Gorela gradska kuća u Novom Sadu, interveniše policija: pristalice opozicije zapalile kulturno-istorijski spomenik, ubačeni i suzavci

Još jedano neuspelo podmetanje, "slučajno postavljene ekipe novinara na mesta gde se dešava nasilje" i narod koji se ogradio od novinara i huligana govore o promašenoj organizaciji, pa je novinarska etika, ali i pitanje legalnosti dovedeno u pitanje. Jasno je da nisu imali podršku viših instanci u hijerarhiji kriminalne bande koja se distancirala od napaćene N1 kokošarke....odakle i počinje ceo proces stvaranja vesti uz upotrebu fanova marinike tepić i čuvene novinarke Tatalović, bolje rečeno neuspele režiserke....

Zašto nemaju podršku najbolje je pitati vladu u senci i njihovu vezu sa svetskim, a američkim demokratama....možda zato što očekuju da ih sistem eliminiše? ili da ih ne deklariše kao političke diletatnte, u svakom slučaju manijaci nemaju podršku iako se deo batrga da poslanik, takoreći poslaničina ne odgovara za kriminal...nadalje, sve je ovo bilo potrebno da se skrene pažnja sa istrage o krivici za nesreću koja se dogodila. Svakome je jasno da je istraga proces gde nije normalno da se znaju niti iskazuju rezultati dok ne stigne do suda, pa je ovo pokušaj da se pripreti akterima istrage, naročito kada neko "ko se ne bavi politikom" proziva sudije i preti nasiljem prema svakome ko učestvuje u istrazi. "Mi smo mnogo jaki, pazite koga će te da optužite." A svima je jasno da krivica seže do iskusnih inženjera i rukovodilaca u izvodjenju rekonstrukcije i kontroli, gde se naravno guze ljudi postavljeni svakako više od 10 godina po partijskim linijama demokrata i njihove mafije....

Ja se prosto plašim za svedoka koji se petljao u poslove mafije i skupljao dokaze protiv njih, pa izašao da ispriča, sam bez poziva. Svi znamo da gradjevinska mafija u tom poslu vlada već decenijama i da je za mnoge poslove trebalo dovesti nekorumpirane kineze. ovoje očigledan pokušaj daa se neki poslovi prenesu na naše firme i stručnjake, pa je jasno da će to morati da se izbegava, jer je srpska gradjevinska mafija bukvalno u svakoj administraciji gde se nešto muva.
Meni je zanimljivo pitanje koje je postavila čuvena novinarka nove s Pajtiću, koji se po svojim rečima ne bavi politikom već 10 godina...."kako vi to znate?" pitajući za korupciju o kojoj je dotični pričao po sata.

Back