Gori fabrika "Bambi" u Požarevcu

Iz Policijske uprave Požarevac potvrdili su da je u fabrici "Bambi" došlo je do pojave dima na krovu jednog pogona.

U policiji kažu da nije bilo požara, ni otvorenog plamena. Uzrok pojave dima se utvrđuje.

Kako se nezvanično saznaje dim je izašao iz jednog od ventilacionih otvora.
Odrzavanje ce sada da nastrada tamo :mrgreen: i to opet onaj zadnji u nizu.

Pa nije Koka kola amater, ona je kupila bambi , tako da bi trebalo da bude od juna manje pozara, a ono tek se sad pojavili pozari...a pepsi sigurno nije , pepsi ima svojih problema u Srbiji , promenili su punioca, sad je knjaz milos....promenili recepturu nedavno , sad je mesano secer i zasladjivac.....promenili ambalazu .....ne verujem da ih pepsi pali.....

to je neko drugi...ili sama koka kola, nesto zbog plazme...ko ce ga znati...

Svakako bi trebala protiv požarna inspekcija da izađe na lice mesta,i da se utvrdi da li čiji je propust,da li imaju odgovarajuće protiv požarne sisteme za gašenje požara.
Ако из вентилационих система излази дим а нема ватре врло је могуће да су системи одимљавања и спринклер одрадили посао.

Ono nista nije zdravo ako se pretera, zar ne?
Da li da napisem sta mi je zdravo?
Npr moje telo ne pokazuje stetnost dejstva kad jedem meso, kad jedem sargarepu , luk, kad jedem bundevu , jabuke, zavisi od nabavke, nisu sve...cak ni voda nije svaka...
nije ni svaki hleb...npr svi zapakovani hlebovi pokazuju nesto stetno , ja racunam secer i konzervans....nisam siguran...

mozda balkan keks, njega odavno nisam video , on je ranije bio top po izostanku bilo kakvih negativa...
vecina svezih paprika, ne sve...
sve ostalo je u kategoriji malo steti malo koristi pa onda moze da se zazmuri na jedno oko....
Npr pivo , cedevita, itd itd.....sokove sam zaboravio kod stetnih da stavim ,ali nije ni cudno kad imaju izmedju 5% i 7% cistog soka, a ovamo pise 50% na kutiji...

Nije dzabe pravi pun sok 200 300 400 dinara, a nije borovnica...

Nisu ni sva jaja iako su u ljusci bas zdrava....

Back