G goryjan Početnik Poruka 4 29.09.2018. u 12:38 - GorYjan - moja autorska muzika #1 Pozdrav svima, muzikom se bavim jako dugo, predstavicu se jednom autorskom pesmom “Dodji mi dodji” Ako ima kakvih komentara i utisaka slobodno pisite...
Pozdrav svima, muzikom se bavim jako dugo, predstavicu se jednom autorskom pesmom “Dodji mi dodji” Ako ima kakvih komentara i utisaka slobodno pisite...
G goryjan Početnik Poruka 4 06.11.2018. u 16:52 - GorYjan - moja autorska muzika #2 Jedna moja autorska- "Još sam živ"... Poslusajte... Sent from my SM-A520F using Tapatalk
G goryjan Početnik Poruka 4 24.11.2018. u 18:57 - GorYjan - moja autorska muzika #3 Jos jedna pjesma “Sve što znam o tebi” koja je dobila youtube video. Komentari dobrodošli[emoji3] Sent from my iPhone using Tapatalk
Jos jedna pjesma “Sve što znam o tebi” koja je dobila youtube video. Komentari dobrodošli[emoji3] Sent from my iPhone using Tapatalk
G goryjan Početnik Poruka 4 04.08.2019. u 17:17 - GorYjan - moja autorska muzika #4 Hitan poziv u pomoc...Ako ima kakvih komentara slobodno pisite
Џорџи Srebrna tastatura Poruka 220.170 04.08.2019. u 17:21 - GorYjan - moja autorska muzika #5 Pa dobro je samo napred,malo je glas amaterski treba da se vezba i produkcija bolja bi to malo mogla da sredi
Pa dobro je samo napred,malo je glas amaterski treba da se vezba i produkcija bolja bi to malo mogla da sredi