Горану Милићу одузет стан у Београду

МАЧАК

Buduća legenda
Poruka
25.542
ЗАГРЕБ – После 17 година суђења у Београду новинар ХТВ Горан Милић је остао без стана у Београду који му је 1986. доделила Радио-телевизија Београд, где је тада био запослен.
У стану од 90 квадратних метара, у Улици Џорџа Вашингтона, у строгом центру Београда, још живи његов посинак из првога брака, који је добио налог за исељењедо 9. октобром, без права жалбе, када ће се у њега уселити судија у чију је корист Четврти општински суд и пресудио, пише загребачки „Јутарњи лист”.
Због целог случаја, Милић намерава да поднесе кривичну пријаву и да се обрати свим надлежним институцијама, и српским, и у Стразбуру, председнику Србије Борису Тадићу, београдском градоначелнику.
Цео текст на:
http://www.politika.rs/rubrike/vesti-dana/Goranu-Milicu-oduzet-stan-u-Beogradu.sr.html

Не разумем чему толика фрка у Загребу.?
Па хиљаде станова, који су припадали Србима у Хрватској је одузето без икаквог објашњења и о томе се ћути.:dash:
 
Е не капирам фрку уопште, ако је све чисто и по Закону добиће стан, био он Хрвоје, Љатиф или Милисав. Био сам на Б92 форуму, тамо наравно 70% безрезервно подржава Милића, први пост ми некако објавише, други ЦВРЦ, а само сам рекао да не треба какити (финим речима) без спознаје свих чињеница. Узгред поставио сам питање зашто г-дин Милић (као угледни ТВ дијелатник, а и због личног искуства) не постави питање поврата станарског права десетинама хиљада Срба уз могућност откупа под истим условима као и за друге ХР грађане!
 
onda bi morao jedno milion ljudi najuriti :mrgreen:
Ако мислиш на оне који су откупили станове по закону који је важио за време Слобе и Вука манитога по 100 ДМ,не можеш им ништа.Мислим на оне који нису откупили,значи нису искористили тренутак као мега звезда Горан Милић.Мада не знам да ли је гарсоњера коју је напустио била његово власништво,а за 20 000 долара ће морати да покаже папире да их је и у шта уложио.
 
Poslednja izmena:
Ако мислиш на оне који су откупили станове по закону који је важио за време Слобе и Вука манитога по 100 ДМ,не можеш им ништа.Мислим на оне који нису откупили,значи нису искористили тренутак као мега звезда Горан Милић.
pa treba svim , mislim kakva je korist za drzavu da oglobi samo jednog Milica ?
mada ovo ni nema veze sa njim posto se tu vec useljava neki sudija ,kolega od ovog sto je doneo resenje , tako da je u pitanju obican lopovluk nasih pravosudnih vlasti ,a ne zelja da se konacno stane na put razvlacenju drzavne imovine i davanju iste u bezcenje
 
pa treba svim , mislim kakva je korist za drzavu da oglobi samo jednog Milica ?
mada ovo ni nema veze sa njim posto se tu vec useljava neki sudija ,kolega od ovog sto je doneo resenje , tako da je u pitanju obican lopovluk nasih pravosudnih vlasti ,a ne zelja da se konacno stane na put razvlacenju drzavne imovine i davanju iste u bezcenje
Јесте.Али већ смо х пута писали о Вуку и дељењу станова које је спровео у своје време,не тако давно.То је много страшније од овог случаја пошто су станови дељени без икаквих критеријума.
 
Гарсоњера од 90 м[SUP]2[/SUP] ???
Не.У тексту на линку Милић каже да је у замену за стан дао гарсоњеру и уложио у реновирање 20 000 долара.Гарсоњера је вероватно тада била друштвено власништво а за паре мора да покаже папире.И опет не може да добије стан него можда неку одштету за уложене паре.
 
1. pa treba svim , mislim kakva je korist za drzavu da oglobi samo jednog Milica ?

2. mada ovo ni nema veze sa njim posto se tu vec useljava neki sudija ,kolega od ovog sto je doneo resenje , tako da je u pitanju obican lopovluk nasih pravosudnih vlasti ,a ne zelja da se konacno stane na put razvlacenju drzavne imovine i davanju iste u bezcenje

1. - Не може !!!
(или да о5 изведемо неку национализацију и одузмемо имовину од свих "народних непријатеља" који су обогатили на рачун јадних петооктобарских револуционара ...)

2. - Ни то не може !!!
(како би се другачије загаздила гологузија која је на својим плећима изнела велику октобарску револуцију ...)
 
Svi oni koji su "kupili" stanove '90-tih za po 2-3000 Maraka , treba lepo da ga ponovo KUPE po trzishnoj vrednosti , da vide shta znachi KUPITI stan !!!
Chitav zivot takvi pojedinci zive na guzove (posle '45 se doselili iz nekih vukohjebina u gradove i dobili stanove i kuce za NISHTA , te iste stanove "odkupili" za 2-3000 Maraka).
Dokle vishe da zive na guzove ?????
Posle se chudite shto je srbija lopovska zemlja?! Koren je lopovski !!!!!
BANDA CRVENA !!!
 

Back
Top