Гордана Чомић - Лупетате и то ћемо гледати и наредних месеци

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
41.746
Опозиционарка одржала лекцију блокадерима:

Гордана Чомић - Лупетате и то ћемо гледати и наредних месеци​

Гордана Чомић жестоко искритиковала блокадере и опозицију

Бивша посланица Демократске странке Гордана Чомић говорила је о актуелним дешавањуима у Србији.
z gordana.jpg

Она је поручила да је "присталица протеста", али да ове не подржава. Констатовала је и да у Србији не постоји странка у опозицији која би нешто могла да постигне.

- Ми имамо непартијски плурализам а ја сам против тога јер је то зло етике добрих намера, непресонализовану политикум неуке актере…
https://www.politika.rs/scc/clanak/...ate-i-to-cemo-gledati-i-narednih-meseci-video

Да ли Гордана Чомић уствари најављује свој велики повратак ?
:think:

Poslednja izmena od moderatora:
Ми имамо непартијски плурализам
Ova foliranja SNS placenika su potpune smejurije.

To jeste tacno, zato sto je SNS Sluzba pretnjama i placanjem potpuno unistila opoziciono politicko delovanje u Srbiji.

To je izrazito, ali izrazito krsenje Ustava Republike Srbije, i to je jedan od razloga zbog cega treba zabraniti tu stranku, da je Srbija pravna drzava.

"Ti ljudi ne shvataju, i kad je pad najveći bio, to je bilo u vrh glave 4-6 posto. Kada se saberu litijum, nadstrešnica i protesti. Vrhunac je bio u martu. Ljudi misle da su 40 posto pali", nasmejao se Vukadinović.

"Dakle, pali su 4-6 posto, ali se dešavalo nešto i posle marta. Malo razočarenje, konfuzije, krvoliptanje na relaciji studenti-opozicija. To je rezultiralo apatijom i povlačenjem ljudi. Vučić je realno vratio nešto onih koji su otišli. Kažu, nisu glupi, ali se ponašate kao da jeste!."

Govoreći o istupu Jove Bakića, Vukadinović kaže da je činjenica da "nećete biti većina ako kažete da ćete da dinstate i da jašete".

Senzacionalno: Pavlović više nije sam!
Broj opozicionara u Srbiji preko noći porastao za 100%

U političkoj vaseljeni Srbije najzad se pojavio još jedan primerak vrste "opozicionar". Toj iznenadnoj, a ipak očekovanoj pojavi, najviše se obradovao jedini do sada poznati profesionalni opozicionar, Branko Pavlović predsednik MiGlasIzNaroda: "Ne znate vi kako je to, od kad je Nestor otišo, ja noćima gledam u nebo i molim Boga da mi pošalje nekog, da me odmeni malo po ovim televizijama. Sad mi je lakše" ističe naš poznati opozicioni pregalac. S druge strane, gospa Čomić, sveža od dugotrajnog boravka na dnu kace s kiselim kupusom (očigledan uticaj kamena za pritiskanje na njenu frizuru prim.aut.), spremno uleće u političku arenu sa urlikom od koga se ledi krv u žilama: "Bež'te blokaderi, zgromiću vas!" Dozvola za probni rad iste, đuture sa sanitarnom knjižicom. se očekuje odmah posle obaveznog pregleda kod njegove ekselencije, dr. Voje Šešelja.

Она опозициона" Она је сада СНС
У пролом мандату била министар за ТОЛЕРАНЦИЈЕУ а пре тих избора снимила онај спот где Вучићу показује средњи прст, али је то била навлакушу.а јер је одмах постала његов министар
Уосталом, сетимо се Шутановца,. Милице завентице, , Шашић рекао да не би ни прозбори а СНС па се учланио

Poslednja izmena od moderatora:

Back