Goran Ješić je komunista

Горана опет вратише у апс. :D:mrgreen:
Зато што Судије НИСУ Независни Орган Власти..како то Закон налаже.
И то није нимало смешно,знаш.
Један Судија те ослободи.
То се није допало Вучићу.
Онда намести ПРИКЛАДНОГ СУДИЈУ ...да га опет утамничи.
Да ли ти познајеш УСТАВ Србије,Америке,Холандије..БИЛО КОЈЕ ЗЕМЉЕ,
или само тако покварено и злурадо навијаш за Велеиздајника?

Зато што Судије НИСУ Независни Орган Власти..како то Закон налаже.
И то није нимало смешно,знаш.
Један Судија те ослободи.
То се није допало Вучићу.
Онда намести ПРИКЛАДНОГ СУДИЈУ ...да га опет утамничи.
Да ли ти познајеш УСТАВ Србије,Америке,Холандије..БИЛО КОЈЕ ЗЕМЉЕ,
или само тако покварено и злурадо навијаш за Велеиздајника?
Браниш овог Јешића, аутошовинисту?

Браниш овог Јешића, аутошовинисту?
А,шта ти знаш о Јешићу?
Ко ти рекао да је Он аутошовиниста...марић са хепија,вучећевић са информера?
тЕЛЕФРАФ,Б92,Новости,Политика?

Даље,уопште ниси ни одговорио на моју Констатацију да се не поштује Судска Валст као једна од 3 Гране Власти у Земљи.
То мени говори да си ти само један неписмени Бот.

20241112_172707.jpg

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

@PA8 :per:

Elem, hteo sam da kazem da je komunizam kao ideja jako plemenit, i ako malo razmislimo slican je i hriscanstvu po nekim principima. Pogledaj reci po kojim komunisticki klubovi nose imena: Jedinstvo, Mladost, Polet, Sloga, Rad itd. Sve dobre stvari.

Problem su lazni komunisti, koje danasnje Srbende oslovljavaju sa "komunisti". Nema kod njih k od komunizma. To su izdajnici komunizma. Kao sto je ovo danas izdaja demokratije.

Da imamo nekog pravog komunistickog lidera, koji maksimalno drzi do komunistickih principa i idelogije, bilo bi super.

Poslednja izmena od moderatora:
Hahah salim se ajde, preterao sam, nisi to sto sam napisao, izvini.

Elem, hteo sam da kazem da je komunizam kao ideja jako plemenit, i ako malo razmislimo slican je i hriscanstvu po nekim principima. Pogledaj reci po kojim komunisticki klubovi nose imena: Jedinstvo, Mladost, Polet, Sloga, Rad itd. Sve dobre stvari.

Problem su lazni komunisti, koje danasnje Srbende oslovljavaju sa "komunisti". Nema kod njih k od komunizma. To su izdajnici komunizma. Kao sto je ovo danas izdaja demokratije.

Da imamo nekog pravog komunistickog lidera, koji maksimalno drzi do komunistickih principa i idelogije, bilo bi super.
Marksizam je nerazumna ideologija.

Opozicija ne sme da dozvoli da Goran Ješić postane lider opozicije. Opozicija ne sme dozvoliti da komunista postane lider.

И опозиција и позиција су деца комунизма !

Као што су милошевићи, тадићи, динкићи, вучићи, воолини, ђиласи, итд... Црвени сталеж влада, а небитно је у којјој су партији ...:kafa:

Back