bird again
Veoma poznat
- Poruka
- 12.673
A mi se svi nesto mnogo zdravo hranimo, budimo iskreni.Palmino ulje i šećer još nikome ništa dobro nisu doneli. Odvratna je i nezdrava.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A mi se svi nesto mnogo zdravo hranimo, budimo iskreni.Palmino ulje i šećer još nikome ništa dobro nisu doneli. Odvratna je i nezdrava.
Na kraju uvek bedno placeni radnik na kraju trake kriv...Mislim da je nepažnja radnika.
Ja nikad zdravije,kad sam pravim znam sta jedem,u pitu bundevaru sam stavio med umesto secera e tako se radiA mi se svi nesto mnogo zdravo hranimo, budimo iskreni.
Odrzavanje ce sada da nastrada tamoIz Policijske uprave Požarevac potvrdili su da je u fabrici "Bambi" došlo je do pojave dima na krovu jednog pogona.
U policiji kažu da nije bilo požara, ni otvorenog plamena. Uzrok pojave dima se utvrđuje.
Kako se nezvanično saznaje dim je izašao iz jednog od ventilacionih otvora.
i da se ne hranimo zdravo, ne treba dodavati još jedan minusA mi se svi nesto mnogo zdravo hranimo, budimo iskreni.
Slazem se, je sala.i da se ne hranimo zdravo, ne treba dodavati još jedan minus
Deluje ok sve se ukristalisalo ,20 kg livadskog 40 bagrema,4,5 i 5€A gde si kupio med? Od medara ili pčelara? U srbiji 90% meda LAŽNO
A pazi ludila sad. Pravi med jeftiniji od lažnog![]()
Ако из вентилационих система излази дим а нема ватре врло је могуће да су системи одимљавања и спринклер одрадили посао.Svakako bi trebala protiv požarna inspekcija da izađe na lice mesta,i da se utvrdi da li čiji je propust,da li imaju odgovarajuće protiv požarne sisteme za gašenje požara.
Ono nista nije zdravo ako se pretera, zar ne?Nijedan keks nije zdrav....bar po mom misljenju....valjda zbog margarina...i tih masti ....pojma nemam zasto , ja samo konstatujem dejstvo na mene...
Ili jos bolje, dimljenu..mislim da treba da lansiraju Plazmu na žaru
Da li da napisem sta mi je zdravo?Ono nista nije zdravo ako se pretera, zar ne?
Moguće je.Ако из вентилационих система излази дим а нема ватре врло је могуће да су системи одимљавања и спринклер одрадили посао.
Trpaju palmino ulje koje termičkom obradom postaje izuzetno nezdravo.Nijedan keks nije zdrav....bar po mom misljenju....valjda zbog margarina...i tih masti ....pojma nemam zasto , ja samo konstatujem dejstvo na mene...
Nekome očigledno smeta Stajković
Misliš da su sprinkleri?Ако из вентилационих система излази дим а нема ватре врло је могуће да су системи одимљавања и спринклер одрадили посао.