- Poruka
- 76.577
Горана опет вратише у апс.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зато што Судије НИСУ Независни Орган Власти..како то Закон налаже.Горана опет вратише у апс.
Браниш овог Јешића, аутошовинисту?Зато што Судије НИСУ Независни Орган Власти..како то Закон налаже.
И то није нимало смешно,знаш.
Један Судија те ослободи.
То се није допало Вучићу.
Онда намести ПРИКЛАДНОГ СУДИЈУ ...да га опет утамничи.
Да ли ти познајеш УСТАВ Србије,Америке,Холандије..БИЛО КОЈЕ ЗЕМЉЕ,
или само тако покварено и злурадо навијаш за Велеиздајника?
А,шта ти знаш о Јешићу?Браниш овог Јешића, аутошовинисту?
Па мислим грађански савез Србије, ДОС-овсц од главе до пете, итд.А,шта ти знаш о Јешићу?
Ко ти рекао да је Он аутошовиниста...марић са хепија,вучећевић са информера?
тЕЛЕФРАФ,Б92,Новости,Политика?
https://vm.tiktok.com/ZMhqb7TCP/Мало биографских података о момку ког је ,,херој" Јешић бранио од ,,зле" полиције:
Mene je sramota za sta nasa Sluzba koristi nase pare.Мало биографских података о момку ког је ,,херој" Јешић бранио од ,,зле" полиције:
Твоје паре се користе за Очување Безбедности Србије,дакле и твоје.Mene je sramota za sta nasa Sluzba koristi nase pare.
његове Паре (а и твоје) се користе за Одбрану Власти ,никако Србије.Твоје паре се користе за Очување Безбедности Србије,дакле и твоје.
Не брини.
Antikomunizam je civilizacijska tekovina.
Зато, гласај за СНС а не за команданта Јешу.Antikomunizam je civilizacijska tekovina.
Marksizam je nerazumna ideologija.Hahah salim se ajde, preterao sam, nisi to sto sam napisao, izvini.
Elem, hteo sam da kazem da je komunizam kao ideja jako plemenit, i ako malo razmislimo slican je i hriscanstvu po nekim principima. Pogledaj reci po kojim komunisticki klubovi nose imena: Jedinstvo, Mladost, Polet, Sloga, Rad itd. Sve dobre stvari.
Problem su lazni komunisti, koje danasnje Srbende oslovljavaju sa "komunisti". Nema kod njih k od komunizma. To su izdajnici komunizma. Kao sto je ovo danas izdaja demokratije.
Da imamo nekog pravog komunistickog lidera, koji maksimalno drzi do komunistickih principa i idelogije, bilo bi super.
Opozicija ne sme da dozvoli da Goran Ješić postane lider opozicije. Opozicija ne sme dozvoliti da komunista postane lider.
Opozicija ne sme da dozvoli da Goran Ješić postane lider opozicije. Opozicija ne sme dozvoliti da komunista postane lider.
Eh kamo sreće da jeste, jer da jeste komunista možda bi i bilo neke nade za opoziciju i neke konkretne promene, ovako racku. : (
Командант Јеша:А што је комуниста?
Док је водио Инђију, поприлично је допринео развоју капитализма у тој општини.
Можда је комуниста кинеског типа?
Pogledaj njegov Tviter nalog https://x.com/gjesic?t=diKg2kXwDbWI9mHpdqxZrA&s=09А што је комуниста?