Gorela gradska kuća u Novom Sadu, interveniše policija: pristalice opozicije zapalile kulturno-istorijski spomenik, ubačeni i suzavci

Sensei

Master
Moderator
Poruka
81.935
Gradska kuća je, pored Katoličke crkve, najmonumentalnija građevina u Novom Sadu

1730847940434.png

Strašne scene nasilja viđene su večeras u Novom Sadu, gde je organizovan nasilni protest u režiji opozicije.

Naime, pristalice opozicije su snimljene kako razbijaju staklo na Gradskoj kući i nogama šutiraju i pokušavaju da razvale vrata.

U jednom trenutku, oni su ubacili upaljenu baklju u sam objekat, nakon čega je unutra buknuo požar.

Kurir.rs

Jel se ovako demonstrira?

Huligani su prethodno izlivali fekalije na ovu najmonumentalniju građevinu u Novom Sadu s kraja 19. veka. Bacali su kamenice i cigle, kao i crvenu farbu.

Na društvenim mrežama pojavljuju se snimci na kojima se vidi, osim skidanja i gaženja srpske trobojke, i uništavanje imovine, gađanje fasade crvenom farbom, a potom i psovanje i vređanje obezbeđenja koji čuvaju pomenute prostorije.

U jednom momentu, pogodili su u glavu ženu koja se nalazila u neposrednoj blizini, a takođe poletele su i kamenice kojima se lomi ulaz i staklo na vratima.

Kurir.rs

Ovako se narod skupio, vučićevi huligani lupali stakla i razišli se. Isto je bilo i u beogradu, u šapcu na mostu itd. Uvek vučićevi huligani razbijaju. Isti oni smradikali pre 12 god kada su spalili američku ambasadu.
Za americku ambasadu i nije neka steta.

Gradska kuća je, pored Katoličke crkve, najmonumentalnija građevina u Novom Sadu

Pogledajte prilog 1637641

Strašne scene nasilja viđene su večeras u Novom Sadu, gde je organizovan nasilni protest u režiji opozicije.

Naime, pristalice opozicije su snimljene kako razbijaju staklo na Gradskoj kući i nogama šutiraju i pokušavaju da razvale vrata.

U jednom trenutku, oni su ubacili upaljenu baklju u sam objekat, nakon čega je unutra buknuo požar.

Kurir.rs

Jel se ovako demonstrira?
Opet ista stvar,kao i skupostina u Beogradu 5. Oktobra.Zasto se policija zatvorila u te zgrade,nego samo da navedu huligane na sebe.Kao sto sam danas pisao.Tesko da ti huligani nisu poslati od vladajucih da naprave sve to da ispadne skup protiv njih.Videlo se u Novom Sadu da se posten narod povukao od zgrade.

Back