hristu koji je većinom ovoga napisao, a ja nešto neznatno. Mi smo se usavršili u ispitivanju i došli do definitivnog zaključka. Pročitaj tih 150 stranica dokaza što ostavih u prvom postu pa ćeš i ti biti uveren u to.
Ajde ako 24.05 ove godine ne dođe Isus dođeš mi 200 evra, može li? :)

care, nisi odgovorio po kom kalendaru?
jel zna Isus da hriscani imaju 2 kalendara? po kom se ravna Isus?
jel on pravoslavac ili katolik? :think:
Upravo sam video tvoju prethodnu poruku a onda i ovu. Ne mogu stići ni sve odmah videti a kamoli odgovoriti. Ima i drugih poruka i pitanja, ne samo tvoje. Da si pročitao link koji ostavih u prvom postu ne bi me ni pitao to pošto jasno piše da dolazi 24.5.2026. tj. na Pedesetnice po grigorijanskom kalendaru (a koje su ove godine i Pedesetnice po biblijskom solarnom kalendaru što je slučaj bio i 2015. a biće i 2037.) da vaskrsne i preobrazi pravednike a 31.5.2026. tj. na Pedesetnice po julijanskom kalendaru (ali i praznik krunisanja Bogorodice za Kraljicu Neba po grigorijanskom kalendaru (zato će baš tad Nevesta biti krunisana)) ih vaznosi u pustinju tj. na Nebo. U prvom postu ostavih i link gde je detaljno opisano koja je to istinska Crkva Hristova.

Screenshot_20260303-123541.jpg

Screenshot_20260303-123548.jpg

@Toxique @CarstvoBožije @tab503 @DarkMoon

Od maja 2025. pišemo ovde i drugde o tome da će Gospod doći 24. maja 2026. da vaskrsne i preobrazi svoju Crkvu - Nevestu i vaznese je na Nebo 31. maja 2026., a odavno pišemo da je početak hiljadugodišnjeg carstva Hristovog 28. februara 2030. Zanimljivo da su dva retka planetarnja poravnanja bila 28.2.2025. i 28.2.2026. i da je upravo 28.2.2026. počeo rat u Iranu koji je inicijalna kapisla raspleta događaja odnosno dolaska samog kraja poslednjih vremena i možda se može nazvati otvaranjem drugog pečata u punoći. Rat na Nebu pomenut u Otkrivenju 12 trajaće 7 dana od 24. do 31.5.2026. kada će satana i svi pali anđeli doći na zemlju a Crkva uteći u pustinju kroz vaznesenje u Prvo nebo, tj raj na severu (otuda borba za Grenland, ne samo zbog minerala i sl.). gde će biti čuvana 1260 dana. Kada dodamo 30 i 45 dana zbog 1290 i 1335 dana pomenutih u Danilo 12:11,12 dobija se 28.2.2030. kao početak hilj. carstva koji blažen ko dočeka (od onih koji ostanu u Velikoj Nevolji) kako kaže Danilo 12:12. Armagedon je od 13. do 26/27.2.2030.
Dokazi su na engleskom na 150 strana ovde: https://drive.google.com/file/d/1yC1eRsQWNNwUR7soS4eqVAn-i6JZERrS/view?pli=1
i na srpskom 67 strana: https://drive.google.com/file/d/1tfonikHo-ZqitKvc3UAPsFZ7kJA9IJ2D/view?pli=1
Pošto Isus dolazi po svoju Crkvu bitno je da znamo koja je istinska pravoslavna Crkva Hristova danas: https://drive.google.com/file/d/1hp1h9ZXSqPsADeGLwC-Xr1G3udxcSmiA/view
Znam da će mnogi biti šokirani kad to pročitaju, mi smo definitivno došli do zaključka da je to prava Crkva 8. februara ove godine. To je Crkva kojoj su pripadali i sveti Vasilije Veliki, Grigorije Bogoslov, Jovan Zlatousti, Grigorije Niski i drugi sveti, a kojoj se izgleda pred kraj prisajedinio i sveti Vasilije Ostroški o čemu takođe tu pisasmo. "Poznajte istinu i istina će vas osloboditi", reče Gospod.

Slava Bogu za sve!
Maran ata!
Prvo se predstavi. Ko si, šta si, sa koje si šljive pao? Da znamo sU kim pričamo. :rtfm:

Prvo se predstavi. Ko si, šta si, sa koje si šljive pao? Da znamo sU kim pričamo.
Pa ostavio sam u prvom postu link sa detaljnim objašnjenjem koja je istinska Crkva Hristova danas. Već to ti govori da sam Hrišćanin a kad pročitaš linkove iz prvog posta onda ćeš shvatiti da sam istinski pravoslavni Hrišćanin, tj. pravoslavac, tj. katolik, tj. pripadam jednoj, svetoj, sabornoj (katoličkoj) i apostolskoj Crkvi, a i u prethodnoj poruci jasno napisah da sam ovde i drugde razobličivao adventiste, jehovine svedoke i druge sektaše.

Pa ostavio sam link sa detaljnim objašnjenjem koja je istinska Crkva Hristova danas. Već to ti govori da sam Hrišćanin a kad pročitaš linkove iz prvog posta onda ćeš shvatiti da sam istinski pravoslavni Hrišćanin, tj. pravoslavac, tj. katolik, tj. pripadam jednoj, svetoj, sabornoj (katoličkoj) i apostolskoj Crkvi, a i u prethodnoj poruci jasno napisah da sam ovde i drugde razobličivao adventiste, jehovine svedoke i druge sektaše.
Ali ako poznaješ materiju, to jest Bibliju, "dan taj i čas niko ne zna već Otac sam." Prema tome, nemojmo se igrati proroka. Lažnih.

vladavina Antihrista i drugi dolazak Isusa su aktuelniji nego ikad ranije...
tek sada se stiču uslovi da se napravi svetska država kojom će despotski vladati Antihrist i gde če ljudi biti pritiskani da prime žig zveri tako da niko ko nema žig zveri ili broj zveri ili njeno ime ne može ni da kupi ni da proda.

Digitalna centralizovana (CBDC) valuta se uvodi uskoro prvo u zemljama pojedinačno pa posle na globalnom nivou. Digitalna valuta znači da nema više keša i nema anonimnih transakcija. Sistem potpuno kontroliše tok novca. Uvodi se uskoro i digitalni ID koji že biti tvoj digitalni klon odnosno svi podaci o tebi na jednom mestu. To je preteča žiga zveri. Sam žig zveri je verovatno čip koji čoveka integriše sa AI poput onog koji pravi Neuralink Elona Maska. Zanimljivo je da kada primeniš grčku gematriju na slova reči Neuralink dobijaš broj 666. Slučajnost?

Po Bibliji svako ko primi žig zveri biće proklet za vek vekova tj. biće zauvek u stanju postojanja koje je karakterisano najvećim mukama...
A kako motes da odbijes cip?
Uhfate te i cipiraju te kao zivotinje

Back